UEFA EURO 2016 Official App

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
428 TOPLAM İNDİRME

UEFA EURO 2016 Official App, Android cihazlarınızda turnuvayı takip edebileceğiniz resmi bir uygulamadır.

UEFA EURO 2016 Official App, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden turnuvayı takip edebileceğiniz bir resmi uygulama. Fransa'da düzenlenecek olan uluslararası futbol şampiyonasına dair hemen hemen her şeyi bulabileceğiniz bu uygulama sayesinde, futbolun nabzını mobil cihazlarınızdan tutabilirsiniz. Dünyaca ünlü futbolcuların boy göstereceği turnuvanın resmi uygulamasının işlevlerine biraz daha yakından bakalım. 

Hepimiz yaz ayının gelmesini dört gözle bekliyoruz. Elemelerden geçipte Euro 2016'ya gitme şansını yakalayan ülkeleri canlı canlı izleyip futbola doyacağımız bir dönem olacak. Tabii ülkemiz için de oldukça önemli bir turnuva bizi bekliyor. Bildiğiniz üzere, turnuvalara zor katılıp, katıldığımızda da ortalığın tozunu attıran bir performans sergiliyoruz. Bunun en iyi örneğini Euro 2008'de görmüştük. O zamanlar akıllı cihazlar yeni yeni hayatımıza girmeye başladığından elimizin altında tutacağımız bir kaynak yoktu. Euro 2016 resmi uygulaması sayesinde artık her şeyi takip edebiliriz. 

UEFA EURO 2016 Official App uygulamasını yüklediğimizde takımlara dair tüm detaylara sahip olabiliyoruz. Haberlere ve videolara, takım bilgilerine, oyunculara, fikstüre, puan durumlarına, kendi takımımızla ilgili özel bildirimlere, özel röportajlara istediğimiz zaman ulaşabilir ve bilgi alabiliriz. 

Bu yaz Fransa'da düzenlenecek olan turnuvayı yakından takip etmek istiyorsanız bu uygulamayı şimdiden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

UYARI: Uygulamanın boyutu cihazınıza göre farklılık gösterebilir.

Gökhan Abay

UEFA EURO 2016 Official App

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
32.3 MB DOSYA BOYUTU

UEFA EURO 2016 Official App, iPhone ve iPad cihazlarınızdan turnuvayı takip edebileceğiniz bir spor uygulamasıdır.

UEFA EURO 2016 Official App, merakla beklenen ve sürprizlerle dolu milli takımımızın da katılacağı turnuvanın resmi uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, turnuva ile ilgili her şeyi takip edebilir ve bu heyeana ortak olabilirsiniz. Futbola, daha doğrusu uluslararası turnuvalara düşkün kullanıcıların mutlaka indirmeleri gereken uygulamaya biraz daha yakından bakalım.

EURO 2008 yılını hatırlıyor musunuz? Milli takımımız olağanüstü bir performans göstermiş ve turnuvadan yarı finalde kaybederek elenmişti. Fakat damağımızda bıraktığı o tat nesiller boyu unutulmayacak. Aynı şekilde, eleme gruplarında da bizi kanser eden performansından sonra mucizevi bir şekilde katıldığımız EURO 2016'dan da benzer bir performans beklediğimizi söyleyebiliz. 

EURO 2016 Official App'e dönecek olursak, bu uygulama sayesinde turnuvaya dair ne varsa ulaşabilmemiz mümkün. Başından sonuna kadar tüm haberleri ve videoları bulabileceğimiz resmi uygulamada, takımları, oyuncuları, maçları, fikstürü, puan durumunu ve daha fazlası eliniz altında tutabilirsiniz. 

Turnuva henüz başlamamışken UEFA EURO 2016 Official App'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Merakla beklediğimiz turnuvanın sonucunda umarım başarılı sonuçlarla ülkemize döneriz.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UEFA EURO 2016 FAN Guide App

    UEFA EURO 2016 FAN Guide App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden EURO 2016 heyecanına ortak olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.
  • FC Barcelona Official App

    FC Barcelona Official App, Barcelona kulübü için hazırlanarak Android telefon ve tablet sahiplerine sunulan resmi uygulama.
  • Maria Sharapova Official App

    Maria Sharapova Official App, adından da anlayacağınız üzere başarılı ve güzel tenisçi Sharapova'nın resmi Android uygulaması.
  • Lewandowski: Euro Star 2016

    Lewandowski: Euro Star 2016, yıldız futbolcunun imzalı tişörtlerini, toplarını kazandıran top sektirme oyunu.
  • EURO 2016 Head Soccer

    EURO 2016 Head Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kafa topu oyunudur
  • EU16

    EU16, Euro 2016 Fransa için özel hazırlanmış mobil oyunlardan biri.
  • UEFA Champions League

    UEFA Champions League, UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, puan durumu, maç sonuçları ve özetleri içeren resmi mobil uygulama.
  • UEFA Europa League

    UEFA Europa League, UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları ve özetleri, puan durumu, canlı skor, fikstür ve daha fazlasını içeriyor.