UFB 3 - Ultra Fighting Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

UFB 3 - Ultra Fighting Bros, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir dövüş oyunudur.

UFB 3 - Ultra Fighting Bros, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz olağanüstü bir kafes dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tamamen ücretsiz olan oyunda dilerseniz tek başınıza, dilerseniz de arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Şık görselleri ve etkileyici atmosferiyle dikkat çeken UFB 3 - Ultra Fighting Bros, kaldığı yerden devam ediyor. Daha önceki oyunların üzerinde katarak ilerleyen oyun, farklı karakterleri ve gelişmiş sistemleriyle dikkatimizi çekiyor. Dayanıklı dövüşçülerin yer aldığı oyunda kafe dövüşü yapıyor ve rakibinizi yenmeye çalışıyorsunuz. Farklı oyun modlarının yer aldığı oyunda aradığınız herşeyi bulabiliyorsunuz. Renkli görsellerle ve etkileyici seslerle çevrilen oyunda boş zamanlarınızı en eğlenceli şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Zeki, kıvrak ve dayanıklı dövüşçülerin yer aldığı oyunda rakibinizi yakalamalı ve yere vurarak canını azaltmaya çalışmalısınız. Tek dokunuş ile oynanan oyunda ustalaştıkça bağımlılık yaşayabiliyorsunuz.

Online olarak da oynanabilen oyunda dilerseniz dünya çapındaki oyuncularla mücadele edebiliyor, dilerseniz de arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Son derece eğlenceli olan oyunda kariyer modunu da açarak zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Oyunda hem savunma yapıyor hemde saldırı yapıyorsunuz. UFB 3 - Ultra Fighting Bros oyununu mutlaka denemeniz gerekiyor. Eğer UFB2'yi oynadıysanız UFB 3 - Ultra Fighting Bros'u mutlaka denemeniz gerekiyor.

UFB 3 - Ultra Fighting Bros oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

UFB 3 - Ultra Fighting Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

UFB 3 - Ultra Fighting Bros, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir dövüş oyunudur.

UFB 3 - Ultra Fighting Bros, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz olağanüstü bir kafes dövüşüdür. Etkileyici atmosfere sahip olan oyunda rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz.

Etkileyici bir atmosferde gerçekleşen kafe dövüşü olarak karşımıza çıkan UFB 3 - Ultra Fighting Bros'da aksiyon ve macera kaldığı yerden devam ediyor. UFB2'nin devamı niteliğinde olan UFB 3 - Ultra Fighting Bros, farklı karakterlerin ve gelişmiş özelliklerin yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Daha dayanıklı dövüşçülerin yer aldığı oyunda bu sefer daha fazla eğleniyorsunuz. Eğer UFB2'yi oynadıysanız UFB 3 - Ultra Fighting Bros'u mutlaka denemeniz gerekiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda daha kıvrak ve zeki rakiplerle karşılaşıyorsunuz. Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunda rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda çok eğleniyorsunuz.

Şık görsellere ve etkileyici seslere sahip olan oyunda online modu seçerek dünya çapındaki oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. Kariyer moduna da sahip olan oyunda zorlu rakiplerle karşılaşabiliyorsunuz. Farklı oyun modlarınıa sahip olan oyunda rakiplerinizi yakalamalı ve yere vurarak canlarını azaltmalısınız. Eğer dövüş oyunlarını seven biriyseniz UFB 3 - Ultra Fighting Bros'u mutlaka denemeniz gerekiyor.

UFB 3 - Ultra Fighting Bros oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UFB 2

    UFB 2 - Ultra Fighting Bros, Android cihazınızda arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz bir kafes dövüş oyunu.
  • Muay Thai - Fighting Origins

    Muay Thai - Fighting Origins, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz spor oyunudur.
  • Super KO Fighting

    Super KO Fighting ücretsiz bir Android oyunudur
  • MMA Fighting Clash

    MMA Fighting Clash, birbirinden güçlü rakipler ile oldukça heyecanlı boks maçları yapmanızı amaçlayan bir dövüş oyunudur.
  • Fists For Fighting (Fx3)

    Fists For Fighting (Fx3), boks eldivenlerinizi giyerek rakiplerinizle boks yaptığınız heyecanlı ve güzel bir oyun.
  • Real Wrestling Stars Ultimate Fighting 2019

    Gerçekçi döğüşlere katılacağız.
  • Fighting EX Layer

    Popüler dövüş oyunu mobilde!
  • Spider Fighting: Hero Game APK

    Spider Fighting: Hero Game APK'da, şehirdeki suçlulara karşı mücadele verin ve örümcek adam olarak binaların arasında gezinin.