Ultimate Ocean Predator 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Ultimate Ocean Predator 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Ultimate Ocean Predator 2016 oyunculara deniz altında geçen bir macera sunan bir mobil simülasyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ultimate Ocean Predator 2016'da tarih öncesinden kalma bir deniz yırtıcısı olan Pliosaurus'un hayatta kalma hikayesine tanık oluyoruz. Dev yırtıcının hayatta kalabilmesi için sürekli beslenmesi gerekiyor; biz de ona bu işte yardımcı oluyoruz ve okyanusların hakimi olmak için mücadele ediyoruz.

Ultimate Ocean Predator 2016'da dev yırıtıcımızı hayatta tutabilmek için su üstünde yüzen insanları ya da su altındaki yunus gibi canlıları yememiz gerekmekte. Ayrıca bölgemizi koruyabilmek için büyük beyaz köpekbalıkları gibi yırtıcılarla da savaşmamız gerekiyor.

Ultimate Ocean Predator 2016, ünlü köpekbalığı oyunu Hungry Shark'ın 3 boyutlu versiyonu olarak tanımlanabilir. Oyundaki bölümlerde bize verilen görevleri tamamlamaya çalışmaktayız. Bunun yanında oyunda serbest modda yer alıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultimate Monster 2016

    Ultimate Monster 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar oyunudur
  • Ocean Nomad APK

    Ocean Nomad APK adada hayatta kalma oyunları sevenler için tavsiyemizdir. Hayatta kalma simülatöründe sal barınağımız ve köpek balıklarıyla mücadele ediyoruz.
  • Truck Simulator Ultimate APK

    Truck Simulator Ultimate APK harika grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip kamyon simülatörü temelinde geliştirilen bir tür simülasyon oyunu.
  • Ultimate Parking Simulation

    Ultimate Parking Simulator, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunudur.
  • Ultimate Fishing Simulator

    Mobildeki en gerçekçi balıkçılık oyunu
  • Ultimate Lion Simulator

    Ultimate Lion Simulator, kendinizi gerçek bir aslan yerine koyup hem onu büyüteceğiniz hem de diğer hayvanlara saldırıp heyecan yaşayacağınız eğlenceli bir Android aslan simülatörü.
  • Ultimate Weapon Simulator

    Ultimate Weapon Simulator, bir çok farklı ve popüler silah türünü yakından görme ve deneme fırsatı bulabileceğiniz ücretsiz bir Android silah simülatörü.
  • Ultimate Wolf Adventure 3D

    Ultimate Wolf Adventure 3D, bir kurt olarak doğada nasıl hayatta kalınabileceğini anlatan müthiş bir hikayeye sahip. Diğer oyunlara nazaran bu deneyimini bir de kurt olarak deneyin.