Ultimate Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,245 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Ultimate Soccer, futbol oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap ediyor.

Ultimate Soccer, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere hazırlanmış bir futbol oyunu. Tamamiyle ücretsiz olarak sunulan bu oyun futbola merakı olan ve futbol oyunları oynamaktan keyif alan mobil kullanıcıların denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Oyuna girdiğimiz zaman karşımıza kaliteli grafiklerle donatılmış bir arayüz çıkıyor. Hem futbolcuların, hem stadyumların hem de çevre birimlerinin tasarımı gerçekçi seviyede. Futbolcuların birbirleriyle olan çekişmeleri esnasında ortaya çıkan görüntüler tatmin edici kalitede. Grafiklere ek olarak oyunda kullanılan ses efektleri de aynı şekilde bir futbol oyunundan olan beklentiyi karşılamakta zorluk çekmiyor.

Ultimate Soccer'da oyuncularımı kontrol edebilmek için ekranın sağ ve sol taraflarında bulunan kontrolleri kullanmamız ön görülüyor. Bu kontrol mekanizmasının kolay bir şekilde kullanıldığını ve oyunculara istediğimiz komutları zorlanmadan vermemizi sağladığını belirtmeden geçmeyelim.

Oyunda başarılı olabilmek için taktiklerimizi iyi bir şekilde oluşturmamız ve rakibimizi analiz etmemiz gerekiyor. Yapacağımız hamleleri bu doğrultuda kararlaştırırsak başarılı olmamak için hiçbir sebep kalmıyor.

Futbol oyunları oynamaktan keyif alıyor ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun arıyorsanız Ultimate Soccer'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Street Soccer Ultimate

    Street Soccer Ultimate, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sokak futbolu oyunu.
  • Ultimate Draft Soccer APK

    Ultimate Draft Soccer APK, futbol hayranları için stratejik bir oyun deneyimi yaşatıyor.
  • Soccer - Ultimate Team

    İsterseniz profesyonel isterseniz de yeni bir kariyer seçin ve yıldız olmaya hazırlanın.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.