Ultratext

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

Ultratext

Ultratext, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir gif oluşturma uygulaması olarak tanımlanabilir.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulamayı kullanarak kendi giflerimizi oluşturabiliyoruz. İnternette zaten her duruma ve konuya uygun gif görüntülerin olduğunu düşünebilirsiniz fakat kendi görsellerinizi oluşturmak kulağa heyecan verici gelmiyor mu?

Cevabınız olumluysa hemen uygulamaya göz atalım. Ultratext'e girdiğimiz anda karşımıza son derece yalın ve kullanışlı bir arayüz çıkıyor. Burada giflerimizi oluştururken kullanabileceğimiz birçok farklı ikon ve şekil var. Hemen dikaktimizi çekenleri seçiyor ve onlara yazılar ekliyoruz. Tüm işlemleri tamamladıktan sonra da gifimizi istediğimiz zaman kullanmak üzere kaydedebiliyoruz.

Ultratext'in kullanımı son derece basit. Açıkçası beş saniye içerisinde gif oluşturmak mümkün. Elbette komplike işler peşindeyseniz süre uzayacaktır. Yine de genel anlamda hızlı ve pratik. Şayet kendi giflerinizi oluşturmak amacıyla kullanabileceğiniz bir uygulama arayışındaysanız Ultratext tam size göre.

Emircan Erdoğan

Ultratext

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Ultratext uygulaması ile renkli ve animasyonlu kısa mesajlar hazırlayabilir ve gönderebilirsiniz.

Ultratext, kısa mesajlarınıza renk katacak yepyeni bir mobil uygulama. Ücretsiz olarak sunulan uygulama ile harf, işaret ve resminizden oluşan animasyonlu GIF’ler hazırlayabilir ve kısa mesaj olarak veya e-posta olarak gönderebilir veya Instagram'da paylaşabilirsiniz.

Animasyonlu ve rengarenk mesajlar hazırlayabileceğiniz ve kolayca paylaşabileceğiniz bir uygulama olan Ultratext’in oldukça basit. Mesajınız içinde geçecek olan kelimeleri yazıyor, kamera simgesine dokunarak resminizi ekliyor, yazı ve arka plan rengini değiştirecekseniz renk paletine dokunuyorsunuz. Boşluk tuşunun yanındaki geç butonuna dokunduğunuzda da hareketli mesajınız oluşturulmuş oluyor.

Ultratext Özellikleri:

  • Birkaç saniye içerisinde hareketli mesajlar hazırlayın.
  • Animasyonlu mesajlarınızı resimlerle renklendirin.
  • Mesajlarınızın rengini kendiniz belirleyin.
  • GIF'lerinizi kısa mesaj olarak gönderin veya Instagram'da paylaşın.

Not: iMessage desteği sayesinde hazırladığınız GIF’ler mesaj ekranında başarılı bir şekilde görünürken, kilit ekranında GIF’inizin ilk karesi gösterilir. Uygulama kısa bir süreliğine ücretsizdir, uygulama içi satın alım gerektirmemektedir ve reklam içermemektedir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Airtime

    Airtime, arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edebileceğiniz, birlikte video izleyip anı paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Vodafone Message+

    Vodafone Message+, arkadaşlarınız ile kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurabilmeniz için hazırlanan, bir çok gelişmiş özelliğe sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • ChatON

    Samsung tarafından geliştirilen global bir sosyal ağ yaratma ve kullanıcıların tek bir noktadan tüm arkadaşlarına ulaşmasını, anlık mesajlaşabilmesini sağlayan platform bağımsız bir sohbet uygulamasıdır.
  • Dasher Messenger

    Dasher Messenger sayesinde sosyal çevremizle mesajlaşabilir, onlara GIF'ler, videolar gönderebilir ve aramızda kesintisiz bir iletişim ağı kurabiliriz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • FanMatch

    Konser ve festivallerin etkinlik takvimlerine ulaşabilir, diğer hayranlarla iletişim kurarak arkadaş olabilirsiniz.
  • GroupMe

    GroupMe kulanışlı bir grup sohbet uygulamasıdır
  • Confide

    Confide ile mesajlarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz