Ulusal Hava Kalitesi İzleme Ağı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
896 TOPLAM İNDİRME

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geliştirilen soluduğunuz havanın ne kadar kaliteli olduğunu gösteren hava durumu uygulaması.

İklim değişikliği, çağımızın en büyük problemleri arasında yer alıyor. Uzmanlar, atmosferdeki karbondioksit yoğunluğu her geçen yıl arttığını dile getiriyor. Tam bu noktada Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca geliştirilen Ulusal Hava Kalitesi İzleme Ağı uygulaması, soluduğunuz havanın ne kadar temiz olup olmadığını öğrenmenize yardımcı oluyor. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geliştirilen mobil uygulama, yaşadığınız bölgenin ve soluduğunuz havanın ne kadar kaliteli olduğu konusunda sizleri bilgilendiriyor.

Ulusal Hava Kalitesi İzleme Ağı uygulaması, 300 adet hava kalitesi ölçüm istasyonundan alınan ölçüm sonuçlarını anbean olarak sizlerle buluşturuyor. Böylece, yaşadığınız bölgedeki hava kalite değerlerini akıllı telefonunuza indireceğiniz bu uygulama sayesinde anlık olarak görebiliyorsunuz. 

Mobil uygulama, konumunuza en yakın ölçüm istasyonunun ölçüm değerlerini yansıtıyor. Ayrıca güncel hava kalitesine göre aktivite önerileri sunan uygulama, ölçüm istasyonu ile ilgili hem fotoğraf hem de konum bazlı bildirim gönderiyor.

Diğer taraftan, bölgenin hava kalitesi ile ilgili merak ettiklerinizi uygulama vasıtasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığına iletebiliyorsunuz. Böylece soluduğunuz hava kalitesini tam anlamıyla bilme imkanına sahip oluyorsunuz.

Berk Baylançiçek

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GO Weather

    Hava durumu öğrenme uygulamaları arasında kaliteli görüntü kalitesi ile öne çıkan uygulamalardan bir tanesi.
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • WeatherWhiz APK

    Hava durumu uygulaması olan WeatherWhiz APK, anlık bildirimleriyle birlikte en doğru hava bilgisini almanıza imkan tanıyor.
  • Hava Durumu

    Hava Durumu, saatlik ve haftalık hava durumu tahmini sunan ücretsiz Android hava durumu uygulaması.
  • İstanbul Hava Durumu

    İstanbul Hava Durumu, İstanbul'da yaşayıp Android telefon ve tablet sahibi olanların ücretsiz olarak kullanabileceği bir hava durumu uygulaması.
  • Sky Hava Durumu

    Sky Hava Durumu, küçük dosya boyutuna rağmen tatmin edici bilgiler sunan bir hava durumu uygulaması.