Undead Soccer

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME

Undead Soccer oldukça ilginç bir yapıya sahip eğlenceli bir Android oyunudur.

Undead Soccer futbol temasını oldukça farklı ve eğlenceli bir şekilde aksiyon ile birleştiren bir Android oyunudur.

Undead Soccer'da herşey maç sırasında oyundan atılan bir futbol oyuncusunun başından geçen olaylarla başlamakta. Kahramanımız bu olay üzerine soyunma odasında öfkeli bir şekilde beklemektedir. Fakat oldukça uzun süren bu bekleyiş sırasında sahadan ve tribünlerden gelen sesler kesilmiş, ortalığı gizemli bir sessizlik kaplamıştır. Sessizliğin nedenini merak eden kahramanımız ne olduğunu kontrol etmek için sahaya doğru tekrar yönelir ve artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının farkına varır. Bütün oyuncular, kıl hakemler ve taraftarlar artık birer zombiye dönüşmüştür ve aç bir şekilde sahada bizleri beklemektedir. Bu yemek saatinin geldiğini anlamış olan kalabalığa karşı elimizdeki tek silahlarımız ise futbol topumuz ve kalkan olarak kullanabileceğimiz bir adet çöp kutusu kapağımızdır. Futbol yeteneklerimizi konuşturarak zombileri alt etmeli ve özgürlüğümüzü kazanmalıyız.

Zombilerle dalga dalga karşılaşarak alt ettiğimiz oyunda kahramanımızın özelliklerini ve özel yeteneklerini geliştirebilmekteyiz. Ayrıca etkileyici futbol ve kalkan stillerini de açabilmek mümkün. Eğer zombiler bize zayıf geldiyse güçlü bölüm sonu canavarları da bizleri bekliyor.

Undead Soccer'da 7 farklı arkaplanda zombilerle karşılaşırken 6 adet süper güç ile futbol topumuzu geliştirebilmekteyiz. 30 adet futbol topu stili ve 15 adet kalkan yeteneği oyunu renkli kılmakta.

Can Erdil Şentürk

Undead Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Undead Soccer, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz zombi temalı, ilginç bir futbol oyunu.

Undead Soccer, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde keyifle oynayabileceğimiz bir futbol oyunu olarak dikkat çekiyor. Adından da anlaşılabileceği gibi oyunda zombie temasına yer verilmiş. Fakat bu tema çok rahatsız edici seviyelerde değil. Yani her yaştan oyuncu tarafından keyifle oynanabilecek bir yapımla karşı karşıyayız.

Oyunda konu olarak zombilerin dünyayı ele geçirmesi işleniyor (her zaman olduğu gibi). Bu aşamada devreye biz giriyoruz ve dünyayı zombilerden arındırmaya çalışıyoruz. Fakat bu kez elimizde son teknoloji ürünü silahlar yerine bir futbol topu var. Futbol topunu isabetli bir şekilde fırlatarak zombileri avlamaya çalışıyoruz. Zayıf zombileri avlaması son derece kolay fakat boss olarak adlandırdığımız güçlü zombiler kolay kolay ölmüyorlar.

Oyunda toplamda 30 farklı top ve 15 kalkan mevcut. Kalkanları düşmanlarımızdan korunmak amacıyla kullanıyoruz. Fakat çok uzun süreli bir koruma sağlamadıklarını itiraf etmek gerekiyor. Bu yüzden hızlı bir şekilde hareket etmeli ve hedeflerimizi vurmalıyız.

Undead Soccer'ın grafikleri iki boyutlu olarak tasarlanmış. Fakat bu grafik dili oyuna kalitesiz bir hava katmak yerine onu daha da orijinal bir seviyeye taşıyor.

Game Center desteği de sunulan özellikler arasında. Bu özellik sayesinde arkadaşlarımızla puanlarımızı kıyaslayabilir ve onlarla rekabet edebiliriz. Genel çerçeveden bakınca oyun epey ilginç bir deneyim sunuyor. Eğer futbol oyunlarından hoşlanıyor ve bu kategoride oynayabileceğiniz farklı bir oyun arıyorsanız Undead Soccer'ı denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Undead Hunter

    Undead Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Undead Killer Z

    Undead Killer Z, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz zombi oyunu.
  • Undead Slayer

    Undead Slayer Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz başarılı bir rol yapma oyunudur.
  • Rocket Soccer Derby

    Aksiyon yüklü arabalarla oynanan online futbol oyunu
  • Don Zombie - Kill the Undead!

    Bölgedeki tüm zombileri temizleyin!
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.