Under Armour Record

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Under Armour Record uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm spor aktivitelerinizi takip edebiliyorsunuz.

Under Armour Record uygulaması, sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen Android kullanıcılarının mobil cihazlarında kullanabilecekleri fitness ve sağlık uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Hem kolay kullanımı hem de çok sayıdaki seçeneği ile dikkatleri üzerine çeken uygulama, daha iyi bir spor takibi yapmanıza olanak tanıyarak işinizi kolaylaştırıyor.

Uygulama her ne kadar spor süreçlerini takip eden akıllı bileklikler gibi cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışabilse de, bu cihazlara sahip olmayan kullanıcılar sadece telefonlarını kullanarak da koştukları, yürüdükleri adımları takip edebiliyor veya manuel olarak yaptıkları spora dair kayıtları uygulama içerisine girebiliyorlar.

Günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak tüm raporları sunabilen Under Armour Record, bu raporların çeşitli ek verilerle zenginleştirilmesine de olanak tanıyor. Bu veriler arasında günde uyuduğunuz uykudan tutun da kilonuza kadar pek çok farklı bilgi yer alıyor.

Ayrıca bir sosyal ağ gibi de davranabilen uygulama, böylece dostlarınızla sporlarınıza dair bilgileri ve kişiselleştirilmiş detaylarınızı da paylaşmanıza imkan tanıyor. Eğer spor veya vücut geliştirme üzerine bir ekibiniz varsa herkesi aynı anda koordine etmek ve onları bilgilendirmek için yeterli olacağını düşünüyorum. Elbette fotoğraf ve yorumları beğenme, paylaşma gibi seçenekler de yine daha iyi bir kaynaşma imkanı için sunulan özellikler arasında yer alıyor.

Spora başlayanlar veya bu işi profesyonel olarak yapanlar Under Armour Record uygulamasını beğeneceklerdir. Göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

Under Armour Record

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
70.6 MB DOSYA BOYUTU

Under Armour Record uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızı tüm spor geçmişinizi tutmak için kullanabiliyorsunuz.

Under Armour Record uygulaması, iPhone ve iPad sahipleri için hazırlanmış bir fitness ve sağlık uygulaması olarak karşımıza çıktı ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Hem bir sosyal ağ niteliği barındırması hem de spor takibi için gerekli tüm araçları barındırması sayesinde kullanırken oldukça keyif alacağınızı ve tüm ihtiyaç duyduğunuz raporlara göz atabileceğinizi düşünüyorum. Arayüzünün kolay kullanılır yapısı da uygulamanın işlevlerine oldukça büyük bir katkıda bulunuyor diyebilirim.

Uygulamayı kullanırken hem elinizde bulunan fitness bileklikler, akıllı saatler gibi cihazların gönderdikleri verilerden faydalanabiliyor, hem de bu cihazlar elinizde yoksa akıllı telefonunuzun kendi sensörlerini de spor takibi amacıyla kullanabiliyor. Aynı zamanda kendinizin de veriler girmesine yardımcı olduğu için uyku zamanlarınız, kilonuz gibi verileri uygulamaya eklemek mümkün hale geliyor.

Elde edilen verilerden oluşturulan raporları incelemek oldukça basit ve bu raporlardaki verileri kendi profilinizde paylaşarak dostlarınızın yorumlarını almanız da mümkün. Rapor paylaşımlarının yanında fotoğraf ve durum bilgilerinizi de dostlarınızla zaman tünelinizde paylaşabiliyor, daha sonra onları yorum yapabilmelerini veya paylaşmalarını sağlayabiliyorsunuz.

Hem fitness ve spor durumunuzun kaydını tutmak hem de dostlarınızla spor sohbetleri ve paylaşımları yapmak istiyorsanız göz atmadan geçmemeniz gereken ilginç uygulamalardan birisi olduğunu söyleyebilirim. Elbette uygulamanın sosyal ağ niteliklerinden faydalanabilmek için aktif bir internet bağlantısı gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Under Fire: Invasion

    Under Fire: Invasion, galaksiyi keşfedip uzayda kendi kampınızı kuracağınız eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir Android strateji oyunu.
  • Adventures Under the Sea

    Adventures Under the Sea ile deniz altında heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz
  • Fortress Under Siege

    Fortress Under Siege, Android için geliştirilmiş bir orta çağ kule savunma oyunudur.
  • Record My Call

    Android Record My Call uygulamasıyla aramalarınızı kayıt altına alın.
  • FINAL FANTASY Record Keeper

    FINAL FANTASY Record Keeper, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Record Run

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Record Run'da diğer koşu oyunlarında olduğu gibi önümüzdeki engellere çarpmadan en uzağa gitmeye çalışıyoruz.
  • Off Record: Final Interview

    Off Record: Final Interview, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Karaoke Sing & Record

    Karaoke Sing & Record, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde arkadaşlarınız ile birlikte karaoke yaparak keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan eğlenceli bir Android uygulamasıdır.