Unfriend Finder

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
57,394 TOPLAM İNDİRME
0.71 MB DOSYA BOYUTU

Facebook'ta sizi arkadaş listesinden kaldıranları takip etmek için ideal bir uygulama

Unfriend Finder arkadaş listenizde kimlerin sizi sildiğini ya da hesabını kapattığını takip etmenizi sağlayan bir tarayıcı eklentisi. Kurulumu ve kullanımı oldukça basit olan bu eklentinin desteklediği internet tarayıcıları Firefox, Google Chrome, Safari ve Opera.

Yakın zamanda Internet Explorer’ın da bu desteklenen tarayıcılar arasına eklenmesi düşünülüyor ve bu konuda çalışma yapılıyor. Dikkat etmeniz gereken nokta bu eklentinin geriye dönük çalışmaması ve eklendiği andan itibaren yapılan arkadaş değişikliklerini algılayabilmesi.

NOT: Unfriend Finder eklentisini dediğimiz gibi tüm popüler internet tarayıcılarıyla uyumlu olarak çalışmakta ama Firefox için bu eklentiyi kullanabilmemiz için öncelikle Greasemonkey adlı bir eklenti daha kurmamız gerekiyor. (Firefox kullanmayanlar bu adımı atlayabilirler). Bunun için öncelikle eklentiyi indirerek kurmanız gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Empty Folder Finder

    Empty Folder Finder sayesinde bilgisayarınızın sabit diskindeki boş klasörleri tarayabilir ve temizleyebilirsiniz.
  • Free Duplicates Finder

    Free Duplicates Finder ile bilgisayarınızda bulunan eş dosyaları bulabilir ve gereksiz olanları silebilirsiniz.
  • Identity Finder

    Identity Finder ile bilgisayarınızda sizin bile kayıtlı olduğunu bilmediğiniz kişisel verilerinizin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Color Finder

    Web siteleri ve grafik tasarım programlarında yer alan renklerin kodlarını kolayca elde etmek için Color Finder programını deneyebilirsiniz.
  • Date Finder

    Date Finder programını kullanarak belli bir tarihten sonraki gün adedinin hangi tarihe denk geldiğini kolayca hesaplayabilirsiniz.
  • Easy Duplicate Finder

    Easy Duplicate Finder, sabit diskiniz üzerinde yer alan eş dosyaları bulabileceğiniz ve silebileceğiniz güvenilir bir programdır.
  • Game Product Key Finder

    Game Product Key Finder, bilgisayarınızdaki oyunların lisans bilgilerini gösteren ufak boyutlu bir uygulamadır.
  • Hidden File Finder

    Hidden File Finder sisteminizde yer alan gizli dosyaları arayan ve bulan etkili bir yazılımdır.