Universal TV Remote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,187 TOPLAM İNDİRME

Universal TV Remote, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak televizyonlarınızın kontrolünü sağlayabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Universal TV Remote, Android cihazlarınız üzerinden televizyonlarınızı kontrol edebilmenizi sağlayan bir uzaktan kumanda uygulamasıdır. Android telefon ve tabletleriniz ile uyumlu çalışan uygulamayı kullanabilmek için cihazınızın kızılötesi bağlantı noktasına sahip olması gerekmektedir.

Televizyonunuzun orjinal kumandası ile aynı şekilde çalışan uygulama, elimizden düşürmediğimiz telefon ve tabletlerimizi kullanarak televizyonlarımızı kolayca uzaktan kontrol edebilmemizi sağlıyor.

Uygulamayı kullanarak televizyonlarınızı uzaktan kontrol etmek için uygulama içerisinde bulunan listeden televizyonuzunun marka ve modelini bulmalısınız. Daha sonra televizyon marka ve modelinizin karşısında bulunan 3 haneli kodu uygulamaya girerek  ''ok'' tuşuna basmanız gerekiyor. Ok tuşuna bastıktan sonra herşey tamam demektir. Artık televizyonunuzu tıpkı orijinal kumandası gibi Android telefon ve tabletiniz üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulamayı kullanabilmek için herhangi bir harici parçaya ihtiyacınız yoktur. LG, Sony, Samsung, Toshiba ve daha bir çok marka ile uyumlu olarak çalışan uygulamayı indirerek hemen sizde Android cihazlarınızı kumandaya dönüştürebilirsiniz.

Uygulamanın kızılötesi ile çalıştığını ve tüm televizyon marka ve modellerini desteklemediğini unutmamanız gerekiyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Universal TV Remote

    Easy Universal TV Remote uygulaması sayesinde internet bağlantısı olan televizyonlarınızı mobil cihazınızdan kontrol edebilirsiniz.
  • SURE Universal Remote

    SURE Universal Remote, televizyon izlerken kanalı kumanda yerine akıllı telefonunuzla değiştirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android kumanda uygulaması.
  • LG TV Remote

    LG TV Remote, Android cihazınızla TV’nizi kontrol etmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Smart TV Remote

    Smart TV Remote ile telefonunuzu Samsung televizyonunuzun kumandası olarak kullanabilirsiniz
  • Remote Control for TV

    Remote Control for TV uygulaması ile akıllı telefonunuzu televizyon kumandası olarak kullanabilirsiniz.
  • Beko TV Remote

    Beko TV Remote, Android mobil cihaz üzerinden Beko akıllı televizyonları yönetme uygulaması.
  • Philips TV Remote

    Philips TV Remote, Android işletim sistemli Philips Smart TV'nizi Android cihazınızdan kontrol etme kolaylığı sunuyor.
  • SAMSUNG TV & Remote

    SAMSUNG TV & Remote, Samsung Smart TV'ler hakkında bilgi alabileceğiniz, televizyonunuzu Android cihazınızdan kontrol edebileceğiniz bir uygulama.