Üniversite Öğrenci Sistemi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Üniversite Öğrenci Sistemi, Türkiye'deki üniversitelerde okuyan öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabileceği bir Android öğrenci sistemine giriş uygulaması.

Üniversite Öğrenci Sistemi, Türkiye'd bulunan üniversitelerin öğrenci sistemlerine kolay ve hızlıca giriş yapabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.

Üniversiteler ile resmi olarka ilgisi bulunmayan uygulama Türkiye'de bulunan tüm üniversitelerin öğrenci sistemlerine girişinizi kolaylaştırarak hızlandırıyor.

Sade ve şık bir arayüzü bulunan uygulama üzerinde okuduğunuz üniversiteyi seçerek dilediğiniz öğrenci işlemini rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Üniversite seçimi yaptıktan sonra öğrenci numaranızı ve şifrenizi de girerek okulunuzun sistemine uygulama üzerinden erişim sağlamanız mümkün. Sadece kendi öğrenci işlemlerinizi için değil, arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın da bilgilerini girerek uygulama üzerinden gerekli işlemleri yapabilir ya da notlarına bakabilirsiniz.

Arkadaşlarınızdan aile bireylerinize kadar herkesin kullanabileceği uygulama içerisinde tüm üniversiteler bulunuyor. Eğer bu tür bir uygulamanın size yararlı olacağını düşünüyorsanız hemen Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kırıkkale Üniversitesi Portal Sistemi

    Kırıkkale Üniversitesi Portal Sistemi, üniversite öğrencileri ve personelleri için çeşitli uygulamalara erişim imkanı sağlıyor.
  • ATAUni OBS

    Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin faydalanabileceği öğrenci bilgi sistemi uygulaması.
  • MEB E-OKUL VBS APK

    MEB E-OKUL VBS APK ile Android telefondan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapıp öğrenci bilgilerini alabilirsiniz.
  • YKS Meslek Analizi

    YKS Meslek Analizi (Android İndir): Mesleklerin maaş, iş bulma süresi, istihdam oranı gibi verilerini sunan harika bir eğitim uygulaması
  • İzmir Üniversite Etkinlikleri

    İzmir Üniversite Etkinlikleri, İzmir'de bulunan tüm üniversitelerde yer alan etkinlikleri görüp hakkında bilgi alabileceğiniz faydalı bir Android uygulamasıdır.
  • Planlı Öğrenci

    Planlı Öğrenci, Android platformu üzerinde öğrencilerin işini kolaylaştırmak ve daha düzenli olmalarını sağlamak için tasarlanmış başarılı bir yardımcı uygulamadır.
  • Pakodemy

    Üniversite sınavlarına hazırlanırken Pakodemy uygulaması hedeflerinize ulaşmanızda büyük kolaylık sağlıyor.
  • Tam Bitir

    Tam Bitir uygulamasında, üniversite sınavlarına yönelik hazırlanan binlerce soru ve videolu çözümüne ulaşabilirsiniz.