Unroll Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
378 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Unroll Me, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça popüler bir bulmaca ve zeka oyunudur.

Unroll Me, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça sürükleyici bir zeka ve bulmaca oyunudur.

Oyunda amacımız beyaz topun başlangıç noktasından başlayarak en sonda yer alan kırmızı bitiş noktasına kadar sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlamaktır. Bunun için de topun yolu üzerinde yer alan boruları ekran üzerinde hareket ettirerek tam ve sorunsuz bir bağlantı oluşturmamız gerekiyor.

Her ne kadar ilk söylendiğinde kulağa oldukça kolay bir görevmiş gibi gelse de oyunun başlamasıyla birlikte beyaz topun harekete geçiyor olması ve bölümler ilerledikçe şekillerin karışıyor olması işimizi oldukça zorlaştırıyor.

Oldukça sürükleyici ve bağımlılık yapan bir oynanışa sahip olan Unroll Me'nin, zeka ve bulmaca oyunlarını seven tüm oyunseverler tarafından sevilerek oynanacak olduğuna eminim.

Can Çevrim

Unroll Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
25.7 MB DOSYA BOYUTU

Unroll Me, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oldukça popüler bir zeka ve bulmaca oyunudur.

Unroll Me, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça bağımlılık yapan bir zeka ve bulmaca oyunudur.

Oyunda amacımız başlangıç noktasından yola çıkan ve kırmızı bitiş noktasına doğru ilerlemeye çalışan beyaz topu, ulaşması gereken yere sorunsuz ve hızlı bir şekilde ulaştırmaktır. Bunun için ekran üzerinde yer alan boruları olabildiğince çabuk şekilde organize ederek bitiş noktasına gidecek şekilde ayarlamalıyız.

Olabildiğince az hamle yaparak tamamlamamız ve yüksek skorlar almamız gereken oyun oldukça sürükleyici ve bağımlılık yapan bir oynanışa sahiptir.

Her ne kadar kolay bir oyun gibi görünse de oyunun başlamasıyla birlikte beyaz topun hareket etmesi ve bölümler ilerledikçe oyun ekranının genişleyerek karışması işleri oldukça zorlaştırıyor.

Dünya üzerinde milyonlarca mobil oyuncu tarafından sevilerek oynanmakta olan Unroll Me'nin, farklı bir zeka ve bulmaca oyunu arayan tüm oyunseverler tarafından sevilerek oynanacağına eminim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Unroll Me 2

    Kare bloklardaki desenleri birbirinde bağlayarak zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bridge Me

    Bridge Me, oyundaki ME karakterini evine güvenli bir şekilde götürebilmek için köprüler inşa etmeniz gereken eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Emoji with Me

    Emoji with Me mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Bring me Cakes

    Bring me Cakes, Android cihazlarınızda keyifle oynayacağınız masal bulmaca oyunu.
  • Slide Me Out

    Slide Me Out blokları hareket ettirerek bölümleri tamamlamaya çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Help Me: Tricky Story

    Akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz Help Me: Tricky Story, onlarca seviyeyi içerisinde barındıran bir görsel zeka oyunudur.
  • Trick Me

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Let Me Out

    Harika bir bulmaca oyunu