UpCall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
12,576 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

UpCall, Android telefon kullanan Turkcell aboneleri için arama yapma uygulaması.

UpCall, Turkcell abonesi olarak kullanabileceğiniz alternatif arama yapma uygulaması. Android telefonunuzun varsayılan telefon uygulamasından memnun değilseniz tüm aramalarınızı tek bir ekrandan yönetebildiğiniz bu uygulamayı tavsiye ederim.

Sadece Turkcell abonelerine sunulan telefon uygulaması UpCall’u benzersiz kılan birçok özellik var. Tüm aramaları tek bir ekrandan yönetme, rehberinizde kayıtlı olmasa dahi kimin aradığını öğrenme, grup oluşturup tek dokunuşla birden fazla kişiyi aynı anda arama, numarasını bilmediğiniz bir mekanın ismini yazarak iletişim bilgilerine ulaşma, rahatsız etme özelliği, acil numaralara kolayca ulaşma gibi telefonla önyüklü gelen telefon uygulamasında olmayan özellikleri içeriyor.

"Not: Uygulama üzerinden yaptığınız aramalarda Turkcell hattınızın ses tarife/paketinizden ücretlendiriliyorsunuz. Grup arama özelliği ücretsiz ancak gruptaki kişileri tek tek aramışsınız gibi yine Turkcell tarifenizden/paketinizden ücretlendiriliyorsunuz. Haberim olsun özelliğini kullanmak isterseniz aylık 2.99 TL olarak ücretlendiriliyorsunuz."

Erkan Calp

UpCall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,681 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

UpCall, Turkcell'in iPhone kullanıcılarına ücretsiz sunduğu gelişmiş arama uygulaması.

UpCall, iPhone’un kendi telefon uygulamasından memnun değilseniz alternatif olarak kullanabileceğiniz en iyi arama yapma uygulaması. Turkcell’in ücretsiz olarak kendi abonelerine açtığı uygulama, rehberinizdeki olmayan kişilerin kim olduğunu göstermekten grup aramalarına izin vermeye kadar birçok özellik sunuyor.

Turkcell abonesi olarak kullanabileceğiniz telefon uygulamasında Apple’ın yapmasını istediğiniz birçok özelliği görüyorsunuz. Aramalara not ekleyerek neden aradığınızı telefon çalarken iletme, rehberinizde olmayan tanımadığınız numaranın kime ait olduğunu bulma, mekan araması yaparak hem telefonuna hem de adresine ulaşma, grup oluşturup grup aramaları yapma, acil numaralara kolaylıkla ulaşma, rahatsız etme özelliğini kullanarak telefonu kapatmadan meşgule verme gibi iPhone ile önyüklü gelen telefon uygulamasında olmayan güzel özellikleri bir arada barındırıyor.

"Not: Uygulama üzerinden yaptığınız aramalarda Turkcell ses tarifenizden/paketinizden ücretlendiriliyorsunuz. Hali hazırda Turkcell arama servislerine aboneyseniz bildirim almak için ekstra ücret ödemiyorsunuz. Haberim olsun paketi aylık 2.99 TL olarak ücretlendiriliyor."

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.