UPDF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
2,246 TOPLAM İNDİRME
13.8 MB DOSYA BOYUTU

UPDF programının OCR özelliği ile Windows’ta PDF dosyalarınızı kolayca editleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Dünyanın en çok kullanılan dosya biçimi PDF, halen liderliğini korumuş durumda. UPDF ise PDF düzenlemede en çok kullanılan programlardan biridir. PDF dosyaları direk baskıya hazır olduğu için oldukça sık kullanılmaktadır ama düzenlenememektedir.

PDF düzenlemek için birçok yöntem bulunmakta. Bu yöntemler arasında en iyi yöntem ise PDF yönetim programı kullanmaktır. 

UPDF İndir

Uygulama gerçekten de istenilen düzeltmeleri PDF üzerinde hızlı bir şekilde gerçekleştirmekte. Bu konuda oldukça başarılı olduğunu söyleyebileceğimiz programın Türkçe dil desteğinin olmaması bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir.

Ancak, UPDF indirdiğinizde fark edeceksiniz ki basit ve şık duran arayüzü hiç de karışık değil. Bu sayede İngilizce bilmenize gerek olmadan PDF dosyalarınızı yönetebilirsiniz. 

UPDF en çok da iki dosyayı bir anda yönetebilmenize olanak tanıdığı için seçilebilecek programlardan biri olarak gözüküyor. Biliyoruz ki onlarca PDF düzenleme programı mevcut ama kimi programlar, diğer uygulamaların aralarından sıyrılarak ciddi farklar yaratmakta. UPDF ise bu programlardan biridir. Öyle ki baya başarılı duruyor.   

UPDF, aynı zamanda; iOS, Mac, Windows ve Android platformlarda kullanılmaktadır. Android ve iOS cihazlardaki en büyük farkı ise ekranı ikiye bölerek iki farklı çalışma alanı oluşturabilmesidir. Bunun gibi biçok özelliği UPDF uygulamasında bulabilirsiniz. 

UPDF görünen o ki diğer PDF düzenleme dosyalarına göre oldukça başarılı. Özellikle dört platformda da bulunması ve farklı ayrıcalıklar sunması birçok kişinin talep edeceği gibi gözüküyor. Görsellerden de görüleceği üzere basit ve kullanışlı arayüzü bir PDF programına göre oldukça başarılı. 

UPDF Programının Bazı Temel Özellikleri

  • PDF okuma (Şık arayüzü sayesinde hoş bir şekilde PDF okuma/açma.)
  • PDF yazdırma (Her uygulamada olduğu gibi PDF yazdırma.)
  • PDF düzenleme (Birçok PDF düzenleme uygulamasına karşın oldukça başarılı düzenleme.)
  • Tüm ögeleri birkaç saniyede düzenleme (Saniyeler içinde PDF'deki ifadeleri düzenleme.) 
  • Filigran ekleme (PDF kopyalanmasını önlemek adına filigran ekleme)
  • OCR desteği (208 dilde taranan PDF dosyalarını düzenlenebilir ya da aranabilir türe dönüştürmek.)
  • PDF dönüştürme (Word dosyasından tutun Excel, PNG gibi dosyaların tümünü dönüştürmektedir.)
  • Çoklu PDF açma (Birden fazla PDF'i aynı anda açma.)
  • Açıklama ekleme (PDF dosyalarına açıklamalar ekleyebilme.)
  • Karanlık mod (Baskıda bir değişiklik olmadan arka plan değiştirme ve bu sayede okunabirliği artırma.)
  • PDF imzalama (Resmi veya diğer belgelerde çıktı almadan dijital imza atabilme.)

UPDF'in Diğer Programlardan Farkı

  • Hızlı performans
  • Şık arayüz
  • Düşük maliyet
  • Tüm platformlar için tek satın alma
Abdullah Yılmaz

UPDF

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

UPDF programının OCR özelliği ile Android cihazlara geliyor. Bu birçok kullanıcı için büyük bir avantaj olabilir.

PDF hayatımızın vazgeçilmez bir dosya biçimidir. Öyle ki diğer rakiplerine göre oldukça fazla kullanılmaktadır. Ancak, PDF dosyalarını yönetmek bir hayli zor oluyor. Bunun nedeni ise onlarca, yüzlerce PDF dosyası arasından istediklerinizi yapmakta oldukça güçlük çekmeniz.

İşte bu noktada devreye UPDF programı girmektedir! Özellikle mobil cihazlarda karmaşık dosyalar arasında PDF dosyalarını yönetilebilecek ve düzenleyebilecek en iyi PDF düzenleme programlarından biridir. 

UPDF İndir

Günlük hayatta birçok dosya ile karşı karşıyayız ama bu dosyalar arasından hiç şüphesiz en iyilerinden biri de PDF. PDF dosyalarınızı yönetebileceğiniz UPDF programı birçok kullanıcı için düşünülmüş ve iOS, Android, Windows ve Mac gibi cihazlar için ayrı ayrı geliştirilmiş durumdadır. 

PDF dosyalarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız UPDF indirebilir ve kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. En iyi PDF düzenleme programlarından biri olan UPDF aynı zamanda ücretsiz olması büyük bir avantaj gibi duruyor.

Birçok kullanıcı tarafından tam not alan UPDF programı her programda olduğu gibi PDF dosyasını okuma gibi birçok özelliği sunmaktadır. Fakat, diğer PDF programlarına kıyasla büyük bir avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlardan biri de PDF'ler üzerinde düzenleme yapılabilmesidir.  

PDF düzenlemenin mobil cihazlardaki en iyi seçeneklerinden biri de UPDF programıdır. Çünkü, belirttiğimiz üzere çoklu sayfada 2 PDF dosyasını aynı anda düzenleyebilmektedir. Aynı zamanda ücretli versiyonu da bulunan programın tek bir satın alma ile tüm platformlarda kullanabilme özelliği de bulunmaktadır.

UPDF Android İçin Hangi Özellikleri Bulundurmakta?

  • PDF okuma 
  • PDF yazdırma 
  • PDF düzenleme (Hatasız PDF düzenleme.)
  • Tüm ögeleri birkaç saniyede düzenleme ( Hızlı ve kolay şekilde PDF düzenleme.) 
  • Filigran ekleme (PDF'in kime ait olduğunu belirmek için filigran ekleme.)
  • OCR desteği (208 dilde taranan PDF dosyalarında arama ve düzenleme.)
  • Karanlık mod (Rahat okunabirlik)
  • PDF imzalama (Belgelere imza atabilme.)

UPDF Programının Diğerlerinden Farkı

  • OCR özelliği
  • PDF düzenleme özelliği
  • Şık arayüz
  • Kolay kullanım
Abdullah Yılmaz

UPDF

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
17.6 MB DOSYA BOYUTU

UPDF programının OCR özelliği ile iOS cihazlara gelmektedir. Bu sayede birçok taranan PDF dosyasını anında görüntüleyebilir ve işleyebilirsiniz.

PDF dosyalarını mobil cihazlarda yönetmek hiç de kolay değil. Bunun en büyük sebebi birçok dosya arasından istenilen dosyanın düzenleme konusunda sıkıntı yaratmasıdır. UPDF burada devreye giriyor ve birçok kişi sevilerek kullanmaktadır. 

UPDF İndir

iOS cihazlarda en iyi PDF düzenleme programlarından biri olan UPDF, aynı zamanda PDF'lere imza atmanıza da olanak tanımaktadır. Bu sayede imza atmanız için fiziksel bir belgeye ihtiyaç duymayacaksınız. Sanal ortamda imzanızı atabilir ve PDF dosyasını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. 

Her PDF uygulamasında olduğu gibi bu programda PDF görüntülemenize izin vermektedir. Ancak, diğer PDF programlarından farklı olarak basit ve kullanışlı bir arayüzü olması büyük bir avantaj.

Aynı zamanda hali hazırda varolan PDF dosyalarınızı sıkıştırmaya yarayan program büyük bir kolaylık sunmaktadır. Bu sayede cihazınızda düşük depolama alanı kaplayabilirsiniz. UPDF indirdiğiniz halde dosyaları yazdırma işlemide yapmaktadır.

UPDF birçok programdan farklı olarak birden fazla PDF dosyasının aynı anda açılmasını sağlamaktadır. Bu sayede iki dosyayı eş zamanlı olarak yönetebilirsiniz. Siz de mobil cihazlarınızda PDF dosyalarını yönetmek ve daha fazlasını yapmak istiyorsan, UPDF indirebilirsin.

iOS cihazlarda PDF dosyalarınızı en iyi şekilde yönetmek istiyorsanız. UPDF, programına bir şans vermelisiniz. Çünkü, diğer programlara kıyasla halihazırda var olan PDF dosyalarını çok rahat bir şekilde değiştirebileceğiniz. Yani düzenleyebileceğiniz bir program çok az bulunmaktadır. Bu nedenle böyle bir programın olması büyük bir avantaj gibi gözüküyor.

UPDF iOS İçin Neler Sunmakta?

  • PDF okuma 
  • PDF yazdırma 
  • PDF düzenleme (PDF düzenlerken hata yapmıyor ve hızlı bir şekilde yapıyor.)
  • Tüm ögeleri birkaç saniyede düzenleme (Birkaç tık ile PDF düzenleme.) 
  • Filigran ekleme (Çalınma durumu için filigran ekleme.)
  • OCR desteği (208 dilde taranan PDF dosyalarında arama özelliği sunma.)
  • Karanlık mod (Göz yormayan karanlık mod.)
  • PDF imzalama (Resmi belgeleri saniyeler içinde imzalama.)

UPDF Diğer PDF Programlarından Ne Gibi Farklar Sunuyor?

UPDF uygulaması düşük bir depolama alanı kaplarken tek bir satın alma imkanı ile tüm cihazlarınızda kullanma imkanı tanımaktadır. Aynı zamanda şık bir arayüzü olan program basit bir kullanım sunmakta ve iki sayfayı aynı anda yönetebilmenize olanak tanımaktadır. 

Abdullah Yılmaz

UPDF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
45.6 MB DOSYA BOYUTU

UPDF programının OCR özelliği ile Mac'te PDF dosyalarınızı kolayca editleyebileceğinizi biliyor muydunuz?

Günümüzün en çok kullanılan dosya biçimini en iyi şekilde düzenlemek istiyorsanız UPDF programını tercih edebilirsiniz. Dosyalarınıza açıklamalar ekliyebileceğiniz. Hatta birkaç tık ile saniyeler içinde düzenleyebileceğiniz programı birçok kişinin tercih ettiğini şimdiden söyliyelim. 

UPDF İndir

Modern bir arayüze sahip olan UPDF programını indirdiğinizde basit bir kullanıma sahip olduğunu göreceksiniz. UPDF programının en önemli özellikleri arasında filigran eklemekte bulunmaktadır. Bu sayede filigran ekleyerek PDF dosyalarınızın korunurluğunu artırabilirsiniz. 

Size ait olan dosyalara filigran eklemekle kalmayıp, aynı zamanda hali hazırda bulunan PDF dosyalarını saniyeler içinde düzenleyebilirsiniz. Ücretsiz olan UPDF dosyası ücretli versiyonlarıda olduğunu söylemeden geçmeyelim. 

Programın diğer avantajlarından biri de karanlık modunun bulunmasıdır. Bu sayede gece çalışırken gözleriniz yorulmayacaktır. Birden fazla platformda bulunan uygulamanın aynı zamanda sadece PDF olarak dosyalarınızı kaydetmekle kalmaz, diğer dosya biçimlerine dönüştürmenize de yaramaktadır. 

Hızlı performansı ve 4 platformda tek bir satın alma ile çalışabilen UPDF programı bir çok kişi tarafından olumlu yorum aldığını düşük depolama ile cihazınızda yer kaplamadan kullanabileceğiniz ve aynı zamanda PDF dosyalarını saniyeler içinde düzenleyebileceğiniz program büyük bir avantaj gibi gözükmektedir.

Apple silikon işlemcili (M1, M2) versiyon için bu linte tıklayarak indirme işlemi yapabilirsiniz.

UPDF Programı Neler Sunuyor?

  • PDF okuma (Şık arayüzü sayesinde hoş bir şekilde PDF okuma/açma.)
  • PDF yazdırma (Her uygulamada olduğu gibi PDF yazdırma.)
  • PDF düzenleme (PDF düzenlerken hata yapmıyor.)
  • Tüm ögeleri birkaç saniyede düzenleme (Birkaç tık ile PDF düzenleme.) 
  • Filigran ekleme (Herhangi bir kopyalama durumu için filigran ekleme.)
  • OCR desteği (208 dilde taranan PDF dosyalarını düzenlenebilir.)
  • PDF dönüştürme (Word, Excel gibi birçok dosyayı düzenleyebilmekte.)
  • Çoklu PDF açma (Birden fazla işlemi yaparak zaman kazandırma.)
  • Açıklama ekleme (Saniyeler içinde dosyaya açıklamalar ekleme.)
  • Karanlık mod (Rahat okunabirlik.)
  • PDF imzalama (Belge imzalayabilme.)

UPDF Programının Diğerlerinden Farkı Neler?

Hızlı ve şık bir arayüzünün olması başlı başına bir farklılık olmakla beraber diğer programlardan en büyük farklarından biri de ORC özelliğinin olmasıdır. UPDF, kolay kurulum ve düşük maliyetli bir uygulama olduğunu ve tek bir satın alma ile tüm platformlarda kullanabileceğinizi belirtelim.

Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YT Saver YouTube Converter

    YT Saver YouTube Converter; YouTube, TikTok gibi birçok platformdan indirme yapmaya yarayan bir programdır.
  • LightPDF

    Hem PDF düzenleme hem de dosya dönüştürme açısından çok başarılı olan LightPDF'in Windows sürümünü mutlaka denemelisiniz.
  • Salt and Sanctuary

    Salt and Sanctuary yıpranmış bir kahraman denizcinin hikayesini anlatıyor.
  • Kigo Netflix Video Downloader

    Kigo Netflix Video Downloader, Netflix filmleri/dizileri Windows bilgisayara indirmek için ücretsiz bir programdır.
  • Darkest Dungeon

    Birçok zorluğun bulunduğu macera dolu savaşları hazır mısın? Darkest Dungeon ile kendi ekibini kurup birçok alanda savaşmanı istiyor.
  • Video İndir

    Video İndir beğendiğiniz Youtube, Vimeo ve Facebook videolarını bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz küçük, hızlı ve kullanışlı bir araçtır.
  • FULL-DISKfighter

    FULL-DISKfighter uygulaması sayesinde bilgisayarınızın sabit diskini kolayca temizleyebiliyorsunuz.
  • Free YouTube Download

    Youtube video indir - Free Youtube Video Downloader programı ile Youtube üzerinden izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.