Urban Sunset Hola Theme

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Urban Sunset Hola Theme sayesinde Android cihazlarımıza şık bir hava katabiliyoruz.

Urban Sunset Hola Theme, Android tablet ve telefonları üzerinde kullanabilecekleri şık bir tema arayışında olan kullanıcıların denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu temayı kullanabilmek için yine ücretsiz olarak indirebileceğimiz Hola Launcher'a ihtiyacımız var. Hola Launcher'ı sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Gelelim temanın özelliklerine. Urban Sunset Hola Theme basit arayüz tasarımını şıklıkla birleştiriyor. Günbatımı teması olduğu için uygulamanın arkaplanında karşımıza güzel bir şehir ve gökyüzü manzarası çıkıyor. İkonların tasarımı son derece anlaşılı ve bir o kadar da şık.

Temayı kullanabilmek için öncelikle Hola Launcher'ı kuruyor ve ardından da temalar bölümünden Urban Sunset Hola Theme'i seçiyoruz.

Android cihazınıza farklı bir görünüm katmak istiyorsanız Urban Sunset Hola Theme'i denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grey Skies Hola Theme

    Grey Skies Hola Theme, Hola Launcher kullanıcıları için özel olarak hazırlanan güzel ve sade bir tema uygulaması.
  • Luminous Hola Launcher Theme

    Luminous Hola Launcher Theme, Hola Launchr kullanıcılarının ücretsiz olarak kullanabileceği farklı ve güzel bir Android tema uygulaması.
  • Metal Maniac Hola Theme

    Metal Maniac Hola Theme, Hola Launcher ile birlikte kullanabileceğiniz metali bir görünüme sahip olan ücretsiz Android tema uygulaması.
  • Grey Hola Launcher Theme

    Grey Hola Launcher Theme, Android cihazını kişiselleştirmek isteyenlere hitap eden bir tema.
  • Hola Launcher

    Hola Launcher, Android uygulama marketi üzerinde bulabileceğiniz en iyi ve ücretsiz launcher uygulamalarından bir tanesi.
  • Daybreak

    Daybreak, Android cihazları üzerinde Hola Launcher kullanan kullanıcılar için sunulan ücretsiz ve resmi bir tema uygulaması.
  • Skeletons

    Skeletons, Android mobil cihazlarınızın ekranına kocaman ve ateşli bir iskelet getiren ücretsiz Hola Launcher tema uygulaması.
  • Pinko Theme

    Pinko Theme uygulamasını kullanarak APUS Launcher yüklü Android cihazınızın çok daha güzel görünmesini sağlayabiliyorsunuz.