Urmun - Icon Pack

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Urmun - Icon Pack, adından da anlayacağınız üzere Android mobil cihazlarınız üzerinde farklı ve şık ikonlar kullanmanızı sağlayan yararlı bir ikon paketi uygulaması.

Urmun - Icon Pack, içerisinde 3300'den fazla HD kalitede ikon içeren bir Android ikon paketi uygulaması. Android telefon ve tabletlerinizdeki ikonlar ile değiştirebileceğiniz özel tasarlanmış şık ve kaliteli ikonlar içeren uygulama ücretli olmasına rağmen vereceğiniz ufak miktarı gerçekten hakediyor diyebilirim.

Sadece özel tasarlanan ikonlarla sınırlı kalmayan uygulama aynı zamanda cihazınızda kullanabileceğiniz QHD kalitesinde 70'den fazla duvar kağıdı da barındırıyor. Bununla birlikte dinamik bir takvim ve saat widget'ı da uygulama içerisinde bulunanlar arasında.

Nova, ADW, ADWx, Apex, Aviate, Go, KK, Lucid, Solo ve daha pek çok popüler Launcher uygulaması ile uyumlu olarak çalışan bu uygulama Android 4.0.3 ve üzerindeki cihazlarda kullanılabiliyor. Eğer böyle güzel ikonlar içeren bir uygulama almayı düşünüyorsanız cihazınızdaki Android sürümünü kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stealth - Icon Pack

    Stealth - Icon Pack, Android cihazlar için özel olarak tasarlanan ücretli bir Android ikon paketi uygulaması.
  • Upbeat Monsters Icon Pack

    Upbeat Monsters Icon Pack, Android cihazlarınız üzerinde sevimli canavar ikonları kullanmak isteyen kullanıcıların satın alabileceği bir ikon uygulaması.
  • Vintage - Icon Pack

    Vintage - Icon Pack, klasik ve eski görünümü seven Android kullanıcılarına özel tasarlanan ikonlardan oluşan ücretli bir Andorid ikon paketi uygulaması.
  • FLUI Free Icon Pack

    FLUI Free Icon Pack, birbirinden güzel ve özenle hazırlanmış uygulama ikonlarını ücretsiz olarak kullanma imkanı sunan bir Android ikon uygulaması.
  • Min - Icon Pack

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ikon pakedi uygulamasıdır.
  • Moonshine - Icon Pack

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ikon paketi uygulamasıdır.
  • Belle Icon Pack

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ikon pakedi uygulamasıdır.
  • Icon Changer

    Cihazınızdaki uygulamaların ve kısayolların ikonlarını kendi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz.