Uygunkitapal.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Uygunkitapal.com uygulamasında, binlerce kitabı uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Uygunkitapal.com uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden uygun fiyatlı kitap satın alabilmeniz mümkün hale geliyor.

KPSS, YDS, ALES, DGS ve YKS gibi sınavlara hazırlanan adayların yararlanabileceği, 65 farklı kategoride sunulan 10 bini aşkın kitabı sizlere sunan Uygunkitapal.com uygulamasında 450’den fazla yayınevinin kitaplarına tek bir platformdan ulaşabiliyorsunuz. Aradığınız özel bir yayın veya kitap varsa, arama bölümünü kullanarak ilgili kitabı kolayca bulabileceğiniz Uygunkitapal.com uygulamasında, almak istediğiniz kitapları sepetinize ekleyebilir ve alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Almayı düşündüğünüz kitapları favori listenize ekleyerek daha kolay erişim sağlayabileceğiniz uygulamada, kitapları belirli kriterlere göre sıralayabilir ya da filtreleyebilirsiniz. Kitap alışveriş sitelerinde dolaşmanıza gerek kalmadan, aradığınız her türlü kitaba anında ulaşma imkanı sunan Uygunkitapal.com uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Uygunkitapal.com

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Sınavlara hazırlanırken faydalanacağınız kitapları Uygunkitapal.com uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz.

Uygunkitapal.com uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan aradığınız kitapları uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

YKS, AYT, KPSS, DGS, ALES ve YDS sınavlarından birine hazırlanıyorsanız, sınavlara hazırlanırken yanınızdan ayırmayacağınız soru bankası kitaplarınızı Uygunkitapal.com uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz. 65’ten fazla kategoride, 450’yi aşkın yayınevi tarafından hazırlanan 10 binden fazla kitabı bulabileceğiniz Uygunkitapal.com uygulaması sayesinde kitap alışveriş sitelerinde vakit kaybetmeden kolayca alışveriş yapabilirsiniz.

Arama bölümünü kullanarak ilgili kitaba anında ulaşabileceğiniz, daha sonra almayı düşündüğünüz kitapları favorilerinize ekleyebileceğiniz Uygunkitapal.com uygulamasında, belirli kriterlere göre kitapları sıralayabilirsiniz. Eğer siz de uygun fiyatlarla kitap alışverişi yapmak istiyorsanız, Uygunkitapal.com uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marul

    Marul uygulaması, markete gitmeden kolayca market alışverişi yapabilmenizi sağlıyor.
  • BİMPARA

    BİMPARA uygulaması ile cep telefonu olan herhangi birine BİM mağazasında kullanabileceği BİM para gönderebilirsiniz.
  • Shopier

    Shopier'de, internet üzerinden güvenli bir şekilde ödeme yaparak ürün alabilir ya da ürünlerinizi satabilirsiniz.
  • Hopi

    Hopi, internet üzerinden alışveriş yaparken kazanç elde etmenizi ve böylece paranızı daha tasarruflu kullanarak daha fazla alışveriş yapmanızı sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Modanisa

    Modanisa, internet sitesi üzerinde tesettürlü kadın giyim ürünleri ile birlikte mayo, ayakkabı ve aksesuar satışı yapan firmanın Android alışveriş uygulaması.
  • Trendyol APK

    Trendyol, Türkiye'nin en çok indirilen alışveriş uygulaması. İndirim kodu, güvenilir satıcılar, express hizmeti Trendyol mobil uygulamasında.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • YunusOnline

    YunusOnline uygulaması market alışverişlerinizi Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.