Vampire's Fall: Origins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
146 MB DOSYA BOYUTU

Vampires Fall Origins APK, sıra tabanlı taktiksel aksiyon rpg oyunu. Vampirler, cadılar ve başka tehlikelerle dolu ormanlara, köylere girmeye hazırlanın!

Vampires Fall Origins APK, yüzlerce görev içeren, taktiksel oynama gerektiren Android rpg oyunu. Vampir oyunları, karanlık temalı fantastik rpg oyunları, açık dünya oyunları, savaş oyunlarına bayılanlara öneririz.

Vampires Fall Origins APK İndir

Android oyuncuları açık dünya macerasına sürükleyen ve kendilerine bir isim vermelerine izin veren destansı bir rpg oyunu olarak tanımlanabilir. Diğer rpg oyunların aksine kazanmak için öde sistemi yok; tamamen ücretsiz olarak aksiyon rol yapma oyununun keyfini çıkarabiliyorsunuz.

Vampires Fall Origins, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. Sıralama tabanlı bir oynanışa sahip olan oyunda vahşi canavarları avlamaya çalışıyorsunuz. Büyülü ormanlar, terk edilmiş köyler, ürkütücü madenler, savaşlarla dolu heyecan verici bir oyun.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir mobil rol yapma oyunu olan Vampire's Fall: Origins, farklı karakterleri kontrol edip rakiplerinize meydan okuduğunuz bir oyundur. Açık hikayelere ve özelleştirilebilir karakterlere sahip olan oyunda PvP savaşlara da dahil olabiliyorsunuz. 150'den fazla benzersiz silahı kontrol edebileceğiniz oyunda becerilerini de sonuna kadar sınamalısınız. Köydeki masumları korumak için mücadele ettiğiniz oyunda dikkatli de olmanız gerekiyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Vampire's Fall: Origins sizleri bekliyor.

Hızlı tempolu mobil rpg oyununda üç farklı yetenek ağacı ve on dört beceri aracılığıyla karakterinizin soy özelliklerini özelleştirebilirsiniz. Strateji sıra tabanlı rpg açık dünya oyununda saygın generaller, çiftçiler, karanlık korkulu büyücülerle konuşacaksınız. Zorlu rpg savaşlarında gücünüzü göstereceksiniz.

Vampires Fall Origins Android Oyun Özellikleri

  • 10 milyondan fazla indirme
  • Oynaması ücretsiz
  • Reddit’de oylanan en iyi Android oyunları arasında
  • Kesinlikle oynaması ücretsiz; kazanmak için öde sistemi yok!
  • Eski tarz rpg oynanışı
  • 3 yetenek ağacı ve 53 beceri içeren taktiksel arpg oyun
  • Rpg dövüşü
  • İnternetli ve internetsiz oynama

Eski tarz rpg oyuncularının üç yıllık zorlu ama eğlenceli çalışmasının eseri olarak ortaya çıkan Vampires Fall Origins’da karanlık yükseliyor. Kötülüğün hakim olduğu topraklarda savaşmaya hazırlanın. Kiminle savaşacaksınız? Hangi köylere baskın yapacaksınız? Neler keşfedeceksiniz? Ne tür bir kahraman olacaksınız? En iyi rol yapma oyununu şimdi indirin!

 

Murat İşçi

Vampire's Fall: Origins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
454 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir mobil rol yapma oyunu

Vampire's Fall: Origins, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 

Zorlu mücadelelere sahne olan bir oyun olan Vampire's Fall, köylülüleri tehlikelere karşı korumaya çalıştığınız bir oyundur. 150'den fazla silaha sahip olan oyunda mücadele gücü bir hayli yüksek savaşlara dahil olabiliyorsunuz. Tamamen özelleştirilebilir farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Vampire's Fall: Origins sizleri bekliyor. Kaliteli görselleriyle de ön plana çıkan oyunda basit kontroller yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Vampire's Fall tam size göre.

Vampire's Fall: Origins oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Genshin Impact APK

    Genshin Impact APK’yı hemen indirin ve bu benzersiz anime dünyasını keşfetmeye başlayın.
  • A3: STILL ALIVE

    A3: STILL ALIVE İndir Android: Netmarble'dan karanlık temalı açık dünya rpg oyunu
  • MARVEL Future Revolution

    MARVEL Future Revolution, Marvel'ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu.
  • Escape from Chernobyl

    Serinin ikinci oyununda Çernobil nükleer santraline giriyoruz.
  • Kingdom: The Blood Pledge

    Kingdom: The Blood Pledge, acımasız açık dünya PvP savaşları içeren MMORPG oyunu.
  • LifeAfter - The Day After Tomorrow

    LifeAfter - The Day After Tomorrow: Zombili açık dünya online hayatta kalma oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Flyff Legacy

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Flyff Legacy mobil oyunu, anime karakterleriyle renkli bir açık dünya sunan online rol yapma oyunudur.