Vanishing Floor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Vanishing Floor, kaybolup görünen platform üzerinde ilerlemeye çalıştığınız Android oyunu.

Vanishing Floor, Android cihazımda oynadığım en zor platform oyunlarından biri. Retro görselleriyle daha çok eski oyunculara kendisine çekeceğini düşündüğüm yapımda platformlar saniyelik olarak görünüp kayboluyor.

İlginç karakterlerle bir görünüp bir kaybolan platformda mümkün olduğunca uzun mesafeye ulaşmaya çalıştığımız oyunu benzerlerinden farklı kılan noktası platformların yapısı. Üzerinde yürüdüğünüz, zıpladığınız platformlar adeta bir ışık gibi yanıp sönüyorlar. Ekrana tam odaklanmadığınızda kesinlikle ilerleyemeyeceğiniz bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Durmadan uzun ve kısa zıplamalar yaparak ilerlediğimiz oyunda karakterlerin kontrolünü sağlamak için ekranın herhangi bir noktasına dokunmamız yeterli oluyor.

Erkan Calp

Vanishing Floor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Vanishing Floor, kaybolan platformlar arasından zıplayarak ilerlemeye çalıştığınız iOS oyunu.

Vanishing Floor, platform oyunlarını ayrı bir yerde tutuyorsanız kesinlikle oynamanızı istediğim bir yapım. Oldukça ufak boyutlu ve görse çizgileriyle nostalji yaşatan oyunda saniyeler içerisinde görünmez olan platformlarda ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Kaybolan platformlar arasında zıplayarak ilerlemek elbette çok kolay olmuyor. Bir an görünüp silinen platformlara tutunabilmek için tüm odağınızı oyuna vermelisiniz. Gözünüzü kaçırdığınız anda boşluğu düşüp aynı yeri yeniden geçmek için uğraş veriyorsunuz. Her ne kadar platformlar arasına kayıt noktaları konulmuş olsa da araları oldukça açık tutulmuş.

Zorlayıcı yapıda platform oyunu arayanların keyifle oynayacağını düşündüğüm Vanishing Floor, iOS platformunda da ücretsiz ve küçük ekranlı iPhone’unuzda da rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Floor Is Lava

    The Floor Is Lava, eşyalar üzerinden zıplayarak ilerlediğiniz arcade oyunu.
  • Ninth Floor

    Ninth Floor, Android tablet ve telefonlar için yapılan bir korku oyunudur.
  • Killing Floor: Calamity

    Killing Floor: Calamity yüksek tansiyona sahip bir mobil zombi oyunudur
  • 9th Floor

    9th Floor, korkarak oynayacağınız bir aksiyon oyunudur.
  • Multi Floor Garage Driver

    Mükemmel sürüşlere ve park egzersizlerine hazır mısınız? Arabaya atlayın, sürüşe başlayın.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!