VeePN

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,802 TOPLAM İNDİRME
27.2 MB DOSYA BOYUTU

1 numaralı güvenilir VPN programı

VeePN, çevrimiçi gizlilik ve güvenliğini sağlayan hızlı, güvenli ve kolay kullanımlı bir VPN programı. 10’a kadar cihaza eş zamanlı bağlantı, DNS sızıntı koruması, sınırsız bant genişliği ve hız, limitsiz sunucu geçişi, askeri düzeyde şifreleme, birden fazla VPN protokolü, kayıt tutmama politikası, Kill Switch gibi güvenlik seviyesini üst düzeye çıkartan gelişmiş özelliklerle geliyor.

Sosyal ağ ve sitelerin anında engellendiği, yurt dışı birçok servisin kapalı olduğu, YouTube video hızlarının düşürüldüğü, herkese açık WiFi noktalarında çok da güvenli olmayan internetin sunulduğu ülkemizde VPN programları, her bilgisayarda mutlaka olması gereken programlar arasında yerini aldı. Hem mobil hem de masaüstü platformda yüzlerce ücretsiz ücretli VPN programı mevcut ancak VeePN gibi Android, iOS, Windows, macOS, Linux sistemli cihazlarla birlikte modemi koruma altına alan, binlerce daha da önemlisi hızlı, stabil bağlantı veren VPN sunucusuna sahip, banka seviyesinde 256-bit şifreleme sunan, etkinlik ve bağlantı kaydı tutmayan VPN programı/uygulaması yok.

Sadece engelli sitelere girebilmek için değil, web sitelerinin sizi takip etmesini engellemek, hacker ve snooperlar gibi kötü niyetli kişilere karşı kişisel bilgilerinizi, verilerinizi korumak için kullanabileceğiniz yüksek güvenlikli, hızlı ve stabil bağlantı sunan bir VPN programı VeePN.

VeePN Özellikleri:

  • Sınırsız trafik ve bant genişliği
  • 48 ülkede 2500’den fazla sunucu
  • Hafif ve hızlı uygulama, tek tık kontrol
  • Kurulumdan sonra otomatik yapılandırma
  • Çok platformlu uygulama; Standart abonelik planında 10 cihaza kadar destek
  • Katı kayıt tutmama ve reklamsız politika

Erkan Calp

VeePN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
485 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Android telefonunuz için hızlı ve güvenli VPN uygulaması

VeePN, gizlilik ve güvenliği sağlayan hızlı Android VPN uygulaması. Dünya genelinde 2500’ün üzerinde sunucu, askeri düzeyde şifreleme protokolleri, katı sistem günlüğü tutmama politikası, otomatik yapılandırma ve daha birçok eşsiz özellikle gelen Türkçe mobil VPN uygulaması, site engellemelerinin, yasakların fazlasıyla olduğu ülkemizde her cihazda mutlaka olması gereken uygulamalardan biri.

Android platformunda milyonlarca indirmeye ulaşan popüler ücretsiz VPN uygulaması mevcut ancak içlerinde çok azı güvenli. VeePN, kullanıcıların güvenlik ve gizliliğini koruyan ultra güvenli ve hızlı VPN uygulaması olmasıyla dikkat çekiyor.

Sınırsız trafik ve bant genişliği, 10 eş zamanlı bağlantı, 48 bölge ve 2500’den faza VPN sunucusu, etkinlik ve bağlantı kaydı tutmama, banka seviyesinde 256-Bit şifreleme özelliklerine sahip tek VPN uygulaması olan VeePN, tek bir hesapla mobil ve masaüstünde tüm cihazlarını koruma imkanı veriyor. Android, iOS, macOS, Windows, Linux hangi işletim sistemini hangi cihazı kullanırsanız kullanın hesabınıza giriş yaptığınız anda cihazınız için en iyi ayarlar otomatik olarak seçilip koruma başlatılıyor. Dünyanın her yerinden sorunsuz ve stabil internet bağlantısı sağlıyor. Tek dokunuşla ülke değişimi yapıp istediğiniz siteye erişiyor, istediğiniz servisi kullanabiliyor, istediğiniz oyunu indirip oynayabiliyorsunuz. Tüm kısıtlamaları kaldırmanın yanı sıra herkesin erişimine açık olan WiFi noktalarında da güvenliğinizi sağlıyor.

7 günlük ücretsiz deneme süresi sunan ultra hızlı, güvenilir VPN uygulaması VeePN’in öne çıkan özellikleri:

  • Dünya genelinde 2500’den fazla VPN sunucusu
  • Basit ve zahmetsiz uygulama
  • Otomatik yapılandırma
  • Birinci sınıf şifreleme protokolleri
  • Katı sistem günlüğü tutmama politikası
  • Platformlar arası yazılım

Erkan Calp

VeePN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME
45.9 MB DOSYA BOYUTU

En güvenilen VPN servisi

VeePN, çevrimiçi gizlilik ve güvenliği sağlayan ultra güvenli ve hızlı iOS VPN uygulaması. İnternet sınırlamalarının olduğu ülkemizde her iPhone /iPad cihazda yüklü olması gerektiğini düşündüğüm VPN uygulaması, 48 ülkede 2500’den fazla sunucuya sahip. Sınırsız trafik ve bant genişliği, cihaza göre otomatik yapılandırma, tek hesapla 10 cihaza kadar koruma, kayıt tutmama politikası, reklamsız kullanım, hızlı ve hafif, tek dokunuş kontrol sunan tek VPN programı/uygulaması.

Engellenen sitelere giriş yapmak, yurt dışı servisleri kullanmak, YouTube videolarını son hız izlemek, erken erişime açılan mobil oyunları indirmek, herkese açık WiFi bağlantı noktalarında güvenli şekilde internete girmek için VPN programlarına/uygulamalarına ihtiyaç duyuyoruz. Hem mobil hem de masaüstü cihazlarda kullanılabilir olan VPN servisi VeePN, hızlı, ultra güvenli ve kolay kullanılabilir olmasıyla dikkat çekiyor.

%95 kullanıcı memnuniyeti alan VeePN’in benzerlerinden ayrılan birçok özelliği bulunuyor. 7 günlük ücretsiz deneme süresinin ardından tek bir abonelikle Android, iOS, macOS, Windows, Linux işletim sistemli mobil ve masaüstü cihazlarınız için koruma sağlıyorsunuz. Akılı telefon, tablet, bilgisayar, Akıllı TV, modem dahil 10’a kadar cihazı güvence altına alabiliyorsunuz. Dünyanın her yerinden problemsiz ve stabil bağlantı sağlayan VeePN, cihazınız, işletim sisteminiz, konumunuz vb. unsurlara bağlı olarak sizin en iyi ayarları otomatik seçiyor. Güvenlik tarafında da bankaların kullandığı 256-Bit şifreleme protokollerini kullanıyor. Etkinlik kaydı, bağlantı kaydı da tutulmuyor.

VeePN Özellikleri:

  • En güvenilen VPN servisi
  • Kayıt tutmama politikası
  • Gelişmiş şifreleme teknolojileri
  • 2500'den fazla Dünya genelinde sunucu
  • Tek dokunuşla gizlilik koruma
  • Tüm cihazlar için tek VPN

Erkan Calp

VeePN

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
22.1 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın 1 numaralı en güvenilir VPN programı

VeePN, dünyanın en güvenilir, en hızlı sunucularından bağlantı sunan VPN servisi. macOS sistemli Mac bilgisayarınıza ücretsiz indirip 7 gün boyunca tüm özelliklerini deneyebileceğiniz VPN programı, modeminiz dahil 10’a kadar mobil ve masaüstü cihazı eş zamanlı koruma altına alabiliyor. 48 lokasyonda 2500’ün üzerinde VPN sunucusuna sahip olan VeePN, sınırsız trafik ve bant genişliği, banka ve askeri düzeyede 256-bit şifreleme, kayıt tutmama gibi güzel özelliklerle geliyor.

Ülkemizde aniden engellenen sosyal ağların yanı sıra Wikipedia (Vikipedi) gibi faydalı ancak engellenmiş sitelere giriş yapabilmek, yurt dışı servisleri kullanabilmek, YouTube gibi platformlarda hız sınırlamasını aşabilmek, herkese açık WiFi ağlarında güvenliği sağlayabilmek için gerekli olan VPN programları arasından güvenilir, hızlı ve kolay kullanımlı olmasının yanında çapraz platform desteğiyle tüm cihazlarda eş zamanlı çalışmasıyla dikkat çekiyor VeePN. Mac bilgisayarınız, iOS cihazlarınız, hatta Apple TV’nizde kullanabileceğiniz by VPN programıyla sınırlamalar ortadan kalkıyor.

Dilediğiniz web sitesine giriş yapmanızı sağlarken kişisel bilgilerinizi/verilerinizi hackerlar ve snooperlar gibi kötü niyetli kişilerden koruyarak çevrimiçi güvenlik ve gizliliğinizi de sağlayan VeePN, Kill Switch, DNS Sızıntı Koruması gibi ekstra güvenlik seçenekleri de sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UFO VPN

    UFO VPN İndir PC: Windows için en iyi ücretsiz VPN programları arasında yer alıyor.
  • Betternet

    Betternet VPN: Windows bilgisayarlar için ücretsiz, hızlı, güvenilir ve sınırsız VPN programı
  • VPNhub

    Pornhub'ın sınırsız bant genişliği sunan ücretsiz VPN programı.
  • Avira Free Phantom VPN

    Avira Free Phantom VPN kişisel bilgi güvenliğinizi sağlıyor ve engelli sitelere girme
  • VPN Proxy Master

    VPN Proxy Master İndir: Windows PC kullanıcıları için ultra hızlı VPN programı. VPN Proxy Master indirin, internette özgürce gezinin!
  • AVG Secure VPN

    AVG Secure VPN, Windows PC (bilgisayar) için ücretsiz VPN programıdır. WiFi ağınızı korumak ve anonim gezmek için hemen AVG VPN yükleyin.
  • Surfshark VPN

    Surfshark VPN ile hem mobil hem bilgisayar üzerinden güvenli bir deneyim yaşanabiliyor.
  • hide.me VPN

    hide.me VPN, Windows PC kullanıcıları için ücretsiz ve hızlı VPN programıdır.