Vektor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Vektor hız ve heyecan dolu bir mobil aksiyon oyunudur

Vektor içerisinde hem yarış hem de aksiyonu birleştiren bir mobil oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Vektor'de The Courier adlı bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. The Courier çürümüş ve yolsuzluk batağına batmış bir bir iktidar tarafından yönetilen bir ülkede yaşamaktadır. Amacı bu çürümüşlük ve yolsuzluklarla mücadele etmek olan The Courier bu iş için çok gizli bir belgeyi hedefine ulaştırmak için yola koyuluyor. Fakat bu mücadele o kadar da kolay olmayacaktır; çünkü paralı askerler kahramanımızı durdurmak için onu yakalamaya ve yok etmeye çalışacaklardır. Biz oyunda kahramanımızın bu paralı askerlerden kurtulmasına yardımcı oluyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.

Vektor bize 90'lı yıllarda bilgisayarlarımızda oynadığımız retro oyunları hatırlatan bir görünüme sahip. Grafiklerin kenarlarındaki pikselleşmeler bize o dönemin havasını yansıtıyor. Oyunun hızlı ve heyecanlı bir oynanışı var. Yolda sürekli yol alırken sağımızdan veya solumuzdan düşmanlar bize saldırarak bizi yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Trafik içerisinde yarıştığımızdan bu düşmanlar bizi zorluyorlar. Klasik düşmanların yanısıra bölüm sonu canavarları da oyunda bizleri beklemekte.Bu düşmanlarla kılıcımızı kullanarak savaşabilmemize imkan veriliyor. Bu sayede oyun dinamik bir yapı kazanıyor.

Türk yapımı bir oyun olan Vektor oldukça eğlenceli bir mobil oyun olarak karşımıza çıkmakta.

Can Erdil Şentürk

Vektor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Vektor farklı oyun türlerini birleştiren heyecanlı bir mobil aksiyon oyunudur

Vektor içerisinde hem bir yarış oyununu hem de aksiyon oyununu bulabileceğiniz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak inidirp oynayabileceğiniz bir oyun olan Vektor'da ana kahramanımız The Courier adlı bir motorcu. Kahramanımız insanlarını ezen ve yolsuzluklarıyla çürümüş bir düzen oluşturmuş olan bir iktidara karşı savaş vermektedir. Bu savaşta üzerine düşen görev ise kendisine teslim edilen çok gizli bilgileri yakalanmadan hedef noktaya ulaştırmaktadır. Fakat kahramanımız yola çıktıktan sonra peşine paralı askerler takılıyor ve onu yok etmeye çalışıyorlar. Biz de kahramanımıza bu macerasında eşlik ediyoruz ve onun tehlikelerden kurtulmasını sağlıyoruz.

Vektor'de bir yandan trafikte son sürat yol almaktayız. Dİğer yandan da sağımızdan veya solumuzdan bize düşmanlar saldırıyor. Bu düşmanlar bizi iterek trafikteki araçlara çarpmamızı sağlayabiliyor; bu nedenle dikkatli olmamız gerekli. Kılıcımızı kullanarak bu düşmanlara karşılık verebilmekteyiz. Oyunda standart düşmmanların yanısıra bölüm sonu canavarları da bizi bekliyor.

Vektor görünümüm olarak PlayStation 1 veya 90'lı yıllarda bilgisayarlarımızda oynadığımız oyunları andırmakta. Eğer hızlı ve heyecanlı bir oyun oynamak isterseniz Vektor'ü tavsiye ediyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Infinite Design

    Grafik tasarım ile ilgilenenler için hazırlanmış, vektör tabanlı çizim uygulaması. Çok katmanlı çalışma tekniği sayesinde karmaşık tasarımları dahi zorlanmadan yapabilirsiniz.
  • Shutterstock

    Milyonlarca farklı fotoğraf, illüstrasyon ve vektör arasından istediğinizi seçin ve kullanın.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun