Velocity Speed Reader

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

Velocity Speed Reader, yazıları kelime kelime ayırarak hızlı okumanıza yarayan bir iPhone ve iPad uygulaması.

Hızlı okumak isteyenler fakat pahalı kurslara verecek parası olmayanlar için Velocity Speed Reader uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin oldukça hoşuna gidecektir. Yazıları kelime kelime ayırarak size okutan bu uygulama, hızlı okumayı öğretiyor ve kelime bilginizi arttırıyor.

Daha önce hiç ulaşamadığınız okuma hızlarına sizi alıştıracak olan Velocity Speed Reader, kullanış açısından oldukça basit ve tasarımıyla da çok iyi geliştirilmiş. iOS 8 ile uyumlu olarak grafikleri hazırlanan bu uygulamayı kullanırken hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Velocity Speed Reader, dakikada çok çok fazla kelime okumak isteyenler için kolaylaştırıcı çeşitli modlar geliştirmiş. Mesela bir yazıyı size çok hızlı bir şekilde okutuyor daha sonra bu yazıyı kaydederek başka bir zamanda okumanıza imkan sağlıyor. 

Gece ve gündüz görüş özellikli temalarıyla her zaman alıştırma yapıp okuma hızınızı geliştirebilirsiniz. Ayrıca onlarca farklı dil desteğine sahip Velocity Speed Reader’ı farklı dillerde kullanarak yabancı dil konusunda da kendiniz geliştirme imkanınız var. Velocity Speed Reader ne yazık ki ücretli olarak satışa sunuluyor. Okuma hızınızı artıracak ve profesyonel bir şekilde geliştirilmiş bu iOS uygulamasını kullanabilmek için 6.99 TL ödemeniz gerekli. 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Acrobat Reader

    Adobe Acrobat Reader, en popüler PDF görüntüleme programının mobil sürümüdür.
  • Terminal Velocity

    Terminal Velocity 90'lı yılların klasik bilgisayar oyununun mobil versiyonudur
  • QR Code Reader

    QR Kodları mobil cihazınızdan okumanızı sağlayan gelişmiş bir mobil uygulamadır.
  • Mobile Speed Test

    Milyonlarca kullanıcısı olan popüler Speedtest.net websitesinin mobil cihazlar için hazırladığı internet indirme-yükleme hız testi uygulamasıdır.
  • Endless Reader

    Okul öncesi eğitim uygulamaları arasında yer alan Endless Reader çocuklara eğlenceli bir eğitim olanağı sunuyor.
  • ABBYY Business Card Reader

    iPhone kullanıcıları için hazırlana ABBYY Business Card Reader kartvizitlerin resmini çektikten sonra irtibat bilgilerini otomatik olarak telefon rehberine ekler.
  • Reader - eBooks from Sony

    Sony iOS platformu için geliştirdiği Reader uygulamasını, AppStore üzerinde bulunan e-kitap okuyucu uygulamalar için rakip olarak kullanıma sundu.
  • Feeddler RSS Reader

    Google Reader hesabınızla senkronize çalışabilen ve cache sistemi sayesinde çevrimdışı dahi olsanız 1000+ mesajı okuyabilmenizi sağlayan bir rss takip uygulamasıdır.