Vestel Mobil Asistan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Vestel Mobil Asistan uygulaması satış sonrası destek hizmetlerini mobil cihazlarınızdan sizlere sunuyor.

Vestel Mobil Asistan uygulamasıyla Vestel markalı ürünlerinize dair her şeyi Android cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.

Vestel markalı beyaz eşya veya diğer elektronik cihazlarınız varsa, Vestel Mobil Asistan uygulamasıyla ürünlerinize dair birçok şeye ulaşabiliyorsunuz. Ürünlerinizi uygulama üzerinde kaydettikten sonra kullanım kılavuzları, garanti belgesi gibi bilgilere erişebileceğiniz gibi yaşadığınız çeşitli sorunları da Canlı Destek bölümünden yazılı olarak veya tek tuşla arayarak iletebiliyorsunuz.

Size en yakın Vestel mağazalarını da harita üzerinden görmenizi sağlayan Vestel Mobil Asistan uygulamasında, indirimli ürünlerden haberdar olabilmeniz için Fırsat Bulucu özelliği de yer alıyor. Vestel markalı ürünleriniz için bu özelliklerden faydalanmak istiyorsanız Vestel Mobil Asistan uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri:

  • Ürünlerinizi kaydetme
  • En yakın mağazalar
  • Kullanım kılavuzları
  • Garanti süresi takibi
  • Canlı destek
Volkan Yılmaz

Vestel Mobil Asistan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
24.3 MB DOSYA BOYUTU

Vestel Mobil Asistan uygulamasıyla Vestel'den aldığınız ürünler için birçok faydalı bilgiye ve teknik desteğe ulaşabilirsiniz.

Vestel Mobil Asistan uygulaması Vestel marka ürünleriniz konusunda faydalı birçok özelliği iOS cihazlarınızdan sizlere sunuyor.

Bir elektronik ürün aldığımızda kullanım kılavuzu, garanti belgesi gibi dokümanları da her ihtimale karşı saklamak gerekiyor. Ancak, bunu muhafaza etmek her zaman mümkün olmadığından illaki kaybolan belgeler olabiliyor. İşte bu karmaşıklıktan sizi kurtaran ve ürünlerinizin garanti belgesinden kullanım kılavuzuna kadar birçok şeyi sizlere sunan Vestel Mobil Asistan uygulamasının özellikleri bununla da sınırlı kalmıyor.

Herhangi bir aksilik yaşadığınızda veya teknik desteğe ihtiyaç duyduğunuzda uygulama üzerinden ister mesajlaşarak isterseniz de telefon numarasını tek tuşla arayarak destek alabileceğiniz uygulamada, size en yakın Vestel mağazalarını da görebiliyorsunuz. Fırsat Bulucu özelliğiyle indirimli ürünlerden haberdar olabiliyor ve oldukça uygun fiyatlardan faydalanabileceğiniz uygulamayı iPhone ve iPad cihazlarınıza indirerek tüm bu özelliklerden ücretsiz yararlanabiliyorsunuz.  

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vestel Mobil İmsakiye

    Vestel Mobil İmsakiye, sahur ve iftar vakitlerine kalan süreyi gösteren, namaz vakitlerini de öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Vestel Takvim

    Vestel Takvim uygulaması ile klasik takvimler mobil cihazınızda.
  • Vestel Sesli Tarifler

    Vestel Sesli Tarifler uygulamasında tüm yemek tariflerini sesli ve yazılı olarak inceleyebilirsiniz.
  • Vestel Smart Remote

    Vestel SmartRemote ile Vestel Akıllı TV'nizi mobil cihazınızdan kontrol edebilirsiniz.
  • Turkcell Mobil Asistan

    Turkcell Mobil Asistan, mobil cihazınız için Türkçe asistan uygulamasıdır.
  • HOUND

    HOUND, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz sesli asistan uygulaması.
  • Merve'yi Tavla

    Sizinle cilveleşen ücretsiz bir sanal asistan arıyorsanız Merve'yi Tavla size göre bir uygulama.
  • Vestel Smart Center

    Vestel Smart Center uygulaması ile Vestel Akıllı TV'nizi tabletinizle yönetebilirsiniz.