Vexman Parkour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Vexman Parkour, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir macera oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Vexman Parkour - Stickman run, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri ve macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu parkurlara sahip olan oyunda zorlu aşamaların üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Vexman Parkour - Stickman run, birbirinden zorlu parkurları ve farklı mekanikleriyle ön plana çıkıyor. Zorluk seviyeleriyle de zorlayıcı bir oyun deneyimi sunan oyunda işiniz bir zor diyebilirim. Yeteneklerinizi sergilemeniz gereken oyunda çöp adamı kontrol ediyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan Vexman Parkour - Stickman run'ı mutlaka denemelisiniz. Kolay bir kontrol sistemine de sahip olan oyunda bağımlılık yaşayabiliyorsunuz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bu oyunu sakın kaçırmayın. Eğer platform oyunlarını seviyorsanız Vexman Parkour - Stickman run'ı mutlaka telefonlarınıza indirmelisiniz.

Vexman Parkour - Stickman run oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Vexman Parkour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Vexman Parkour, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir macera oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Vexman Parkour, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyundur. Birbirinden zorlu parkurların üstesinden gelmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor.

Dikkatli olmanız gereken bir platform oyunu olan Vexman Parkour - Stickman run, zorlu parkurlarıyla ön plana çıkıyor. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda farklı zorluktaki engellerin üstesinden gelmelisiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli bir oyun olarak da nitelendirebileceğim Vexman Parkour - Stickman run'ı mutlaka denemelisiniz. Bağımlılık yapıcı etkisiyle ön plana çıkan oyunda işiniz bir hayli zor. Basit kontrol mekanizması ve farklı mekanikleriyle de dikkatimizi çeken oyun, çocukların da beğenerek oynayabileceği bir beceri oyunudur. Renkli görselleri ve birbirinden zorlu parkurlarıyla Vexman Parkour - Stickman run'ı mutlaka denemelisiniz. Eğer platform oyunlarını seviyorsanız Vexman Parkour - Stickman run'ı sakın kaçırmayın.

Vexman Parkour - Stickman run oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rooftop Parkour & Freerunning

    Rooftop Parkour & Freerunning, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Parkour Flight 2

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Parkour Race - Freerun Game

    Sürükleyici bir macera oyunu
  • Tetrun: Parkour Mania

    Mobildeki en iyi parkur koşu oyunu
  • Smashing Rush : Parkour Action Run Game

    Hareketli dakikalar bizleri bekliyor.
  • Motor Parkour

    Birbirinden güzel araçlarla zorlu engellerin bulunduğu pistlerde yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!