Video Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
860 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Video Maker uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca video kolajlarınızı yaratabiliyorsunuz.

Video Maker uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde yer alan fotoğrafları kullanarak videolar hazırlamakta kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Hem sade ve temiz arayüzü hem de güzel çalışan işlevleri sayesinde kullanırken herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ancak zaman zaman fazla sayıda çıkabilen reklamlardan dolayı bazı kullanıcılar rahatsızlık hissedebilirler. Bu nedenle reklamlar konusunda hassasiyeti olanların benzer diğer uygulamalara göz atmaları yerinde olacaktır.

Uygulama direkt olarak galeriniz içerisinde bulunan fotoğrafları seçerek video kolajınız içerisine eklemenizi sağlıyor. Böylelikle sorunsuzca istediğiniz fotoğrafları aktarabiliyorsunuz ve sunulan ufak fotoğraf düzenleme seçenekleri sayesinde görünümünü düzenlemek istediğiniz fotoğraflarınız üzerinde düzenleme işlemleri yapabiliyorsunuz.

Fotoğraf seçimlerini yaptıktan sonra uygulayabileceğiniz efektler ve filtreler ise daha güzel bir görünüm elde etmeniz için emrinizde. Bu efektleri uygularken videonuzun üzerine yazılar yazmak ve iletmek istediğiniz mesajları dostlarınıza vermek de mümkün. İçerisinde sunulan pek çok müzik seçeneği ile videolarınızın arkaplanında müzikler çalmasını da sağlayabiliyorsunuz.

Hazırlanan videoları hem galeriniz içerisine kaydederek saklamak hem de dostlarınızla sosyal medya hesaplarınız yahut iletişim uygulamalarınız üzerinden paylaşmak mümkün. Ancak bu noktada paylaşım hızının videonun süresi ve internet bağlantınızın hızı üzerinden şekilleneceğini de unutmamalısınız. Paylaşım yapmak istemeyenler ise internet bağlantısına sahip olmak zorunda değiller.

Fotoğraflar üzerinde çeşitli çizimler yaparak onları daha eğlenceli yapmak da videolarınızın içerisine dahil edebilecekleriniz arasında. Yeni bir video hikayesi yaratma uygulaması arayan kullanıcıların göz atmaları gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • Thuglife Video Maker

    Thuglife Video Maker, Thuglife videoları yaratmanızı mümkün kılan bir video düzenleme uygulamasıdır
  • Magisto Video Editor & Maker

    Magisto Video Editor & Maker, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir video hazırlama ve düzenleme uygulamasıdır.
  • VideoFX Music Video Maker

    VideoFX Music Video Maker, videolarınıza müzik ve filtreler ekleyerek onları daha etkileyici yapabilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Thug life photo sticker maker

    Thug life photo sticker maker mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • GIF Maker Pro APK

    GIF Maker Pro APK, kullanıcıların videoları mükemmel GIF'lere dönüştürmesine olanak tanıyor.
  • Video AI Art Generator & Maker

    Video AI Art Generator & Maker'da, yüzlerce şablon ve yapay zeka teknolojisi kullanarak fotoğraflarınızı akılalmaz videolara dönüştürebilirsiniz.