Video Müzik

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1,101 TOPLAM İNDİRME

Video Müzik mobil cihazlarınızda müzik videosu izlemenize yardımcı olan bir uygulamadır

Video Müzik eğer mobil cihazınızı kullanarak müzik dinlemek isterseniz işinize yarayabilecek bir uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Video Müzik temel olarak 2014 ve 2015 yıllarında en çok izlenen Türkçe pop müzik videolarını bir araya topluyor ve dilediğiniz zaman bu videoları izlemenize olanak sağlıyor. Uygulama içerisinde bu videolar listelenirken istediğiniz videonun üzerine dokunarak videonun oynatılmasını sağlayabiliyorsunuz. Dilerseniz arama bölümünü kullanarak sanatçı veya şarkı adına göre dinlemek istediğiniz şarkıyı aratabilir ve ona hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Video Müzik videoları YouTube üzerinden oynatmakta. Bu nedenle uygulamayı kullanmak için Wi-Fi ağlarını tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Uygulamanın videoları arka planda oynatamaması biraz problem yaratabiliyor, Herhangi bir uygulamaya geçiş yapmak istediğinizde müzik kesilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewPipe APK

    NewPipe APK android, YouTube video ve müzik indirme, arka planda çalma özelliklerini ücretsiz kullanın.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • SnapTube APK

    SnapTube APK, android için popüler ücretsiz müzik ve video indirme uygulamasıdır.
  • YT3 Music Downloader - YT3dl (APK)

    YT3 Music/Video Downloader (Yt3dl): Android için en iyi ücretsiz müzik (mp3) indirme uygulamalarından biri.
  • netd müzik

    netd müzik, yüzlerce yerli ve yabancı video klibin yanı sıra harika çalma listelerinin bulunduğu ücretsiz müzik uygulamasıdır.
  • Türk Telekom Müzik

    Türk Telekom Müzik ile yerli ve yabancı milyonlarca şarkı, albümler, video klipler, etkinlik haberleri cebinizde.
  • YouTube Music (APK)

    YouTube Music (APK İndir): YouTube Müzik uygulamasını Android telefonunuza indirin, reklamsız ve arka planda müzik dinleyin, video klipleri izleyin.