Videos in Video

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
225 TOPLAM İNDİRME
25.9 MB DOSYA BOYUTU

Videos in Video ile videolarınızı kolayca düzenleyebilirsiniz

Videos in Video kullanıcılara iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leri üzerinde video birleştirme, video kesme, video kırpma ve video döndürme gibi işlemleri gerçekleştirme konusunda yardımcı olan ücretsiz bir video düzenleme uygulamasıdır.

Videos in Video bize farklı videoları kullanarak video içinde video yaratabilme imkanı sunuyor. Böylece bir video oynarken içerisine küçük görünüm halinde başka bir video ekleyebiliyorsunuz. Bu işlemi fotoğrafları kullanarak da yapabilmektesiniz. Video içinde resim oluşturabiliyor ve videolarınız oynarken içerisine küçük fotoğraflar yerleştirebiliyorsunuz.

Videos in Video bize temel video düzenleme işlemlerinde de yardımcı olmakta. Eğer farklı videoları birbirine eklemek isterseniz video birleştirme, videolardan istenmeyen bölümleri çıkartmak ve uzunluklarını azaltmak için video kesme, videoları ekranınıza göre ölçeklendirmek için video kırpma, ters veya yan yatık videolarınızı düzeltmek için video döndürme özelliklerini kullanabilirsiniz.

Videos in Video videolar içine yerleştirdiğiniz resim ve videoların boyutunu ayarlamanıza imkan veriyor. Videoları veya resimleri herhangi bir açıyla döndürebilmeniz ve saydamlıklarını ayarlayabilmeniz de mümkün. 

Videos in Video size iOS cihazınızda depoladığınız video ve resimleri kullanarak yüksek kaliteli çalışmalar yaratabilme olanağı sağlamakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Videos Pro

    iPhone, iPod Touch ve iPad için Internet Videos uygulaması tüm video izleme uygulamalarını içinde barındıran bir araçtır.
  • Crop Videos

    Crop Videos uygulamasını kullanarak videolarınızı yeniden boyutlandırabilirsiniz.
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • Cut Me In

    Cut Me In sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızla fotoğraflarınızdan kendinizi kesebilir ve başka fotoğraflara yapıştırabilirsiniz.
  • Crop Video Square

    Crop Video Square, iPhone ve iPad'leriniz üzerindeki fotoğraf ve videolarınızı kare olarak kesmenizi ve düzenlemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Mobli

    Mobli iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilen fotoğraf ve video paylaşma uygulamasıdır.
  • PhotoCollage

    PhotoCollage uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca fotoğraf ve video kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Pixagram

    Pixagram, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf ve video uygulamasıdır.