Village Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.4/5 ZİYARETÇİ
850 TOPLAM İNDİRME

Village Life, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir köy kurma oyunudur.

Village Life, adından da anlaşılacağı üzere köy hayatını yaşamanıza olanak tanıyan bir köy kurma oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerden oynayabileceğiniz bu oyun, detaylı grafikleri ve oyuna sevimli bir hava katan modelleme konseptiyle dikkat çekiyor. Her yaştan insana hitap etmesi de oyunun artı özellikleri arasında yerini alıyor diyebilirim.

Village Life ilk karşıma çıktığında indirilme sayısı dikkatimi çekmişti. Milyonlarca insanın bu oyunda ne bulduklarını merak etmiştim. Yükledikten sonra gördüm ki bu kadar sevilmesinin haklı nedenleri var. Bunların başında gerçekçi bir yaşam simülasyonuna olanak tanıması geliyor. Oyunda yapmamız gereken şeyler arasında köyümüzde yaşayan herkesin mutlu olmasını ve herkesin iyi bir aileye sahip olmasını sağlamak var. Yani iş ev ve diğer tesisleri kurmakla son bulmuyor.  Kendi aşkınızı bulup arkadaşlarınızın köylüleriyle buluşmalarını ayarlıyor, köylülerin evlenmesini izliyor, bir sürü bebek yapıp onlara isimler verebiliyorsunuz. Daha keşfedemediğim pek çok özelliği olduğunu da söylemeliyim.

Köy kurma oyunlarını seviyor ve kendinize ait bir yaşam alanı oluşturmak istiyorsanız Village Life'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Son derece detaylı grafiklere ve özelliklere sahip bu oyunu denemenizi mutlaka öneriyorum. Köylülerinizi çeşitli meslekler yaparak beslemeyi unutmayın!

Gökhan Abay

Village Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
675 TOPLAM İNDİRME

Village Life, ücretsiz olarak sunulan bir köy kurma oyunu.

Village Life, iOS işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve uzun soluklu bir oyun. Kendi köyümüzü kurmaya çalıştığımız Village Life'ı tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz.

Köy ve şehir kurma oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap eden Village Life, detaylı grafikleri ve oyuna sevimli bir hava katan modelleme konseptiyle dikkat çekiyor. Her ne kadar çocuklara ve ufak yaştaki oyunseverlere hitap eden bir yapıya sahipmiş gibi görünse de aslında her yaştan oyunsever Village Life'ı oynayabilir.

Oyunda yapmamız gereken şeyler arasında köyümüzde yaşayan herkesin mutlu olmasını ve herkesin iyi bir aileye sahip olmasını sağlamak var. Yani iş ev ve diğer tesisleri kurmakla son bulmuyor.

Elbette köyümüzü dilediğimiz gibi dekore etmekte özgürüz. Bu amaç uğruna kullanabileceğimiz çok sayıda eşya mevcut. Bu süreçte durmadan ilerlememiz ve gelişmemiz gerekiyor. Köyümüze sürekli yeni binalar yaparak daha geniş kitlelere ev sahipliği yapabilecek konuma erişmeye çalışıyoruz. Uzun süre oynayabileceğiniz, kademe kademe ilerleyen bir oyun arıyorsanız Village Life'ı denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Village

    War Village, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Farm Village: Middle Ages

    Farm Village: Middle Ages Orta Çağ'da geçen bir çiftlik oyunudur
  • Smurfs' Village

    Smurfs' Village, popüler çizgi film Şirinler üzerine kurgulanmış ve Şirinler Köyü oluşturmaya yönelik bir oyun.
  • Dungeon Village

    RPG ambiyansının hakim olduğu bir dünyada kendi şehrinizi kurun ve bir cazibe merkezi yaratırken canavarlarla da savaşıp para kazanın.
  • Galaxy Life: Pocket Adventures

    Android cihazınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Defend Your Life Tower Defense

    Gerçek zamanlı bir kule savunma oyunu oynayacağız.
  • Village Car Multiplayer APK

    Online olarak arkadaşlarınızla sürüş keyfi yaşadığınız Village Car Multiplayer APK'da, yeni araçların kilidini açın ve zorlu yollarda sürüş deneyimi yaşayın.
  • Tiny Village

    Tiny Village uygulamasıyla, akıllı telefonunuzdan köyünüzü inşa edin, geliştirin ve geliştirdikçe eğlenin.