Vinci

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Vinci, Android cihazlarınıza indirebileceğiniz ve günümüzün popüler resim düzenleme uygulaması Prisma'ya benzer bir uygulamadır.

Vinci, Androd işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde çalışabilen bir resim düzenleme uygulamasıdır.

Önce iOS'a yayınlanan ardından uzun bir süre sonra Android için piyasaya sürülen Prisma, günümüzün en çok kullanılan resim düzenleme uygulamalarının başında geliyor. Hatta uygulama o kadar çok kullanılıyor ki; halihazırda bütün mağazalarda en çok indirilen yazılımların önüne geçmeyi başardı. Haliyle diğer uygulama geliştiricileri de kendilerine has böyle uygulamaları hazırlamak istiyorlar.

Rusya'nın en büyük sosyal medya platformu VK tarafından hazırlanan Vinci de tam olarak buna örnek verilebilecek bir uygulama. Daha doğrusu direkt olarak Prisma klonu diyebiliriz. Bazı noktalarda Prisma'nın çok gerisinde kalırken, bazı noktalarda ise çok önde olduğunu da söylemek gerek. Android cihazlarınız üzerinde çalışabilecek böylesine bir uygulama arıyor ve fotoğraflarınıza renklendirmek istiyorsanız, Vinci tam size göre. Üstelik tamamen ücretsiz olarak indirebileceğinizi de unutmayalım. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Ramazan Tugay Kahraman

Vinci

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
15.3 MB DOSYA BOYUTU

Vinci, iOS işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen bir tür fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Vinci, iPhone ve iPad üzerinden çalışabilen bir fotoğraf düzenleme uygulasıdır.

Prisma piyasaya çıktıktan sonra her şeyi alt üst etti ve listelerin başına oturmayı başardı. Bir başka fotoğraf düzenleme uygulaması olan Prisma, haleflerinden farklı olarak fotoğrafları belirli çizim tekniklerine göre düzenliyordu. Örneğin; bir fotoğrafınız Picasso'nun tablolarına benzetebiliyordunuz. Bu farklılık sayesinde önce iOS sonra da Android platformunda tepeye oturan uygulamanın birçok klonu da çıktı.

Rusya'nın en büyük sosyal medya platformu olan ve ülkede Facebook'tan bile çok kullanılan VK, kendisine özel bir Prisma geliştirmiş ve bunu da iOS kullanıcılarıyla paylaşmış. Vinci adını verdiği bu uygulama, temelde Prisma'nın yaptığı gibi çalışıyor ve kullanıcılarının fotoğraflarını belirli kalıplara göre düzenliyor. Fakat içerisinde Prisma'dan çok farklı kalıplar bulunuyor ve bazı zamanlarda ortaya çok güzel çalışmalar çıkabiliyor. Tamamen ücretsiz indirebileceğiniz Vinci'yi denemenizi mutlaka öneririm.

Ramazan Tugay Kahraman

Vinci

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Vinci, fotoğrafları sanatsal tablolara dönüştüren Prisma'yı Windows Phone platformuna getiriyor.

Vinci, fotoğraflarını filtrelemeyi seven kullanıcıların vazgeçilmezi Prisma uygulamasının Windows Phone platformundaki alternatifi. V Kontakte tarafından ücretsiz olarak indirilmeye açılan fotoğraf filtre – efekt uygulamasında onlarca etkili seçenek var.

Fotoğrafları sanatsal tablolara dönüştüren sihirli uygulama Prisma, Windows Phone platformunda yer almıyor. Vinci bu açığı kapatan tek uygulama. Elbette Windows Phone için kaliteli birçok fotoğraf filtre uygulaması mevcut ancak Vinci bunlardan oldukça farklı. Son dönemin popüler uygulaması Prisma’daki filtrelerin benzerlerini sunuyor ve en az onun kadar etkileyici fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Da Vinci Kids

    Çocukların meraklı olmasını sağlayan bir eğitici oyun
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.