Vintango - Vintage camera, free photo effects editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

Vintango ile fotoğraflarınıza kolayca güzel bir görünüm kazandırabilirsiniz

Vintango - Vintage camera, free photo effects editor kullanıcılara fotoğraf filtreleme konusunda yardımcı olan, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.

Retro ve vintage tarzda fotoğraf filtrelerinde uzmanlaşan Vintango kullanıcılara 80 civarında farklı fotoğraf efekti seçeneği sunmaktadır. Bu efektleri kullanarak fotoğraflarınıza daha şık bir görünüm ve özel bir stil kazandırabiliyor ve üzerinde değişiklik yaptığınız fotoğrafları kolayca paylaşabiliyorsunuz.

Vintango ile fotoğraflarınız üzerinde efektler denerken ve değişiklikler yaparken bu değişiklikleri gerçek zamanlı olarak görebiliyorsunuz. Bu sayede fotoğrafları kaydetmeden değişiklikler hakkında fikir sahibi olmanız mümkün kılınıyor. Fotoğraflarınız üzerinde işlem yaparken küçük önizlemer üzerinde yaptığınız değişiklikler anlık olarak uygulanıyor.

Vintango ile fotoğraflarınız üzerinde döndürme veya dikey veya yatay olarak ters yöne çevirme gibi çeşitli işlemler de yapabiliyorsunuz. Vintango eğer düzenlediğiniz fotoğrafları Instagram gibi sosyal medya hesaplarınızda paylaşma isteğine sahipseniz size fotoğraflarınızı bu servislere göre boyutlandırabilme imkanı da tanımakta. Bu özellik sayesinde fotoğraflarınızdaki detayların kırpılmasını engelleyebilirsniz.

Vintango ile düzenlediğiniz fotoğrafları uygulama içerisinden direkt olarak Instagram, Facebook, Twitter veya e-posta aracılığıyla paylaşabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moodshot - Foto Editor Effects

    iOS kullanıcılarına özel olarak geliştirilen Moodshot Foto Editor Effects, profesyonel düzeyde filtreleme ve düzenleme yapabiliyor.
  • Vintage Camera

    iPhone ve iPad cihazlarınızdaki fotoğraflarınıza eskitme efektleri eklemek isterseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • 8mm Vintage Camera

    Birbirinden ilginç efektlere, temalara ve lenslere sahip olan bu uygulama ile retro videolar çekebilir ve bunları sosyal medya araçlarında paylaşabilirsiniz.
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulaması ile fotoğraflarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve filtreler ekleyebilirsiniz.
  • BeFunky Photo Editor

    BeFunky Photo Editor, onlarca hazır efekt ve birçok farklı özellik ile başarılı bir fotoğraf düzenleme uygulaması
  • Creative Photo Editor

    Creative Photo Editor, iOS cihazınız için etkili hepsi bir arada fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Phoenix Pro Photo Editor

    Phoenix Pro Photo Editor, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz kapsamlı bir fotoğraf düzenleme aracı.
  • Photo Sphere Camera

    Photo Sphere Camera, Google'ın 360 derece fotoğraf çekimlerine izin veren kamera uygulamasıdır.