Violett

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
847 TOPLAM İNDİRME

Violett point and click türünde eğlenceli bir macera oyunudur

Violett, point and click türündeki klasik macera oyunlarının nadir temsilcileri arasında yer alan ve bizi masalsı bir hikayeye sürükleyen bir bulmaca oyunudur.

Violett'te ergenlik çağındaki genç bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Bu sıradışı macera oyununda herşey Violett adlı kahramanımızın ebeveynleri tarafından yaşadığı yerden ve arkadaşlarından uzaklaştırılmasıyla başlıyor. Nerede oldu belli olmayan bir yerin ortasındaki eski ve ürpertici bir eve taşınmak zorunda kalan Violett bu kırsal alanda hayatın çok sıkıcı olacağını düşünmektedir. Violett hergününü odasında boş boş oturarak sıkılarak geçirmektedir. Fakat Violett'in tahmin edemeyeceği bir macera önünde onu beklemektedir ve bu olaylar onun hayatını tamamiyle değiştirecektir.

Violett birgün ıssız evdeki fare deliğinden gelen bir ışık fark eder. Violett göz atmak için bu deliğe eğildiğinde ise başka bir boyuta çekilir. Bu boyut Violett'e bir yandan tanıdık gelmekte, öteki yandan büyüleyici ve tehlikeli görünmektedir. Gerçekliğin farklı bir hal aldığı bu boyuttan kurtulabilmek için ise Violett hem sezgisel gücünü hem de aklını çalıştırmalı ve karşısına çıkan bulmacaları çözmelidir. Violett'in bu boyuttan kurtulabilmesi için bir de kendisini avlamak isteyen Örümcek Kraliçe ile de savaşması gerekmektedir.

Violett 2 boyutu 3 boyut ile birleştiren başarılı bir grafik teknolojisine sahip. Detaylı 2 boyutlu çizimleri 3 boyutlu animasyonlarla birleştiren Violett oyunculara derin bir hiakye sunuyor ve zekice hazırlanmış bulmacalar içeriyor. Eğer güzel bir masalda başrolde olmak isterseniz Violett hoiunuza gidecektir.

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Violett

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
557 TOPLAM İNDİRME
281 MB DOSYA BOYUTU

Violett, Android cihazlarınız üzerinde küçük bir kızın bulmacalarla dolu macerasına konuk olacağınız sürükleyici bir mobil oyundur.

Violett, Android kullanıcılarının Google Play üzerinde oynayabilecekleri en başarılı macera oyunlarından bir tanesi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kendinizi tavşan deliği içerisinde yer alan şaşırtıcı dünyadaki bir yolculukta bulacağınız oyun gerçekten etkileyici.

Gerçekliğin ötesinde, harikalar ve tuhaflıklarla dolu bir oyun dünyasını sizlere getiren Violett, zekanızın sınırlarını zorlayacak ve sizi kendisine bağlayacak olan bir macera ve bulmaca oyunudur.

Annesi ve babası tarafından hiçbir yerin ortasındaki eski bir eve sürüklenen Violett, şehirden ve arkadaşlarından ayrılarak sıkıcı bir hayat yaşamak zorunda kalmıştır. Tam daha kötüsü olamaz derken birden kendisini akıl almaz bir maceranın içerisinde bulan Violett'a yardımcı olarak, onun tekrar ailesine kavuşmasını sağlamamız gereken oyun, oldukça sürükleyici.

Alice in Wonderland'den ilham alınarak hazırlanan oyunda karşınıza çıkacak olan tehlikeleri atlatmalı ve birbirinden zorlu bulmacaları çözmelisiniz. Oldukça kaliteli grafikleri, sesleri ve oyun içi müzikleri oyunseverlerle buluşturan bu kaliteli macera oyununu mutlaka denemenizi öneririm.

Violett Özellikleri:

  • Kolay kontrollü fantastik bir macera oyunu
  • Tavşan deliği içerisindeki eşsiz dünya
  • Çok sayıda bulmaca ve bilmece
  • Gizemli, ürkütücü ve merak uyandıran bir atmosfer
  • Geri dönmenizi engellemeye çalışan şeytani örümcek kraliçe
  • Mükemmel el yapımı grafikler
  • Nesneleri hareket ettirmek için paranormal güçler
Can Çevrim

Violett

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
452 MB DOSYA BOYUTU

Violett, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve küçük bir kızın macerasına konuk olacağınız bulmacalarla dolu bir macera oyunudur.

iOS kullanıcılarının iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri Violett, AppStore üzerinde yayınlanan en iyi macera oyunlarından bir tanesidir.

Ailesi tarafından şehirden ve arkadaşlarından uzaklaştırılarak, kırsal kesimde yer alan eski bir evde yaşamak zorunda kalan Violett isimli küçük bir kızın akıl almaz macerasına konuk olacağımız oyunun birçok kullanıcıyı çok etkileyeceğine eminim.

Tam daha kötüsü olamaz derken birden kendisini tuhaflıklar ve harikalarla dolu gerçekliğin ötesinde bir dünyada bulan Violett, içerisinde bulunduğu durumdan kurtulmak ve ailesine geri dönmek için mücadele etmektedir. İşte bu noktada sizler devreye gireceksiniz ve Violett'ın ailesine dönmesi için ona yardımcı olmaya çalışacaksınız.

Oldukça ürkütücü, merak uyandıran ve gizemli ortamlarda birbirinden zorlu bulmacaları çözerek yolunuza devam etmeniz gereken oyun, beyninizin ve zekanızın sınırlarını sonuna kadar zorlayacak.

Violett'ın evine dönmesini sonsuza dek engellemek isteyen şeytani örümcek kraliçenin planlarını alt üst ederek, Violett'ın ailesine tekrar kavuşmasını sağlamanız gereken bu macera oyununu mutlaka denemenizi öneriyorum.

Violett Özellikleri:

  • Kolay kontrollü fantastik bir macera oyunu
  • Tavşan deliği içerisindeki eşsiz dünya
  • Çok sayıda bulmaca ve bilmece
  • Gizemli, ürkütücü ve merak uyandıran bir atmosfer
  • Geri dönmenizi engellemeye çalışan şeytani örümcek kraliçe
  • Mükemmel el yapımı grafikler
  • Nesneleri hareket ettirmek için paranormal güçler
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nemezis: Mysterious Journey III

    Nemezis: Mysterious Journey III, iki turistin kendilerini gizemli olayların içinde bulduğu bulmaca macera oyunu.
  • Spells & Secrets

    Harry Potter benzeri Spells & Secrets geliştirilmeye devam ediliyor.
  • Flightless

    Flightless, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunu
  • Her Story

    Her Story, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz ilginç bir macera/bulmaca oyunudur.
  • Missing Translation

    Missing Translation oldukça özgün bir macera oyunudur
  • Broken Age

    Broken Age, point and click türünde bir macera oyunudur
  • Eventide

    Eventide bilgisayarlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Please, Don't Touch Anything

    Please, Don't Touch Anything ilginç bir bulmaca oyunudur. Eğlenceli anlar sizleri bekliyor.