Vita-mind Dr. Sleep

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Vita-mind Dr. Sleep daha rahat uyumanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır

Vita-mind Dr. Sleep kullanıcılara sağlıklı uyku sağlama konusunda yardımcı olan bir mobil uyku uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir uygulama olan Vita-mind Dr. Sleep temel olarak insomnia olarak adlandırılan uykusuzluk problemlerini çözmek için geliştirilmiş bir yazılım. Birçoğumuz gece uykumuzun bölünmesinden şikayetçi olabiliyoruz. Çeşitli çevresel etkenlerden kaynaklanan bu bölünmeler bizim gün içerisinde işlerimize yoğunlaşamamıza veya bütün gün enerjimizin düşük olmasına sebep olabilmekte. İşte Vita-mind Dr. Sleep kullanarak uykunuzun bölünmesini engelleyebilir, rahatça uykuya dalabilirsiniz. Bu sayede gündüz çok daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz.

Vita-mind Dr. Sleep size rahat bir uyku sunabilmek için beyninizin dinlenmesini ve kolayca uykuya geçmesini sağlayacak çeşitli ortam seslerini bir araya getirmekte. Kullanıcılar uygulama arayüzünden diledikleri ortam sesini seçebilir ve kulaklıkları yardımıyla bu sesleri dinleyerek uykuya dalabilir. Ayrıca uygulamadaki sesleri alarm olarak kullanabilir ve stressiz bir şekilde uyanabilirsiniz. Vita-mind Dr. Sleep'in arkaplan sesini ayarlayabilmenize imkan veriliyor.

Can Erdil Şentürk

Vita-mind Dr. Sleep

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
80.3 MB DOSYA BOYUTU

Vita-mind Dr. Sleep sağlıklı uyumanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır

Vita-mind Dr. Sleep eğer insomnia ya da Türkçe adıyla uykusuzluk probleminden şikayetçiyseniz size yardımı dokunabilecek bir mobil uyku uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir sağlıklı uyku uygulaması olan Vita-mind Dr. Sleep uykuya dalmakta güçlük yaşadığınız durumlarda size yardımcı olmakta. Eğer hassas bir uyku sürecine sahipseniz dışarıdan gelen en küçük bir ses bile uykuya dalmanızı güçleştirebilir. Benzer şekilde uyurken musluk sesi gibi çevresel etkenler de uykunuzun bölünmesine neden olabilir. Bu tür problemler gündüzleri etkilerini göstermeye başlarlar ve gün içerisinde enerjinizin düşük olmasına ve işlerinize veya çalışmalarınıza odaklanamamanıza neden olurlar.

Vita-mind Dr. Sleep size uykuya dalmanızı kolaylaştıracak çeşitli ortam sesleri ve müzikler sunuyor. Kulaklıklarınızla dinleyeceğiniz bu sesler belli bir düzende oldukları için beyninizin rahat etmesini sağlayacaktır. Bu sayede uykuya dalış süresince dışarıdaki seslerden etkilenmeniz önleniyor. Benzer şekilde derin uyku süresinde de dış seslerden etkilenmiyorsunuz.

Vita-mind Dr. Sleep uygulaması içerisindeki ses ve müzikleri alarm sesi olarak da ayarlayabilirsiniz. Eğer sabahları stressiz bir şekilde uyanmak isterseniz bu özellik hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ocean Sounds Relax n Sleep

    Ocean Sounds Relax n Sleep ile okyanusun dinlendirici seslerini Android cihazınızdan dinleyebilirsiniz
  • Sleep Cycle

    Sleep Cycle, uykuda vücut hareketliliğinizi algılayarak uykunuzun en hafif olduğu aralıkta sizi uyandırıyor.
  • Baby Sleep Music

    Baby Sleep Music, bebeklerinizi daha rahat ve kolay bir şekilde uyutmanızı sağlayacak sakinleştirici müzikler içeren ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Rain Rain Sleep Sounds

    Rain Rain Sleep Sounds uygulamasında dinleyeceğiniz seslerle rahatlayarak uykuya dalabilirsiniz.
  • Relax Music & Sleep Cycle

    Relax Music & Sleep Cycle, rahatlatıcı müzikler eşliğinde daha güzel bir uyku almanızı sağlayacak olan ücretsiz Android uygulamasıdır.
  • Sleep as an Droid

    Sleep as an Droid, kaliteli bir uyku için hazırlanmış olan bu uygulama uyku üzerine birçok özelliğe sahip.
  • Relax Melodies: Sleep & Yoga

    Android cihazlarınızda stres atmak ve rahatlamak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Relax & Sleep by Glenn Harrold

    Android cihazlarınızda sakinleşmek ve rahat uyumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.