VMware Boxer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

VMware Boxer, maillerinizi tek merkezden yönetmenizi sağlayan bir uygulamadır.

VMware Boxer, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz alternatif mail uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Farklı mail sağlayıcılarından aldığınız mailleri tek merkezde yönetebileceğiniz VMware Boxer, işlerinizi bir hayli kolaylaştırıyor.

Mevcut maillerinizi tek merkezden kontrol edebileceğiniz ve birbirinden işlevsel özelliklere sahip olabileceğiniz bir uygulama olan VMware Boxer, hızlı ve kolay kullanıma sahip bir mail uygulamasıdır. Android cihazlarınızdaki E-Posta uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz VMware Boxer, akıllıca tasarlanmış arayüzüyle dikkatimizi de çekiyor. Hızlı yanıt özelliği, birleşik gelen kutusu, akıllı klasörler, evernote desteği, bulut eklentileri ve takvim entegresi gibi çok fazla özelliğe sahip olan VMware Boxer, tam iş adamlarına göre bir uygulama diyebiliriz. Yoğun iş hayatından bunalan ve farklı mailleri kontrol ederken zaman kaybedenlerin mutlaka denemesi gereken VMware Boxer, güvenliğe de önem veriyor. 

Gmail, Outlook, Exchange (2007 ve üstü), Yahoo, Hotmail, iCloud, & IMAP hesapları için destek sunan WMware Boxer, gerçek bir eposta istemcisi gibi rol üstleniyor. Farklı hesaplara sahip olanlar için ideal bir mail uygulaması olan WMware Boxer ile gün içerisinde yapacaklarınızı da organize edebiliyorsunuz. WMware Boxer uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

WMware Boxer uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

VMware Boxer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

VMware Boxer, maillerinizi tek merkezden yönetmenizi sağlayan bir uygulamadır.

VMware Boxer, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mail uygulamasıdır. İşlevsel özelliklere sahip bir şekilde karşımıza çıkan VMware Boxer, maillerinizi tek bir noktadan kontrol etme imkanı sunuyor.

Yoğun iş adamları için ideal bir uygulama olarak karşımıza çıkan VMware Boxer, farklı mail istemcilerine sunduğu destek ile dikkat çekiyor. Takvim, not ve mail hizmetlerini aynı anda sunan VMware Boxer, gelişmiş arayüzü ve özellikleriyle de işleri bir hayli kolaylaştırıyor. Farklı hesaplardan edindiğiniz mailleri tek bir noktadan kontrol etme imkanı sunan VMware Boxer, diğer uygulamalara alternatif olarak kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Hızlı yanıt özelliği, birleşik gelen kutusu, akıllı klasörler, evernote desteği, bulut eklentileri ve takvim entegresi gibi özelliklere de sahip olan uygulama, mutlaka denemeniz gereken bir uygulamadır. 

Şifre ve PIN koruma özelliklerine de sahip olan VMware Boxer ile mailleriniz güvende kalıyor. Gmail, Outlook, Exchange (2007 ve üstü), Yahoo, Hotmail, iCloud, & IMAP hesapları için destek sunan uygulama özellikle birden fazla hesaba sahip olanların telefonlarında mutlaka olması gereken bir programdır. Ayrıca uygulama ile gün içerisinde yapacaklarınızı da organize edebiliyorsunuz.

WMware Boxer uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BibBub Boxer

    BibBub Boxer tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir boks oyunudur.
  • Boxer

    Boxer, işlevsel, şık ve kolay kullanımlı bir email hesabı yönetim uygulaması.
  • Boxer Calendar

    Boxer Calendar, ücretsiz olarak sahip olabileceğimiz bir takvim uygulaması.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.