Vodafone Kolay Reklam

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME

Vodafone Kolay Reklam, küçük işletmelerin kısa mesaj yoluyla müşterilerine ulaşarak reklamlarını yapmalarına izin veren bir uygulamadır.

Vodafone Kolay Reklam, işletme sahiplerinin müşterilerine kısa mesaj yoluyla ulaşma kolaylığı sunan bir mobil uygulamadır. Vodafone abonesi olan işletmelerin reklamlarını en kolay şekilde yapmalarına imkan tanımaktadır.

Vodafone’un işletmelere özel sunduğu Kolay Reklam uygulaması ile işletmeler gönderim yapacakları alanı, gönderilecek kişi sayısını ve gönderilecek zaman aralığını belirleyebiliyor. Kısa mesaj gönderimini diledikleri an durdurup, diledikleri an tekrar başlatabiliyor. Gönderdikleri kısa mesajları hem kendi rehberleri hem de sosyal ağ hesapları üzerinden paylaşabiliyor.

Reklam yapmak için fazla bütçesi bulunmayan küçük işletmelerin kendilerini tanıtmalarına yardımcı olan Vodafone Kolay Reklam uygulaması, Esnaf Zengin Large ve Esnaf Zengin X-Large paketlerindeki abonelere ilk kullanım için ücretsiz 50 kısa mesaj hediye ediyor.

Erkan Calp

Vodafone Kolay Reklam

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME

Vodafone Kolay Reklam, Vodafone'lu işletmelerin reklamlarını kısa mesaj yoluyla yapabilmelerine imkan tanıyan bir uygulamadır.

Vodafone Kolay Reklam, küçük ölçekli işletmelerin yüksek maliyet harcamaları yapmadan reklamlarını yapmalarına yardımcı olan bir uygulamadır. Vodafone’lu işletme sahipleri konum bazlı kısa mesaj göndererek müşterilerine ulaşabilmelerini sağlayan uygulamada Esnaf Zengin Large ve Esnaf Zengin X-Large paketlerindeki aboneler için ilk 50 kısa mesaj gönderimini ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Büyük firmalar gibi reklam yapmak için yüksek maliyetler harcaması yapamayan işletmelere yönelik hazırlanmış olan Vodafone Kolay Reklam uygulamasında işletmeler reklamlarını kısa mesaj yoluyla yapabiliyor. Gönderim alanı, gönderilecek kişi sayısı ve gönderilecek zaman aralığı seçimleri işletme sahibine bırakılıyor. İşletmeler istedikleri an sms gönderimini kapatıp açabiliyor.

Vodafone Kolay Reklam uygulaması ile en fazla 1 km uzaklıkta bulunan müşterilere kısa mesaj gönderilebiliyor. Kişi sayısı ise 500 kişi ile sınırlı. Seçilebilen zaman aralığı 1 saat – 7 gün olarak belirlenmiş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vodafone AKUT

    Vodafone AKUT, Android için kapsamlı bir ilk yardım uygulamasıdır.
  • Vodafone Cep Bağış

    Vodafone Cep Bağış ile mobil cihazınızdan kolayca bağış yapabilirsiniz.
  • Vodafone Avantaj Cepte

    Vodafone AVANTAJ CEPTE android işletim sistemine sahip cihazlarınızda severek kullanacağınız bir alışveriş uygulamasıdır.
  • Vodafone Message+

    Vodafone Message+, arkadaşlarınız ile kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurabilmeniz için hazırlanan, bir çok gelişmiş özelliğe sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Vodafone Pay

    Vodafone Pay, yeni nesil mobil cüzdan uygulamasıdır. Banka hesabına ihtiyaç duymadan 7/24 para transferi ve online alışveriş!
  • Vodafone Yanımda

    Vodafone Yanımda, Vodafone'un bireysel abonelerine sunduğu online işlemler uygulamasıdır.
  • My Vodafone

    My Vodafone, KKTC'de yaşayan Vodafone'luların hesaplarını kontrol edebilecekleri bir uygulamadır.
  • Vodafone Park

    Vodafone Park uygulamasıyla Vodafone Park stadyumunu inceleyebilir, Beşiktaş haberlerini takip edebilirsiniz.