Vodafone Message+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,592 TOPLAM İNDİRME

Vodafone Message+, arkadaşlarınız ile kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurabilmeniz için hazırlanan, bir çok gelişmiş özelliğe sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Vodafone Message+, Vodafone’un kullanıcılarına sunduğu yeni bir mesajlaşma uygulamasıdır. Arkadaşlarınız ile farklı ve kolay bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayan uygulamayı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

SMS ve mesajlaşma fonksiyonlarını bir araya getiren uygulama kullanıcılarına özel bir deneyim sunmaktadır. Uygulama sayesinde tüm tanıdıklarınıza yazılı metinler gönderebilir ve cevapların hepsini tek bir gelen kutusu üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Uygulamayı dilerseniz standart mesajlaşma uygulamasının yerine kullanabiliyorsunuz. Mesaj göndereceğiniz kişilerin mesajlarınızı alabilmesi için uygulamaya sahip olmalarına gerek yoktur. Fakat Vodafone hatta sahip olan diğer arkadaşlarınıza uygulamayı önererek onlarında bu eşsiz deneyimi yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Vodafone Message+ ile en sevdiğiniz fotoğraf, video ve müzikleri arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Dilerseniz bulunduğunuz yeri yine uygulama üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabiliyorsunuz.

Kimi zaman duygularınızı en güzel şekilde ifade edebilmenizi sağlayan ikonlar, Vodafone Message+ uygulaması içerisinde bulunuyor. Mesajlarınızı süslemek ve anlatmak istediklerinizi renklendirmek için bu ikonlardan yararlanabilirsiniz.

Mesaj göndermek istediğiniz kişilerin çevrim içi yada çevrim dışı olduklarını uygulama ile görebilirsiniz. Bunun dışında en son çevrim içi olarak görüldükleri zamanı ve o an size cevap yazıp yazmadıkları da uygulama üzerinde görünmektedir.

Genel olarak bakacak olursak, oldukça geniş kapsamlı bir mesajlaşma uygulaması olan Vodafone Message+’ı sahip olduğu yararlı fonksiyonlar ve modern arayüzü neden ile tercih edebilirsiniz. Mesajlarınızı düzenleyebileceğiniz pek çok farklı araca sahip olan uygulamayı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Not: Uygulama Vodafone’un kendi müşterilerine özel hazırlamış olduğu bir uygulama olduğu için sadece Android cihaz sahibi olan Vodafone kullanıcıları uygulamadan yararlanabilmektedir.

 

Barış YANIK

Vodafone Message+

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,712 TOPLAM İNDİRME

Vodafone Message+ uygulaması ile nerede olursanız olun arkadaşlarınızla ücretsiz olarak sohbet edebilirsiniz.

Vodafone Message+, Vodafone’un iPhone kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği sadelikte arayüz ile gelen uygulama, kayıt olmadan Vodafone Message+ kullanan arkadaşlarınızla hemen sohbet etme imkanı sunuyor.

Vodafone’un yazılı ve görüntülü sohbet uygulaması Message+, WhatsApp , Telegram gibi sadece telefon numaranızı vererek kullanmaya başlayabileceğiniz bir uygulama. Kısa süren kayıt işleminin ardından doğrudan sohbet ekranı ile karşılıyor ve tek dokunuşla ister birebir, isterseniz de grup sohbetleri başlatabiliyorsunuz. Sohbetlerinizde gerçekleştirdiğiniz tüm aktiviteler ana ekranınızı oluşturuyor.

Telefon rehberinizdeki kişilere erişerek sizi arkadaş ekleme derdinden kurtaran Vodafone Message+, diğer sohbet uygulamaları ile benzer özellikler ile geliyor. Ses kaydedip gönderme, video ve resim paylaşma, sesli not gönderme, mesajlara sticker ekleme, konum paylaşma gibi özellikleri kullanımınıza sunan uygulamada mesajlarınızın okunup okunmadığını da görebiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşlarınız çevrimdışı olsa dahi mesaj gönderebiliyorsunuz.

Vodafone Message+ uygulaması tüm operatörlerle uyumludur. İster 3G isterseniz de WiFi ağınız üzerinden kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Vodafone

    My Vodafone, KKTC'de yaşayan Vodafone'luların hesaplarını kontrol edebilecekleri bir uygulamadır.
  • Ultratext

    Ultratext
  • Airtime

    Airtime, arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edebileceğiniz, birlikte video izleyip anı paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • ChatON

    Samsung tarafından geliştirilen global bir sosyal ağ yaratma ve kullanıcıların tek bir noktadan tüm arkadaşlarına ulaşmasını, anlık mesajlaşabilmesini sağlayan platform bağımsız bir sohbet uygulamasıdır.
  • Dasher Messenger

    Dasher Messenger sayesinde sosyal çevremizle mesajlaşabilir, onlara GIF'ler, videolar gönderebilir ve aramızda kesintisiz bir iletişim ağı kurabiliriz.
  • MSTY

    Arkadaşlarınıza resimli ve müzikli mesajlar göndererek, daha eğlenceli mesajlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz.
  • Jongla

    Jongla, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.