Vodafone TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23,241 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

Vodafone TV uygulaması ile tv yayınlarını yüksek kalite ve kesintisiz izleyin, popüler filmleri kiralayın.

Vodafone TV, Vodafone bireysel faturasız / faturalı ve kurumsal abonelerinin yararlanabildiği televizyon izleme uygulamasıdır. Canlı yayını durdurup 15 dakika geri sarma, popüler film, dizi ve programlardan oluşan arşiv, sosyal ağ entegrasyonu ve daha pek çok yeniliği bir arada sunmaktadır. Vodafone TV apk indir ile hem dizi hem de film izleyebilecek, çeşitli tv programları ile eğlenceli anlar yaşayabileceksiniz. Düzenli güncellemeler ile içeriğini sürekli genişleten vodafone tv apk indir, ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

Vodafone TV APK Özellikleri

  • Yüksek kaliteli yayınlar,
  • Onlarca farklı kanal,
  • Kaliteli ve kesintisiz,
  • Popüler filmler,
  • Aylık abonelik,
  • Film ve dizileri geri sayma,
  • Program arşivi,
  • Türkçe,

Sevdiğiniz dizi ve programları yüksek görüntü kalitesiyle ve kesintisiz olarak izlemenin haricinde popüler filmleri kiralama şansına da sahip olacağınız Vodafone TV’de 4 paket seçeneğiniz bulunuyor. Standart paketi tercih ettiğinizde 5 TL, spor ve eğlence paketini tercih ettiğinizde 5 TL, süper paketi tercih ettiğinizde 7.5 TL, Behzat Ç. Paketini tercih ettiğinizde de 4 TL aylık abonelik ücreti yansıtılıyor. İlk kez abone olduğunuzda bu paketlerden hangisini seçerseniz seçin hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Paket seçiminizi ise MTV PAKETADI yazıp 3636’ya kısa mesaj göndererek yapıyorsunuz.

Vodafone telefon numaranız ve şifrenizi girdiğinizde son derece basit hazırlanmış bir arayüz bizleri karşılıyor. Canlı yayına geçeceğiniz TV İzle, popüler filmlere göz atabileceğiniz ve kiralayabileceğiniz Seç İzle’nin dışında TV Rehberi bulunuyor ki buradan kanalların yayın akışına bakabiliyor ve beklediğiniz dizi ve programlar için hatırlatıcı ekleyebiliyorsunuz.

Vodafone abonesiyseniz hem uygun fiyatlı oluşu hem de yayınları yüksek kalitede ve kesintisiz sunmasıyla mobilde dört dörtlük bir tv deneyimi yaşayacağınızı düşündüğüm Vodafone TV uygulamasını kesinlikle yüklemelisiniz.

Vodafone TV APK İndir

Android ve iOS platformlarında indirilen Vodafone TV apk ücretsiz olarak indirilip kullanılıyor. Aylık abonelik ile kullanılabilen başarılı uygulama ülkemizde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor. Sade arayüze sahip olan uygulama, düzenli olarak güncellemeler almaya devam ediyor. Aldığı güncellemeler ile sürekli yeni özelliklere sahip olan uygulama başarılı gidişatına devam ediyor. Uygulamayı hemen indirip dizi ve film izlemeye başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

Vodafone TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,995 TOPLAM İNDİRME
18.2 MB DOSYA BOYUTU

Vodafone TV, Vodafone'un bireysel abonelerine açık kaliteli televizyon uygulamasıdır.

Vodafone bireysel abonesiyseniz ve de iPhone ve iPad’iniz için kaliteli bir televizyon izleme uygulaması arıyorsanız Vodafone TV’den daha iyisini bulamayacağınızı söyleyebilirim. Gerek tv kanallarını gerekse de seç izle filmlerini yüksek kalitede daha da önemlisi takılmadan izlettiren Vodafone TV’de 5 farklı paket seçeneği de ilk ay ücretsiz olarak sunuluyor.

En sevdiğiniz dizi, program başladı ancak televizyon müsait değil mi? Dizinize tam başlayacaksınız kapı zili mi çaldı? Vodafone TV uygulaması ile dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde televizyon izlemenin keyfini sürebiliyorsunuz. Onlarca tv kanalının yanında Seç İzle bölümünden kiralayıp izleyebileceğiniz kategorilere ayrılmış en popüler filmler elinizin altında.

Vodafone TV uygulamasında 4 paket seçeneğiniz bulunuyor. Standart Paket ve Spor / Eğlence Paketi 5 TL, Süper Paket 7.5 TL, Behzat Ç. Paketi de 4 TL olarak belirlenmiş. MTV PAKETADI yazıp 3636’ya göndererek dilediğiniz mobil tv paketine hemen üye olabiliyor ve ilk ay ücretsiz televizyonun keyfini sürebiliyorsunuz.

Sevdiğiniz dizi ve programlar için hatırlatıcı ekleme seçeneği de sunan Vodafone TV, hem yayın kalitesi ile hem de zengin içeriği ile mobilde eksiksiz bir tv deneyimi yaşatıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • TV 360

    TV 360 uygulaması ile programların geçmiş yayınlarını ve canlı TV yayınlarını kolayca izleyebilirsiniz.
  • GLWiz

    TV izleme keyfini yaşayabileceğiniz bir uygulama
  • TV SideView

    TV SideView uygulaması ile Sony TV'nizi telefon ve tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Dream TV

    Dream TV uygulamasıyla müzik haberlerini takip edebilir, Dream TV'yi canlı olarak seyredebilirsiniz.
  • TV+

    Canlı TV'nin yanı sıra birçok dizi veya filmi izleyebildiğiniz TV+'da, istediğiniz türden çokça içeriğe ulaşabilirsiniz.
  • Pluto TV APK

    Pluto TV APK, 100'den fazla TV kanalını ve çokça filmi kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuyor.
  • Arena+ TV APK

    Dilediğiniz her lokasyondan TV izleme imkanı sunan Arena+ TV APK'da, birçok özelliğe erişim sağlayın.