Voice Texting Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
6,621 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

Pratik kullanım özellikleriyle öne çıkan Voice Texting Pro ile cihazınızın mikrofonuna konuşarak söylediklerinizi yazıya dökebilirsiniz.

Kolay kullanım özellikleriyle dikkat çeken Voice Texting Pro konuşmalarınızı metin olarak kaydeden faydalı bir uygulama. Özellikle toplantı ve sınıf ortamı gibi ortamlarda işe yarayan Voice Texting Pro sayesinde hiçbir zorluk yaşamadan konuşmalarınızı metin haline getirebilirsiniz.

Bununla da kalmayan uygulama, metne dönüştürülen belgelerinizi Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçlarında paylaşmanıza hatta bu metinlerinizi mesaj veya e-posta olarak yollamanıza da olanak tanıyor. Uygulamanın en önemli özelliği ise bulunduğunuz konum bilgilerini kullanarak algılayacağı dili bu bilgilere göre tespit etmesi. Bu da demek oluyor ki, diyelim ki İspanya'da bulunuyorsunuz, uygulama konuşmalarınızı bu dili baz alarak metne dönüştürüyor. 

Uygulamada yer alan ses tanıma teknolojisi hata oranını en aza indirecek şekilde tasarlanmış. Size kalan tek şey sadece tuşa basıp konuşmaya başlamak. 

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Texting

    Stick Texting mesajlarınızı çok daha özel hale getirmenize yardımcı olan bir çıkartma uygulamasıdır
  • Color Texting

    Color Texting, renk metin girişi sayesinde renkli mesajlar yazılmasını sağlayan bir mobil uygulamdır.
  • Voice Record Pro

    Voice Record Pro, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz, pratik bir ses kayıt uygulaması.
  • Voice Record Pro 7

    Gelişmiş özelliklere ve kolay anlaşılır bir arayüze sahip olan Voice Record Pro 7 ile ses kayıt işlemlerinizi pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
  • iTranslate Voice

    Kullanımı son derece pratik olan bu uygulama ile anlık olarak sesli tercüme yapabilme imkanına sahip oluyorsunuz.
  • Voice Recorder Free

    Voce Recorder, iOS cihazlarınız için tam özellikli ve ücretsiz ses kayıt uygulamasıdır.
  • Alarm Clock Pro

    Alarm Clock Pro, başta iPhone olmak üzere Apple iOS kullanan mobil ürünlerinzde kullanabileceğiniz kaliteli bir alarm uygulamasıdır.
  • SMS Export PRO

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile cihazınızda bulunan mesajları zahmetsizce bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.