Volleyball Champions 3D 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
280 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Volleyball Champions 3D 2014, Android cihazınıza ücretsiz indirebileceğiniz çoklu oyuncu destekli klasik ve kum voleybolu oyunu.

Volleyball Champions 3D 2014, Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz ve cihazımızda fazla yer kaplamayan eğlenceli bir voleybol oyunu. Her ne kadar görsel olarak üst düzey olmasa da oynanış olarak oldukça başarılı ve de farklı oyun modları sayesinde sıkıcı olmaktan çıkıyor.

Android cihazınızda spor oyunlarına da yer veriyorsanız ve de futbol dışında başka spor dallarının da olduğunu biliyor ve takip ediyorsanız mobilde hem klasik hem de kum voleybolu deneyimi yaşatan Volleyball Champions 3D 2014 oyununu kesinlikle denemelisiniz.

Hem yapay zekaya karşı tek başımıza, hem aynı cihaz üzerinde arkadaşlarımızla beraber, hem de çevrimiçi olarak oynamamıza izin veren oyunda maçlarda gösterdiğimiz performans son derece önemli. Maçlarda veya antrenmanlarda yüksek performans gösterdiğimiz vakit, oyuncunun servis kullanma, topları karşılama, hızlanma ve atış becerileri gelişim gösteriyor. Amatör bir voleybol oyuncusu olarak başladığımız oyuna profesyonel ligde oynayacak düzeyde bir oyuncu olarak devam ediyoruz.

Oyunun modlardan sonra dikkat çeken en önemli özelliği basit oynanabilir olması. Servisleri karşılamak, servis atmak, takım arkadaşınıza pas vermek, rakip oyuncunun atışlarına karşılık vermek için basit kaydırma hareketlerini kullanıyoruz. Tabii ki en iyi servisi atmak veya topu en iyi şekilde karşılaşmak için mükemmel zamanlama yapmamız gerekiyor. Oyunun başlangıcında tüm hareketleri nasıl yapacağımız gösteriliyor.

Unity oyun motoru ile geliştirilen oyunlar arasında olan Volleyball Champions 3D 2014, geçtiğimiz senenin yapımı olsa da görsel olarak “Bu nasıl grafikler?” dedirtecek kadar geride kalmamış ve oynarken oldukça keyif veriyor. Ücretsiz olması ve çoklu oyuncu desteği sunması da oyunun beğendiğim diğer yönleri.

Erkan Calp

Volleyball Champions 3D 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Volleyball Champions 3D 2014, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu ve eğlenceli bir voleybol oyunu.

Volleyball Champions 3D 2014, iOS tabanlı iPhone ve iPad’inizde arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz veya yapay zekayı karşı karşınıza alabileceğiniz bir voleybol oyunu arıyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi yapımlardan biri.

Hem klasik hem de kum voleybolunu tablet ve akıllı telefonlarımıza taşıyan ender yapımlardan biri olan Volleyball Champions 3D 2014 oyununda tek başınıza kariyer yapabildiğiniz gibi ister çevrimiçi olarak isterseniz de aynı cihaz üzerinden bir arkadaşınızla beraber oynayabiliyorsunuz.

Orta halli görseller sunan oyunda maçlarda olabildiğince yüksek performans göstermeniz son derece mühim. Çünkü kazandığınız parayı sadece online turnuvaları açmak veya başka sahalarda oynamak için kullanmıyorsunuz. Aynı zamanda oyuncunuzun hız, servis, atak ve savunma yeteneklerini ileri seviyeye taşımak için altınlarınızı harcamanız gerekiyor. Oyuncunuzun her yönünü ayrı ayrı farklı antrenmanlarla geliştirebiliyorsunuz. Tabii ki bu antrenmanların hepsini tek çırpıda yapmanız mümkün değil. Oyuncunuzu geliştirebilmenin yanında özelleştirme şansına da sahipsiniz. Yüzü, ten rengi, forması, ayakkabısı gibi diğer spor oyunlarında karşımıza çıkan özelleştirme seçenekleri mevcut. Tüm bunların gerçek parayla yapılmıyor olması da oyunun en beğendiğim yanı oldu.

Tek bir oyuncuyu yönlendirmemize izin veren oyunda oyuncu bizim kontrolümüz dışında hareket ediyor. Bize sadece atışları karşılamak veya atış yapmak kalıyor. Hem atış yaparken hem de atışları karşılarken basit kaydırma hareketlerini kullanıyorsunuz. Oyunun başına konulan alıştırma bölümü ise oyuna çok daha kısa sürede adapte olmanıza yardımcı oluyor.

iPhone ve iPad'iniz için ücretsiz ve basit kontrollere sahip ancak zevkli oynanış sunacak bir voleybol oyunu bakıyorsanız Volleyball Champions 3D 2014 oyununu tavsiye ederim.

Erkan Calp

Volleyball Champions 3D 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Volleyball Champions 3D 2014, Windows Phone platformunda en çok oynanan voleybol oyunlarından biri ve de ücretsiz.

Volleyball Champions 3D 2014, netlikle söyleyebilirim ki Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi voleybol oyunu. Hem klasik hem de kum voleybol oyununu oynama şansı sunan yapımda en iyi voleybol oyuncusu olmak için kariyere başlayabiliyor, online turnuvalara katılabiliyor, arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz.

Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak geliyor ve oldukça ufak boyutlu olmasıyla hemen indirip oynamaya başlayabiliyorsunuz. Kariyer, online turnuva ve birebir oynama seçenekleriniz var. Herhangi birini seçtiğinizde karşınıza oyuncunuzun profili geliyor. Oyuncumuzu dilediğinizce özelleştirebilmeniz (ten rengi, ayakkabısı, forması, yüzü) yeteneklerini geliştirebilmeniz (hız, servis, atak ve savunma) Volleyball Champions 3D 2014’ün en önemli özellikleri arasında. Üstelik tüm bunları gerçek para harcamadan da yapabiliyorsunuz.

Oyununun oynanışına gelecek olursak, ister antrenman maçında olun, ister kariyer modunda, isterseniz de arkadaşınıza karşı oynadığınız bir maçta olun sahada toplam 4 kişi bulunuyor. Yani ikiye iki maçlar yapabiliyorsunuz. Kontroller ise son derece basit hazırlanmış. Servis atmak, servisi ve smacı karşılamak, arkadaşınıza pas çıkarmak için parmağınızı topun gitmesini istediğiniz yönde sürüklemeniz yeterli oluyor. Lakin oyuncunuzun kontrolü sizin elinizde değil. Oyuncuyu saha içerisinde dilediğimizce hareket ettirebilseydik çok daha zor ve eğlenceli bir oyun olabilirdi diye düşünüyorum.

Volleyball Champions 3D 2014, hem görsel hem de oynanış olarak Windows Phone platformunda öne çıkıyor. Basit oynanabilen ve farklı oyun modları sunan bir voleybol oyunu arıyorsanız deneyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Volleyball Championship 2014

    Volleyball Championship 2014, hareket destekli kontrol sistemiyle oynanan tüm Android cihazlarla uyumlu ücretsiz bir voleybol oyunu.
  • Volleyball Arena APK

    Volleyball Arena APK, mobil cihazlarınızda eşsiz bir voleybol deneyimi yaşatıyor.
  • Crazy Volleyball Physics

    Crazy Volleyball Physics, eğlendirici fizik tabanlı oynanış sunan voleybol oyunu.
  • Volleyball Hangout

    Volleyball Hangout ücretsiz olaran sunulan keyifli bir voleybol oyunudur. Kafa Topu'na benzeyen oyundaki amacımız topu rakip alana göndermek.
  • Volleyball Challenge

    Daha önce hiç görülmemiş voleybol deneyimi.
  • Volleyball Championship

    Benzersiz voleybol maçlarına çıkacağız.
  • Slam Dunk Champions

    Slam Dunk Champions eğlenceli bir basketbol oyunudur
  • UEFA Champions League

    UEFA Champions League, UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, puan durumu, maç sonuçları ve özetleri içeren resmi mobil uygulama.