Volleyball Championship 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Volleyball Championship 2014, hareket destekli kontrol sistemiyle oynanan tüm Android cihazlarla uyumlu ücretsiz bir voleybol oyunu.

Volleyball Championship 2014, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz voleybol oyunu. Takımınızı seçip turnuvalara katılacağınız oyunda tek amacınız dünya şampiyonu olmak.

Kuşbakışı kamera açısından başka seçenek sunmayan voleybol oyununda oynanış basit olarak gözükse de ustalaşması biraz zaman alıyor. Kamera açısının verdiği zorluktan ziyade takım arkadaşınıza pas çıkarmak, rakip takımın servis ve smacını karşılamak, servis kullanmak her ne kadar basit kaydırma hareketiyle gerçekleşebiliyor olsa da topu istediğiniz yöne kolaylıkla atamıyorsunuz. Oyuna alıştırma bölümü dahil edilmiş lakin sadece görsellerle desteklenmiş açıklamadan ibaret; oynayıp deneyim kazanma şansınız yok.

Klasikten çıkıp oyunun beğenmediğim yanlarını önceden söylemek istedim. Hareket destekli kontrol sistemiyle oynandığından alışması biraz zaman alan oyunun en güzel kısmı ise turnuvalar bölümü olmuş. Ülke seçiminizi yaptıktan sonra set uzunluklarını ve zorluk düzeyini de ayarlayıp turnuva tablosuna erişiyorsunuz. Sonrasında tek tek maçları kazanıp büyük kupayı elde ediyor ve dünyanın en iyi voleybol takımı olduğunu gösteriyorsunuz.

Turnuvalarda 24 takım seçme imkanı sunan ve gerçek kuralların geçerli olduğu oyunun hızlı maç seçeneği de bulunmakta. Lakin ilginç bir şekilde bu oyun modunu kullanamıyoruz. Zaten turnuva varken kimse hiçbir amacı olmayan hızlı maçı seçmez ancak yine de satın alımla açılan bir mod olmamalıydı.

Volleyball Championship 2014, turnuva moduyla öne çıkıyor ve genel olarak başarılı; oynanabilir düzeyde bir voleybol oyunu olmuş. Spor oyunlarına ilginiz varsa ücretsiz olmasıyla indirip deneyin derim.

Erkan Calp

Volleyball Championship 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Volleyball Championship 2014, turnuvalarda 24 takımla karşı karşıya gelebileceğiniz zevkli bir Android voleybol oyunu ve ücretsiz.

Volleyball Championship 2014, 24 takım arasından dilediğinizi seçip ödüllü turnuvalara katılabileceğiniz bir voleybol oyunu ve de hem iPhone hem de iPad’lerde oynanabilecek şekilde hazırlanmış. 

Kuşbakışı kameradan yenilikçi hareket destekli kontrol sistemiyle oynanan eğlenceli bir voleybol oyunu olarak karşımıza çıkan Volleyball Championship 2014, ücretsiz olarak oynayabilir olan en zevkli spor oyunları arasında. Her ne kadar kontrol sistemine, oynanışa alışması biraz zaman alsa da turnuvalara katılmak çok heyecanlı. 20’den fazla takımla karşılacağınız online turnuvalar bölümü oldukça detaylı hazırlanmış. Takım seçimi yapmanın haricinde rakibinizin zorluk düzeyini ve maçların kaç setten oluşacağını da ayarlayabiliyorsunuz.

Şampiyonluk kupasını alarak dünyanın en iyi voleybol takımı olduğunuzu göstermeniz gereken oyun oynanış olarak benzerlerinden çok farklı diyebilirim. Tepeden gördüğünüz oyuncuların kontrolü tamamen elinizde değil. Oyuncularınız rakibin topuna göre kendilerine pozisyon beliriyor. Siz sadece arkadaşınıza pas çıkarıyor, servis atıyor veya rakibin atışlarını karşılıyorsunuz. Oynanış kulağa basit gelse de bir süre alışma gerektiriyor ve deneyim kazanabileceğiniz tek mod turnuvalar. Evet, ilginç bir şekilde hızlı maç seçeneği aktif değil ve interaktif alıştırma bölümü konulmamış.

Orta kalitede görseller sunan Volleyball Championship 2014, sadece turnuva moduyla karşımıza çıksa da oynanışın alışılmayacak kadar çok zor olmaması ve zevkli olmasıyla, farklı kamera açısından oynama seçeneği sunmasıyla tercih edilebilir. Hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu olması ve de ücretsiz olması da oldukça güzel.

Erkan Calp

Volleyball Championship 2014

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Volleyball Championship 2014, gerçek voleybol kurallarının geçerli olduğu ufak boyutlu ve ücretsiz bir Windows Phone spor oyunu.

Volleyball Championship 2014, Windows Phone platformunda en ufak boyutlu ve kaliteli voleybol oyunu ve de ücretsiz. 512 MB RAM desteği sunmasıyla düşük donanımlı Windows Phone cihazlarda da akıcı bir oynanış sunuyor.

Maç anını kuşbakışı görünümden takip ettiğimiz oyunda toplam 24 takım yer alıyor. Türkiye haricinde tüm ülkeleri görebiliyoruz. Takımımızı seçtikten sonra ücretsiz olarak oynayabileceğimiz tek bir seçenek var: Turnuvalar. Erkek voleybol takımlarından oluşan turnuvalara hiçbir ücret ödemeden doğrudan katılabiliyoruz. Turnuvada karşılacağımız takımların zorluk düzeyini ve set ayarı yaparak maçların uzunluğuna karar verebiliyoruz. Birkaç maç kaybetme lüksümüzün olduğu turnuvalarda amacımız dünya şampiyonu olarak özel kupayı müzemize taşımak. Tabii ki bunun için olabildiğince maç yapmamız gerekiyor.

Turnuva haricinde satın alımla açılan hızlı maç ve etkili bulmadığım alıştırma bölümü sunan Volleyball Championship 2014, oynanış olarak biraz farklı. Oyuncular tamamıyla kontrolümüz dışındalar ve rakibin atışlarına göre otomatik olarak pozisyon alıyorlar. Servis atma, pas verme, smaç ve servisleri karşılama kısacası oyundaki tüm hareketler kaydırma hareketi üzerine kurulmuş. Her hareketin ayrı ayrı yapılmaması güzel düşünülmüş lakin maç kazanmak için kontrol sistemine çok iyi alışmak gerekiyor.

Tepeden oynanan voleybol oyununun turnuva dışında beğendiğim bir yönü de kuralları oldu. Gerçek hayattaki kurallar aynen oyuna aktarılmış. Gelişi güzel oynayamıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Volleyball Championship

    Benzersiz voleybol maçlarına çıkacağız.
  • Volleyball Champions 3D 2014

    Volleyball Champions 3D 2014, Android cihazınıza ücretsiz indirebileceğiniz çoklu oyuncu destekli klasik ve kum voleybolu oyunu.
  • Volleyball Arena APK

    Volleyball Arena APK, mobil cihazlarınızda eşsiz bir voleybol deneyimi yaşatıyor.
  • Crazy Volleyball Physics

    Crazy Volleyball Physics, eğlendirici fizik tabanlı oynanış sunan voleybol oyunu.
  • Volleyball Hangout

    Volleyball Hangout ücretsiz olaran sunulan keyifli bir voleybol oyunudur. Kafa Topu'na benzeyen oyundaki amacımız topu rakip alana göndermek.
  • Volleyball Challenge

    Daha önce hiç görülmemiş voleybol deneyimi.
  • Rocketball: Championship Cup

    Rocketball: Championship Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğinz bir arabalı futbol oyunudur
  • Championship Manager: All-Stars

    Championship Manager: All-Stars, Android cihazlarımızda oynayabileceğimiz keyifli bir menajerlik oyunu.