VOXPLODE! 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

VOXPLODE! 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

VOXPLODE! 2 oyun severlere basit ve eğlenceli bir oynanış sunan bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan VOXPLODE! 2'de Voxie adlı kahramanlarımızın hikayeleri konu alınıyor. Voxieler bir gün piknik yapmak için dışarı çıkıyorlar. Fakat havanın oldukça güzel olduğu bu günde piknik yapmak için yanlış bir yer seçimi yapıyorlar. Bir mezarlıkta piknik yapmaya çalışan Voxieler toprağın altındaki ölüleri uyandırıyorlar ve heyecan dolu hayatta kalma mücadeleleri başlıyor. Bize düşen görev de Voxieler'in üzerine doğru gelen düşmanları yok etmelerini sağlamak.

VOXPLODE! 2'da biz sabit bir şekilde durarak silahımızı kullanıyoruz ve düşmanlarımızı yok etmeye çalışıyoruz. Oyunda düşmanlar üzerimize dalga dalaga saldırıyorlar ve her dalga da güçleniyorlar. Biz de kullandığımız silahı geliştirebiliyor ve çeşitli bonusların kilidini açabiliyoruz. VOXPLODE! 2'de 11 farklı dünyayı ziyaet ederken zombiler, korsanlar, palyaçolar ve daha birçok farklı düşman türüyle savaşıyoruz.

VOXPLODE! 2, Minecraft'ı andıran retro tarzda grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

VOXPLODE! 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

VOXPLODE! 2 mobil cihazlarınızda oynabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

VOXPLODE! 2 içerisinde birçok farklı düşmanla savaşabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu .

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan VOXPLODE! 2' Voxie adlı kahramanlarımızın kabusa dönüşen piknik macerası konu alınıyor. Kahramanlarımız havanın güzel olduğu bir günde piknik yapmaya ıkıyorlar; fakat piknik yapacakları yeri seçerken büyük bir yanlış yaptıklarının farkına varmıyorlar. Mezarlıkta piknik yaptıkları için toprağın altında yatan ölüler dirilerek kahramanlarımıza saldırmaya başlıyorlar. Bu noktadan sonra ise zorlu bir hayatta kalma mücadelesine girişiyorlar. Biz de onlara yardımcı oluyoruz.

VOXPLODE! 2 sabit bir noktada duruyoruz ve silahımızla bize yaklaşan zombileri vurmaya çalışıyoruz. Düşmanlar dalga dalga bize saldırıyorlar ve her dalgada daha güçlü hale geliyorlar. Düşmanları yok ettikçe silahlarımızı geliştirebiliyor ve çeşitli bonuslar satın alarak işimizi kolaylaştırabiliyoruz.

VOXPLODE! 2'de farklı dünyaları ziyaret ederek zombiler, palyaçolar ve korsanlar gibi farklı düşmanlarla savaşabilmemiz mümkün. Minecraft benzeri grafiklere sahip VOXPLODE! 2 genel olarak göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunslugs 2

    Gunslugs 2, 2 boyutlu bir aksiyon oyunudur
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • California Straight 2 Compton

    California Straight 2 Compton bolca aksiyon içeren bir mobil oyundur
  • ChocoRun 2

    ChocoRun 2, aksiyon yüklü iki boyutlu platform oyunu olarak mobilde yerini alıyor.
  • Devil Ninja 2

    Devil Ninja 2 heyecan ve aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Metal Soldiers 2

    Metal Soldiers 2, Rambo gibi savaştığınız aksiyon platform oyunu.