Wake Woody Infinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

Wake Woody Infinity, Woody adında sevimli bir su kayakçısını kontrol ettiğiniz bir mobil oyundur.

Wake Woody Infinity, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon türünde bir mobil oyundur. Hareketli başlayan ve hareketliliğin bir saniye olsun eksik olmadığı oyunda Woody adında sevimli mi sevimli su kayakçısını kontrol ediyoruz.

Dünyanın en hızlı su kayakçısı unvanına sahip olmayı kafasına koymuş bir sevimli kahraman olan Woody’nin hedefine ulaşması için birbirinden zorlu yarışları zamanında tamamlaması gerekiyor. Ancak kahramanımızın işini oldukça zor. Su kayağı yaparken çeşitli engeller, rampalar ve platformlarla karşılaşan kahramanımızın önüne çıkan engelleri aşması için bazen suyun dibinden gitmesi, bazen uçması, bazen de dönmesi gerekiyor.

Detaylı hazırlanmış harika 2 boyutlu grafikler ve hareketli müziklerle beslenen oyunda skor oldukça önemli. Puanınızı artırmak içinse çeşitli güçlendiricileri kullanmanız gerekiyor. Zamanı durdurarak varış noktasına zamanında gitmenize yardımcı olan Time Freeze, altınları üzerinize çekerek size büyük kolaylık sağlayan Magnet oyunda yer alan güçlendiriciler arasında.

Boş zamanınızda kafa yormadan eğleneceğiniz bu oyunda Facebook hesabınızı bağlayarak arkadaşlarınıza meydan okuma şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

Wake Woody Infinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Wake Woody Infinity, tamamen ücretsiz oynanabilen, 2 boyutlu grafiklere sahip su kayağı oyunudur.

Wake Woody Infinity, tamamen ücretsiz olarak oynanabilen su kayağı oyunudur. Yüksek kalitede – detaylı tasarlanmış karakter ve çevre görselleri ve eğlenceli müzikleri ile dikkat çeken yapım boş zamanlar için harika bir seçim.

Hem iPhone hem de iPad’lerde oynanabilen 2 boyutlu bir su kayağı oyunu olan Wake Woody Infinity’de heyecan arayan, su üstünde dans eden, suya dalmaktan korkmayan su kayakçısı Woody’nin yerine geçiyor, dünyanın en iyi su kayakçısı olma yolunda ilerliyoruz. Tabii ki bu unvana sahip olmak kolay değil. Zira yarışları hem zamanında hem de yüksek puanla tamamlamanız gerekiyor.

Yarış esnasında suyun üstünde ve altında çeşitli engellerle karşılıyoruz. Adalar, direkler, kutular ve daha onlarca engel bitiş çizgisine zamanında ulaşmamızı geciktiren öğeler arasında. Bunların yanı sıra aniden hızlanmamızı sağlayan çember, altınları çekerek puanımızı artıran mıknatıs gibi güçlendiriciler mevcut ve bu güçlendiricileri puanlarınızı kullanarak yükseltebiliyorsunuz. Örneğin; mıknatısı yükselttiğinizde çekim alanını artırmış oluyor ve daha fazla altın topluyorsunuz.

Wake Woody Infinity, zorluk seviyesinin çok iyi ayarlandığı, oynarken sıkılmayacağınız türde bir mobil oyun. Suda geçen oyunları seviyorsanız bir deneyin.

Erkan Calp

Wake Woody Infinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Wake Woody Infinity, su kayağı ile birbirinden tehlikeli hareketler yapabileceğiniz eşsiz bir mobil oyundur.

Wake Woody Infinity, hızlı düşün – hızlı hareket et oynanış tarzına sahip bir su kayağı oyunudur. Her seviye cihazda rahatlıkla oynanabilen oyunda Woody adında çılgın bir su kayakçısı ile heyecanlı bir yolculuğa çıkıyoruz.

Son sürat giden su kayağı üzerinde akrobatik hareketler yapabilen, yeri geldiğinde suya dalabilen sevimli karakterimiz Woody ile birbirinden zorlu yarışlara katılıyoruz. Amacımız oyunu en yüksek skorla tamamlayarak, dünyanın en iyi su kayakçısı olduğumuzu göstermek.

2 boyutlu grafiklere sahip oyunda fazla kontrol seçeneği bulunmuyor ve kolaylıkla alışabiliyoruz. Oyunu eğlenceli kılan ise su kayağı ile yaptığımız hareketler (Çemberden geçme, suya dalma vs.) ve engeller. Başlangıçta az sayıda olan engeller bitiş çizgisine ulaştıkça çoğalıyor ve varış çizgisine gelmek için tüm hünerlerinizi sergilemeniz gerekiyor. Tabii ki zaman dondurma, mıknatısi hızlanma gibi güçlendiriciler kullanımınıza sunuluyor. Yükseltilebilir güçlendiricileri kullanmak içinse acele etmemeniz gerekiyor.

Kimi zaman çok yükseklere uçacağınız, kimi zaman spin atacağınız, kimi zaman da suyun dibini gördüğümüz oyunda zaman olduğu kadar puan da önemli. Facebook hesabımızı bağladığımızda puanlarımızı arkadaşlarımızla karşılaştırabiliyor, onlara meydan okuyabiliyoruz.

Düzenli olarak güncellenen oyunlar arasında yer alan Wake Woody Infinity, Windows Phone telefonunuzda hiçbir ücret ödemeden keyif alarak oynayabileceğiniz bir oyun. Ücretsiz olması da bonusu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Infinity Defense

    Infinity Defense, güçlü silahlar kullanarak kendi bölgenizi düşmanlardan savunmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Infinity Sword

    Infinity Sword mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Heroes Infinity

    Heroes Infinity, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Call of Mini: Infinity

    Call of Mini: Infinity, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Stormborne : Infinity Arena

    Stormborne : Infinity Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gladyatör oyunudur
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Subdivision Infinity

    Subdivision Infinity, Android işletim sistemi kullanan taşınabilir akıllı cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz uzay savaş oyunudur.
  • Infinity Alive

    Infinity Alive, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir rol yapma oyunudur.