Wally

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,969 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Masaüstü arkaplanınızın Flickr, Yahoo!, Panoramio, Pikeo gibi kaynaklardan otomatik çekilen fotoğraflarla sürekli değişmesini isterseniz Wally masaüstünüzü sürpriz fotoğraflarla sürekli değiştirebilir.

Wally Flickr, Yahoo!, Panoramio, Pikeo, Ipernity, Photobucket, Buzznet, Picasa, Smugmug gibi kaynaklardan ve bilgisayarınızdaki dosyalardan otomatik olarak çektiği fotoğrafları bilgisayar ekranınızı değiştirmek için kullanıyor. Böylece sürekli değişen bir duvar kağıdınız oluyor. Programın kötü yanı dışarıdan gelen fotoğrafları seçememeniz. Wally size sadece belli filtrelemelerle kategorileri daraltma şansı veriyor. Eğer sürprizlere açık bir kullanıcıysanız ve masaüstü arkaplanınızın değişmesinden hoşlanıyorsanız Wally'i deneyebilirsiniz.
Yeşim Halıcı

Wally

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Wally uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm kişisel finansınızı yönetebilir ve gelir gider hesapları yapabilirsiniz.

Wally uygulaması, kişisel finans yönetimini en iyi şekilde gerçekleştirmek isteyen ve böylece harcamalarını ve gelirlerini kontrol altında tutmaya çalışan Android kullanıcılarının mobil cihazlarında faydalanabilecekleri ücretsiz uygulamalardan bir tanesi ve oldukça kolay kullanılır arayüzüne rağmen çok sayıda işlev sunması onu oldukça etkili bir hale getiriyor diyebilirim.

Uygulama, pek çok benzer uygulamanın aksine sadece harcama ve gelirlerinizi girmenizi sağlamıyor. Bu özelliğin yanında dostlarınızı arkadaş olarak ekleyebilme, bir mekanda ortak harcama yaptığınızda hem mekanı hem de arkadaşınızı etiketleyebilme, otomatik konum belirleme sayesinde tüm detaylarla kullanıcıyı uğraştırmama gibi onlarca farklı yeteneğe sahip.

Eğer ay sonunda harcamalarınızı gözden geçirmek isterseniz, bu harcamaların hangi kategoriler altında listelendiğini görebiliyor, dolayısıyla sonraki ay o kategoride daha az harcamaya yapmaya çalışabiliyorsunuz. Kendinize aylık kota koyabilme imkanınızın olması ise uygulamayı kullanırken bildirim desteği ile sınırlarınız hakkında uyarılmanızı sağlıyor.

Kullanıcı tercihlerini zamanla öğrenen ve bu tercihlere göre davranmaya başlayan Wally+ uygulaması, tabii ki tek tek harcama yapılan şeyleri görüntülemeye de olanak tanıyor. Harcama ve gelirlerin listelenmiş şekilde görüntülenmesi, ayrıca dilerseniz çeşitli grafiklerle sunulması da mümkün. Elbette biriktirdiğiniz para miktarını ve arttırdığınız gelirleri de yine uygulamanın fonksiyonlarını kullanarak görüntüleyebiliyorsunuz.

Kişisel finansını yönetmekte zorlanan ve daha verimli bir para yönetimi gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar Wally+ uygulamasına göz atmadan geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

Wally

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Wally uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak kolayca kişisel finansınızı yönetebiliyorsunuz.

Wally uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının kişisel finans yönetimlerini çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekleri ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı ve hem detaylı yapısı hem de kaliteli raporlama sistemi ile gelir ve giderlerinize dair tüm işlemleri sorunsuzca tamamlamanıza olanak tanıyor. Uygulamanın kolay kullanılır ve anlaşılır arayüzü ise tüm işlevlerinden faydalanabilmenize yardımcı oluyor.

Kullanıcı alışkanlıklarını öğrenen uygulama, harcama ve gelirleri girerken bir süre sonra kullanıcılara yardımcı olmaya başlıyor ve böylece en hızlı şekilde vakit kaybetmeden tüm hesabınızı tutabiliyorsunuz. Otomatik kategorizasyon özelliğinin yanında, bulunduğunuz mekanı da tespit edebilen Wally, böylelikle her defasında sık ziyaret ettiğiniz yerleri baştan girmenize gerek bırakmıyor.

Wally uygulamasını kullanan diğer dostlarınızı uygulama içerisinden ekleme imkanınız var ve böylece ortak yaptığınız harcamalarda onları da etiketleyebiliyor, mekan yorumları yazabiliyor ve fotoğraflar da ekleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla uygulamanın sosyal ağ özelliklerine sahip bir kişisel finans uygulaması olduğunu söyleyebilirim.

Ay sonunda elde ettiğiniz raporları dilediğiniz gibi görüntüleyebiliyor, hatta kendinize belirlediğiniz harcama limitine geldiğinizde bildirim ile uyarı alma seçeneklerini de kullanabiliyorsunuz. Gelir ve harcamalarını yönetmekte zorlanan kullanıcıların göz atabileceklerine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wallpaper Engine

    Wallpaper Engine, masaüstünüz için canlı (hareketli) duvar kağıtları sunar. Duvar kağıdı programı ücretsizdir!
  • Tüm iOS Duvar Kağıtları

    iOS 3'ten iOS 11'e kadar bütün iPhone ve iPad duvar kağıtları bir arada
  • Akıllı Telefonlar için 300 Yüksek Kaliteli Duvar Kağıdı

    Akıllı Telefonlar için 300 Yüksek Kaliteli Duvar Kağıdı çok sayıda duvar kağıdına yer veren bir aşivdir
  • WinDynamicDesktop

    WinDynamicDesktop, macOS Mojave ile gelen Dinamik Masaüstünü Windows 10'a getiren ücretsiz bir program.
  • Android M Duvar Kağıdı

    Android M Duvar Kağıdı resmi Android M ana ekranı görüntüsüdür
  • Yılbaşı Duvar Kağıdı Koleksiyonu

    Yılbaşı Duvar Kağıdı Koleksiyonu ile masaüstünüze yeni yıl havasını ekleyebilirsiniz
  • LG G5 Duvar Kağıtları

    LG G5 Duvar Kağıtları bir duvar kağıdı paketidir
  • Push Video Wallpaper

    PUSH Video Wallpaper uygulaması ile video ve GIF dosyalarını duvar kağıdı olarak kullanabiliyorsunuz.