Warmlight

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
61.6 MB DOSYA BOYUTU

Kolay kullanımlı kamera ve fotoğraf düzenleme aracı.

Mükemmel sonuçlar için profesyonel görünümlü çekimler yapmanıza ve genişletilmiş görüntü düzenleme parametrelerine erişmenize izin veren Warmlight ile fotoğraflarınızın renkleriyle oynayın daha güzel görünümler kazanmalarına olanak sağlayın.

Akıllı Odak ve Pozlama kontrolü ile bir çekim yapmadan önce bunları manuel olarak ayarlayabilirsiniz. Ayrıca canlı filtreler uygulayabilir, çarpıcı çekimler yapabilir, bir profesyonel gibi bir görüntüyü düzenleyebilir ve yaratımlarınızı kolayca paylaşın. Warmlight eklentisiyle varsayılan Fotoğraflar uygulamasının desteklenmesiyle de kolayca paylaşımlar yapabilirsiniz.

Bunların dışında 3 veya 10 saniyelik zamanlayıcı kullanın, böylece çektiğiniz her fotoğrafta görünecek kadar zamanınız olacaktır. Düzenleme sırasında zaman kazanmak için fotoğraf çekerken canlı efektler uygulayın ve değerli anlarınızı kaçırmayın. Özel beyaz dengesi ön ayarları ile mükemmel renkler elde edin. (Lamba, Güneş, Flaş, Bulutlu, Özel)

Parlaklığı, sıcaklığı, kontrastı, gölgeleri ve diğer parametreleri ayarlayarak son dokunuşlarınızı yapın ve aynı zamanda vinyet aracı kullanarak olağanüstü dramatik efektler oluşturun.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aviary

    iOS yüklü cihazınızda fotoğraflarınız üzerinden hızlı değişiklikler ve efektler uygulayabileceğiniz fotoğraf düzenleme editörüdür.
  • XnSketch

    XnSketch iOS cihazlarınız için fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabileceğiniz kullanışlı bir resim düzenleme uygulamasıdır.
  • Shape Collage

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz resim düzenleme uygulamasıdır.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, fotoğraflar üzerinde ince çalışmaya izin veren profesyonel fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • MyPaint.

    MyPaint, iOs kullanıcılarının içlerindeki yaratıcılığı ortaya çıkarabilecekleri eğlenceli ve kullanışlı bir iOS parmakla boyama uygulamasıdır.
  • Pixlr-o-matic

    iPhone ve iPad'deki fotoğrafları retro efektlerle eskiymiş gibi gösterin. Pixlr-o-matic uygulaması hem eğlenceli ve basit hem de ücretsiz.
  • Pixlr

    Adobe Photoshop kadar yetenekli, ücretsiz!
  • PolyGen

    PolyGen, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir resim düzenleme uygulamasıdır.