Warplanes: WW2 Dogfight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Kendi eğittiğiniz pilotlarla zorlu görevlere katılın.

Warplanes: WW2 Dogfight, İkinci Dünya Savaşı döneminin uçaklarını kontrol ettiğiniz harika bir mobil savaş oyunu. Klasik savaşçılardan hafif ve ağır bombacılara tarihin unutulmaz 30 savaş uçağıyla tehlikeli ve stratejik görevlere katılıyorsunuz. Uçak savaş oyunlarını seviyorsanız, grafikleriyle etkileyici bu yapımı kaçırmayın.

100MB altı boyutuna rağmen görselleriyle etkilemeyi başaran uçak savaş oyunu Warplanes: WW2 Dogfight’da Büyük Britanya, Sovyetler Birliği ve Almanya için elit  bir hava kuvvet biriminin pilot ve filo lideri rolünü üstleniyorsunuz. Spitfire, Hurricane, Lancaster, Il-2 “Shturmovik”, La-5FN, Ju-87 “Stuka” ve Fw 200 “Condor” ve daha nice 2.Dünya Savaşı’nda öne çıkan savaş uçaklarını uçuruyorsunuz. Tekli göreve katılma, en iyi pilotlardan bir filo toplayıp en riskli görevlere size yardımcı olmaları için onları eğitme, pilot ve mürettebatınız için hangar ve yapılar inşa etme, ölümcül uçuşlara katılma, bombardıman uçaklarından yapıları koruma, hedefleri yok etme ve daha birçok aksiyona giriyorsunuz.

Warplanes: WW2 Dogfight Özellikleri:

  • Sezgisel kontroller ve kullanıcı dostu uçuş mekanikleri
  • 30’un üzerinde özelleştirilebilir, yükseltilebilir tarihi uçak
  • Üssü yönetme, uçak satın alma, pilotları işe alma ve eğitme, yapı inşa etme
  • Harika özel efektlerle detaylı üç boyutlu grafikler
  • İngilizce, Rusça ve Almanaca radyo konuşması

Erkan Calp

Warplanes: WW2 Dogfight

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
228.1 MB DOSYA BOYUTU

Uçak satın alın, üs kurun, pilotları eğitin, tehlikeli görevlere katılın.

Warplanes: WW2 Dogfight, iPhone/iPad cihazlarda oynanabilir en iyi uçak savaş oyunlarından biri. iOS tarafında ücretli indirilebilir olmasıyla şaşkınlık yaratan uçak oyunu, boyutuna göre oldukça kaliteli görseller sunuyor. Uçak savaş oyunlarını seviyorsanız, farklı görevlere sokan bu yapıma bir göz atın derim.

Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan, iOS tarafında yüksek fiyatıyla dikkat çeken 200MB boyuta sahip uçak savaşı oyununda 2. Dünya Savaşı’nın uçaklarını uçuruyorsunuz. Diğer uçak savaş oyunlarından farklı olarak; tehlikeli ve stratejik görevlere katılmak dışında uçak satın alıyor, pilotları işe alıyor ve eğitiyor, üssünüzü kuruyor, ek yapılar inşa ediyorsunuz. Filo lideri olarak uçağı uçurmaktan çok daha fazla görev sizi bekliyor.

Aralarında Spitfire, Hurricane, Lancaster, Il-2 “Shturmovik”, La-5FN, Ju-87 “Stuka” ve Fw 200 “Condor” bulunduğu klasik savaşçılardan hafif ve ağır bombacılara 30’un üzerinde özelleştirilebilir ve yükseltilebilir savaş uçağının yer aldığı Warplanes: WW2 Dogfight’da dikkat çeken bir detay da 2. Dünya Savaşı ruhunu yansıtan gerçek radyo konuşmaları. İngilizce, Rusça ve Almanca radyo konuşmalarıyla o dönemi yaşayarak oynuyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Modern Warplanes APK

    Modern Warplanes APK Android oyununda modern savaş uçaklarıyla savaşıyorsunuz. Uçak savaş oyununda aksiyon hiç dinmiyor!
  • Final Dogfight

    Düşman uçaklarından kaçarken görevleri tamamlayın.
  • Dogfight

    Dogfight, it dalaşı olarak bilinen uçak savaşı türüne ait bir mobil oyundur.
  • Battle of Warplanes

    Battle of Warplanes, kontrol edeceğiniz savaş uçağı ile düşmanlarınızı yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android uçak savaşı oyunu.
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • After Burner Climax

    SEGA, uçak savaş oyunu ile bizlerle
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Air Combat Pilot: WW2 Pacific

    Uçak savaşı Pasifik'te karışıyor ve zafere giden yol senden geçiyor.