Watch_Dogs Companion: ctOS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
456 TOPLAM İNDİRME

Watch_Dogs Companion: ctOS ücretsiz bir hackleme oyunudur

Watch_Dogs Companion: ctOS merakla beklenen ve yeni çıkan Watch Dogs oyunuyla birlikte Ubisoft tarafından Android cihazlar için yayınlanan resmi Watch Dogs yardımcı uygulamasıdır.

Android 4.0 ve üst versiyonu işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerde kullanabileceğiniz bir uygulama olan Watch_Dogs Companion: ctOS beklenenin aksine bir oyun klavuzu değildir. Watch_Dogs Companion: ctOS aslında bir hackleme oyunu olarak tasarlanmıştır ve ücretsiz olarak Android cihazlara indirilebilmektedir.

Watch_Dogs Companion: ctOS oynamak için Watch Dogs oyununa sahip olmanıza gerek yoktur. Çoklu oyuncu altyapısı üzerine kurulmuş bir hackleme oyunu olan Watch_Dogs Companion: ctOS bu yapısı nedeniyle internet bağlantısına ihtiyaç duymaktadır. İnternet bağlantısının haricinde oyunu oynamak için bir Uplay hesabınızın, Xbox Live veya PSN hesabınızın olması da gerekmektedir.

Watch_Dogs Companion: ctOS'da Watch Dogs oyununun geçtiği şehir olan Chicago'nun bütün elektronik sistemlerini ifade eden ctOS'u yöneten bir operatör olarak oyuna başlıyoruz. Bu sistemi yöneterek Chicago polisini ve bütün ctOS cihazlarını kontrol etmekteyiz. Oyundaki temel amacımız diğer oyuncuları hackleyerek durdurmak ve şehirdeki düzeni sağlamaktır. Oyunda sadece diğer oyunculara karşı mücadele etmekteyiz. Bu nedenle oyun bize bolca heyecan ve rekabet sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Watch_Dogs Companion: ctOS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Watch_Dogs Companion: ctOS heyecan dolu bir online hackleme oyunudur

Watch_Dogs Companion: ctOS yeni çıkan açık dünya oyunu Watch Dogs ile birlikte yayınlanmış resmi Watch Dogs yardımcı uygulamasıdır.

Ubisoft tarafından yayınlanan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama olan Watch_Dogs Companion: ctOS aslında çoklu oyuncu altyapısını kullanan online bir hackleme oyunudur. Watch_Dogs Companion: ctOS'da Watch Dogs oyunun geçtiği şehir olan Chicago'daki elektronik sistemleri ve Chicago polisini yöneten ctOS sistemini kontrol ederek diğer oyuncuları hackleyerek durdurmaya ve şehirdeki düzeni sağlamaya çalışıyoruz.

Watch_Dogs Companion: ctOS oynayabilmek için Watch Dogs oyununa sahip olmanız gerekmiyor. Watch_Dogs Companion: ctOS'u oynamak için öncelikle bir internet bağlantısına sahip olmanız gerekmekte. Oyun sadece diğer oyuncularla birlikte oynanabildiği için internet bağlantısını kullanıyor. Bunun yanında bir Uplay, Xbox Live veya PSN hesabınızın olması da gerekmekte.

Watch_Dogs Companion: ctOS'da rakiplerimizi takip edebilmek için bize birçok farklı seçenek veriliyor. Dilersek rakibimizin peşine üzerinde keskin nişancı olan bir polis helikopteri takabiliyoruz ve onu takip edebiliyoruz. Helikopterin kapsama alanı dahilindeki trafik ışıklarını, sokak lambalarını, yol barikatlarını, boruları ve diğer öğeleri kontrol ederek rakibimize zorlu anlar yaşatabilmekteyiz. Ayrıca özel harekat ekipleri ve zırhlı araçlar gibi farklı polis birliklerini kontrol de edebilmekteyiz. Oyunda tecrübe puanı ve yetenek puanları kazandıkça bu birlikleri geliştirebilmemiz de mümkün.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EA SPORTS FIFA 23 Companion

    En iyi kulüp yönetim oyunlarından biri olan EA Sports FIFA 23 Companion, çok daha fazlası ile karşınıza gelmektedir.
  • WoW Legion Companion

    WoW Legion Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir WoW asistanıdır
  • Assassin’s Creed IV Companion

    Assassin’s Creed IV Companion ile oyununuzu her yerden yönetebilirsiniz.
  • Battlefield Companion

    Battlefield Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Battlefield yardımcı uygulamasıdır
  • NBA LIVE Companion

    NBA LIVE Companion resmi NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır
  • FIFA 17 Companion

    FIFA 17 Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz FIFA 17 yardımcı uygulamasıdır
  • Companion

    Companion uygulamasını kullanarak sokaktaki can güvenliğinizi Android cihazlarınızla kolayca sağlayabiliyorsunuz.
  • Your Phone Companion

    Your Phone Companion uygulaması, akıllı telefonlarınızdan bilgisayara dosya göndermenize olanak tanıyor.