WAVE Calendar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME

WAVE Calendar uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan takvimlerinizi çok daha kolay bir şekilde yönetebiliyorsunuz.

WAVE Calendar uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında deneyebilecekleri yeni takvim uygulamaları arasında yer alıyor ve standart takvim uygulamalarından hoşlanmayan kullanıcılar için iyi bir alternatif olabiliyor. Ücretsiz olarak sunulan ve anlaşılır bir arayüzle birlikte gelen uygulama, sık sık takvim kullanımına ihtiyaç duyan kullanıcıların bu ihtiyaçlarına çare olacaktır.

Uygulamanın temel niteliklerine göz atmak gerekirse;

  • Google Tasks ile senkronize çalışabilme
  • Farklı zaman dilimlerini görüntüleyebilme
  • Widget desteği
  • Tekrarlayan görevler
  • Etkinlik bildirimleri
  • Ek özellikler

Uygulamanın Google Takvim, Facebook, Hotmail, Outlook gibi bilinen tüm popüler takvim servisleriyle ortaklaşa bir şekilde çalışabilmesi sayesinde takviminizin tutulduğu servisi değiştirmek zorunda da kalmıyorsunuz.

Tabii ki çalışırken internet bağlantısı duyan uygulamanın veri tüketimi çok fazla olmadığı için 3G bağlantınızı kullanarak da takviminize dair işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca içerisinde yer alan on binlerce takvim satın alma seçeneğini kullanarak özel zamanlar ve etkinliklere dair hazırlanmış takvimleri kendi takviminize ekleyebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

WAVE Calendar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

WAVE Calendar uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad'lerinizden gelişmiş bir takvim servisine erişim sağlayabiliyorsunuz.

WAVE Calendar uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz takvim uygulamaları arasında yer alıyor ve iOS 8'in tasarımına uygun yapısıyla oldukça basit ve göz alıcı bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Kullanıcıların takvimlerini daha kolay ve ekstra özelliklerle yönetebilmelerini hedefleyen uygulamanın bu amaçta büyük oranda başarılı olduğunu söylemek mümkün.

Uygulamadaki takvim etkinliklerinizi görüntülerken aylık, haftalık veya günlük tercihler yapmanız mümkün olduğu için her şeyi bir arada incelemeniz yahut günlere kadar ayrı ayrı değerlendirmenizin önünde hiç bir engel yok.

Uygulamaya eklediğiniz etkinlikler, toplantılar, buluşmalar veya tüm işler için farklı renkleri kullanmanıza izin veriliyor ve böylece belli takvim işleri için belli renkleri tercih edebiliyor ve bir bakışta ne zaman hangi etkinliklerin olduğunu tespit edebiliyorsunuz. Google, Exchange, Hotmail, Outlook ve Facebook takvimleriyle uyumlu bir şekilde çalışabilmesi sayesinde tüm takvimlerinizi tek bir uygulamadan kontrol etmek ve senkronizasyon yapmak uygulamanın sunabildikleri arasında yer alıyor.

Herhangi bir takvim etkinliğinin vakti geldiğinde o etkinliğe dair bildirimlerin cihazınıza gelmesi ise takvime bakmasanız dahi herşeyin ayırdında olmanıza yardımcı oluyor. WAVE Calendar uygulamasının günlük ve iş kullanımları için olduça uygun bir takvim uygulaması olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WAVE Scheduler

    WAVE Scheduler uygulaması ile Android cihazlarınızdan hiç zorlanmadan tüm toplantılarınızı organize edebilirsiniz.
  • Business Calendar

    Business Calendar uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca takvimlerinizi yönetebilirsiniz.
  • Slate Calendar

    Slate Calendar uygulaması, ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmuş ve etkili bir Android takvim uygulaması.
  • Jorte Calendar

    Jorte Calendar uygulaması sayesinde Android akıllı telefon ve tabletlerinizde işlerinizi kolayca yönetebilirsiniz.
  • Sunrise Calendar

    Sunrise Calendar uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizden tüm takvim programınıza erişebilirsiniz.
  • Wave Launcher

    Wave Launcher uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kısayollarınıza kolayca erişebiliyorsunuz.
  • Wave

    Wave, Ketchapp'ın Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir uzay yarışı oyunu.
  • Skill Wave

    Skill Wave, koşu oyunlarına benzeyene fakat canlı bir karakter yerine bir nesneyi kontrol ederek ilerleyeceğiniz Android sonsuz koşu oyunlarından bir tanesi.