Weather Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,733 TOPLAM İNDİRME

Weather Live uygulaması sayesinde hava durumu tahminlerine mobil cihazınızdan zahmetsizce erişebilirsiniz.

Weather Live, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz şık bir hava durumu takip uygulaması olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde hava durumu hakkında detaylı bilgilere ulaşabiliyoruz.

Widget desteği sunan uygulama sayesinde hava durumu bilgilerine cihazımızın ana ekranından ulaşabiliyoruz. Gerçek zamanlı olan ve sürekli olarak güncellenen altyapısı ile Weather Live kullanıcılara anlık bilgiler sunuyor. Bu sayede günün ileri saatleri veya gelecek tarihler için plan yaparken hava durumu hakkında güvenilir bilgilere erişmiş ve planları riske atmamış oluyoruz. 7 gün 24 saatlik dilimler halinde sunulan tahminler, hissedilen sıcaklık ve nem oranı gibi bilgilerle zenginleştirilmiş.

Beklenmedik bir anda meydana gelen hava değişimleri dışarı çıkma planlarınızı mahvedebilir. Bunu engellemek için Weather Live'ı kullanabilirsiniz. Şık görünen ve kullanım esnasında herhangi bir takılma yaşatmayan Weather Live, bu kategoride kullanabileceği güvenilir bir uygulama arayan herkes tarafından kullanılmalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HTC Sense Style Live Weather

    HTC Sense Style Live Weather, HTC Sense şıklığı ile Android cihazlarınızın ekranlarını süsleyecek olan şık bir hava durumu widgetı.
  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Weather 360

    Weather 360, hava durumu hakkında detaylı bilgiler sunan geniş kapsamlı bir Android hava durumu uygulaması.
  • Weather Forecast Pro

    Weather Forecast Pro, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak en doğru ve güvenilir hava durumu tahminlerine ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve gelişmiş bir hava durumu uygulaması.
  • Weather Timeline

    Weather Timeline, hava durumu hakkında detaylı bilgi almak ve duruma göre önlemlerinizi alabilmek için kullanabileceğiniz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Solo Weather

    Solo Weather, şık tasarımı ile birlikte diğer hava durumu uygulamalarından bir adım öne çıkan ücretsiz bir Android hava durumu uygulaması.