Weather Underground

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
473 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Weather Underground, en doğru hava durumu tahminlerine ulaşmak isteyen Android telefon ve tablet sahiplerinin kullanabileceği çok özellikli bir uygulama.

Weather Underground, Android mobil sahiplerinin ücretsiz olarak yararlanabileceği en iyi hava durumu uygulamalarından bir tanesi. Sade ve basit hava durumu uygulamalarından çok daha farklı bir uygulama olan Weather Underground, işinize yarayabilecek pek çok farklı ve yararlı özellik sunuyor.

Profesyonel anlamda da kullanabileceğiniz uygulamanın ücretsiz versiyonunu dilediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz. Fakat reklam gösterimleri oluyor. Eğer reklamlardan kurtulmak istiyorsanız yıllık olarak yaklaşık 4.50 TL ödeme yaparak uygulamayı reklamsız kullanabiliyorsunuz.

33.000 farklı noktadan aldığı veriler sayesinde en doğru hava durumu tahminlerini kullanıcılarına ileten uygulama, milyonlarca kişi tarafından kullanılan güvenilir bir uygulama. Kar, fırtına, rüzgar vb. tehlikeli hava durumları gerçekleşeceğinde sizleri bildirim ile uyaran uygulama sayesinde Dünya'nın istediğiniz yerinde hava durumu nasıl öğrenebiliyorsunuz. Örneğin Amerika'da okuyan oğlunuzun yada kızınızın hangi şartlarda olduğun uygulama sayesinde öğrenerek onlara sıkı giyinmelerini tembihleyebilirsiniz.

Animasyonlu radar ve uydu verilerini sunma gibi yararlı özelliklere sahip olan Weather Underground uygulamasını tüm Android telefon ve tablet sahiplerinin denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Barış YANIK

Weather Underground

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
17.6 MB DOSYA BOYUTU

Weather Underground, iPhone ve iPad sahibi mobil kullanıcıların detaylı ve doğru hava durumu tahminleri öğrenmesini sağlayan ücretsiz bir iOS uygulaması.

Weather Underground, iOS mobil cihaz sahibi olan kullanıcıların en doğru ve güvenilir hava durumu tahminlerine ulaşmasını sağlayan son derece yararlı ve üstelik ücretsiz bir iOS uygulaması. Bildiğiniz üzere günü gününe tutmayan bir ülkede yaşıyoruz ve özellikle İzmir'li olarak zaman zaman ani hava durumu değişikliklerinden dolayı zor durumda kalabiliyorum. Örneğin bugün sabah saatlerinde çıkan güneş bizi kandırdı ve şu an gökyüzü simsiyah. Akşama muhtemelen bardaktan boşalırcasına yağmur yağacak fakat Weather Underground uygulaması telefon yada tabletimde olsaydı bu kadar ince giyinmezdim.

Elbette Weather Underground dışında hava durumu kontrolü yapabileceğiniz pek çok uygulama bulunuyor. Fakat en iyilerinden bir tanesinin Weather Underground olduğunu söyleyebilirim.

Kullanıcıların bulundukları bölgelerin fotoğraflarını çekerek diğer kullanıcılara yardımcı olmasını da sağlayan uygulama, 10 güne kadar hava durumu tahminlerini sunuyor. Bunun dışında geçmiş hava durumu bilgilerini de görüntülemenizi sağlayan Weather Underground, istediğiniz mekanları favorilerinize ekleyerek daha sonra kontrolünü kolaylaştırıyor.

İçerisine entegre edilen video oynatıcı ile birlikte gelen uygulama detaylı ve gelişmiş hava durumu tahminlerini öğrenmek isteyen tüm iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların ücretsiz faydalanması gerektiğini düşündüğüm bir uygulama.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Weather 360

    Weather 360, hava durumu hakkında detaylı bilgiler sunan geniş kapsamlı bir Android hava durumu uygulaması.
  • Solo Weather

    Solo Weather, şık tasarımı ile birlikte diğer hava durumu uygulamalarından bir adım öne çıkan ücretsiz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Weather Forecast Pro

    Weather Forecast Pro, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak en doğru ve güvenilir hava durumu tahminlerine ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve gelişmiş bir hava durumu uygulaması.
  • Weather Timeline

    Weather Timeline, hava durumu hakkında detaylı bilgi almak ve duruma göre önlemlerinizi alabilmek için kullanabileceğiniz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Authentic Weather

    Authentic Weather ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ilginç bir hava durumu takip uygulaması.