Weather+

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,356 TOPLAM İNDİRME
182 MB DOSYA BOYUTU

Weather+, oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan ve kararlı bir şekilde çalışan bir hava durumu uygulamasıdır.

Weather+ üzerinden belirleyeceğiniz şehir ya da şehirlere ait detaylı hava durumu bilgisi alabilirsiniz. 3 Saatlik hava durumu raporundan 5 günlük hava durumu raporuna kadar geniş bir süre aralığı boyunca size bilgi sunabilecek yapıya sahip olan Weather+ ile havanın nasıl olacağını kolaylık öğrenebilirsiniz.

Söz konusu bölge ile ilgili bir hava durumu videosu varsa Weather+ üzerinden video destekli hava durumu bilgisi alabilirsiniz.

Rüzgâr, nem, görüş açısı gibi hava bilgilerinin detaylı öğelerini başarıyla kullanıcısına ulaştırabilen uygulama Türkiye'deki şehirleri de kapsıyor.

Sahip olduğu araçları dileyen kullanıcılar masaüstü ekrana taşıyabilir ve hem görsel hem de bilgi anlamında işlevsel bir masaüstüne sahip olabilirler.

Onur Şendere

Weather+

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
241 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Weather, çoklu bölge seçimini destekleyen ücretsiz ve basit hava durumu uygulamasıdır.

Weather, bulunduğunuz ve dilediğiniz bir şehrin hava durumunu alabileceğiniz bir mobil uygulamadır. Dünya genelinde milyonlarca Windows Phone kullanıcısı tarafından tercih edilen uygulama tamamen ücretsiz olarak gelmekte ve rahatsız edici reklamlar sunmamaktadır.

Günün hava durumuna göre otomatik olarak değişen yüksek kalitede görseller sunan uygulama, dilediğiniz kadar şehri eklemenize izin vermektedir. Hava durum bilgisini en doğru şekilde ve gerçek zamanlı olarak veren uygulama ile bir hafta boyunca havanın nasıl seyredeceğini öğrenebilirsiniz.

Weather Özellikleri:

  • Gerçek zamanlı hava durumuna dayanan dinamik ve statik arka plan resimleri
  • Santigrat ve Fahrenhayt seçeneği
  • Birden fazla bölge ekleme (Sadece + simgesine dokunarak dilediğiniz bölgenin hava durumunu alabilirsiniz.)
  • Haftalık hava durum raporu (En yüksek ve en düşük sıcaklık, hava basıncı, rüzgar şiddeti)
Erkan Calp

Weather+

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
679 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Weather, BlackBerry mobil cihaz sahiplerinin detaylı bir şekilde hava durumu bilgisi almasını sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulama.

Weather, hem ülkemizde hem de Dünya genelinde halen bir çok kullanıcıya sahip BlackBerry mobil cihazlar için geliştirilen ve kullanıcılarına detaylı hava durumu bilgisi sunan yararlı ve ücretsiz bir uygulama. Kullanım kolaylığı amaçlanarak tasarlanmış olan uygulamanın arayüzü de oldukça ık diyebilirim.

Kullanırken herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşündüğüm uygulama sayesinde yarın yapmur mu yapacak dolu mu yağacak önceden görüp ona göre giyinmenizi sağlıyor. Bir çoğumuz sabah kalktığımızda evin camından dışarı bakarak hava durumu tahmini yaparız ve buna göre dışarı çıkarız. Fakat bu durum son yıllarda çok değişti. Geliştirilen uygulamalar sayesinde akıllı telefon ve tabletlerimizi kullanarak önümüzdeki bir hafta boyunca havanın nasıl olacağını görebiliyoruz. Eğer sizde iş gereği yada kişisel nedenlerden dolayı dışarı çok çıkıyorsanız ve BlackBerry bir telefon sahipseniz bu uygulamayı kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Özellikler:

  • Bulunduğunuz konuma göre otomatik hava durumu bilgisi sunma
  • Kullanımı kolay ve şık arayüz
  • Saatlik ve haftalık tahminler
  • Hava koşullarının animasyonlu gösterimi
  • Santigrat ve Fahrenayt desteği

Yapacağınız geziler yada sabah okula veya işe gitmeden önce hava durumunu kontrol ederek hazırlıksız yakalanmamak için Weather uygulamasını kesinlikle BlackBerry telefonlarınıza indirmelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Authentic Weather

    Authentic Weather kullanıcılara ilginç bir hava durumu takip deneyimi sunuyor.
  • Weather ...WOW!

    Weather ...WOW! iPhone ve iPad'iniz için eksiksiz ve doğru hava durumunu raporlarlayan, dünyanın her şehrini aratabileceğiniz küresel bir hava durumu uygulaması.
  • Effing Weather

    Effing Weather tamamen ücretsiz olarak sunulan ve mizahi yönüyle dikkat çeken bir hava durumu uygulamasıdır.
  • Weather Status

    iPhone için en iyi hava durumu uygulamalarından biri.
  • BBC Weather

    BBC Weather, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden detaylı hava durumu bilgileri almanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Weather Live Free

    Weather Live Free, iOS kullanıcılarının cihazlarını kullanarak detaylı hava durumu bilgilerine ulaşabileceği yararlı ve kullanışlı bir uygulamadır.
  • Weather Nerd

    Weather Nerd, hava durumu ve tahminlerini detaylı olarak öğrenebileceğiniz ücretli fakat çok şı kbir tasarıma sahip olan iPhone ve iPad uygulaması.
  • Weather Underground

    Weather Underground, iPhone ve iPad sahibi mobil kullanıcıların detaylı ve doğru hava durumu tahminleri öğrenmesini sağlayan ücretsiz bir iOS uygulaması.