WebPhone (İnternet Telefonu)

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17,698 TOPLAM İNDİRME
4.86 MB DOSYA BOYUTU

WebPhone Programı ile telefon görüşmelerinizi İnternet bağlantısı olan bilgisayarınızı kullanarak çok ekonomik fiyatlarla yapabilir, dünyanın her yerindeki ev, iş ve cep telefonlarını arayabilirsiniz.

İnternete bağlı bilgisayarınızı telefona çeviren ve Tüm ülkeleri en ekonomik tarifelerle aramanıza yarayan bu programı MOR-TEL Webphone telefon kartlarından alarak kullanabilirsiniz. Türkiye Tüm şehirleri aramanın dakikası sadece 100.000 TL tüm avrupa ülkelerini aramanın dakikası sadece 80.000 TL bu rakamları mutlaka kendi gözünüzle görün. ses kalitesini deneyin. Yeni nesil haberleşme sistemlerinden VOİP tabanlı bu uygulama geleceğin iletişim programı olmaya aday. Sadece denemekle olmaz! bilgisayarın başından kalkmıyorsan benim gibi bunu mutlaka denemelisin. ayrıntılı bilgi almak için 0344 221 60 75 veya marteltelekom@gmail.com
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pidgin

    Linux işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Tor Messenger

    Tor Messenger ücretsiz bir güvenli mesajlaşma yazılımıdır
  • uGet

    Linux için başarılı bir dosya indirme programıdır.
  • LogMeIn Hamachi Linux

    İnternet üzerinden sanal lokal ağ kurma programı Hamachi`nin Linux versiyonudur.
  • Neoplanet 5.2.0.1704

    NeoPlanet web tarayıcısı, aslında Microsoft Internet Explorer`ın üzerine geçirdiğiniz şık bir elbise...
  • Abyss Web Server (Linux) 1.1.5

    Profesyonel düzeyde bir Web sunucusuna sahip olmak için ödemeniz gereken parayla bir araba alın ve Abyss Web Server'la İnternet ortamına balıklama atlayın!
  • Deluge

    Deluge, çoklu platform, eklenti desteği ve basit arayüzü ile tek işlevi torrent indirmek olan Linux için hazırlanmış alternatif bir bittorrent istemcisidir.
  • WebHTTrack/HTTrack Website Copier (Linux)

    WebHTTrack Website Copier, web sitesi kopyalama aracı ve çevrimdışı internet gezgini WinHTTrack programının Linux işletim sistemi kullanılan bilgisayarlar için geliştirilmiş versiyonudur.